Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Kupil nove gume in jih grem danes premontirati. Pravi vulkanizer v kolikor stare gume pri njemu pustim se dodatno placa 2€/gumo. Wtf? Od kdaj imajo pa sedaj to foro? 

• Haha 1
  • Začuden 2
  • Zmeden 1
Napisano
pred 8 minutami je Scr3am napisal:

Kupil nove gume in jih grem danes premontirati. Pravi vulkanizer v kolikor stare gume pri njemu pustim se dodatno placa 2€/gumo. Wtf? Od kdaj imajo pa sedaj to foro? 

Sej pooblaščenci že leta računajo par eur za "ekološko reciklažo odpada", bodo pa še za gume :D

A nimaš nikjer usput odpada, sej ti brezplačno vzamejo na lokalnem smetišču

Napisano (urejeno)
pred 42 minutami je Brane napisal:

Če niso bile kupljene v SLOVENIJI  ti je upravičeno zakasiral

1. kje si to prebral
2. kko sploh vulkanizer ve kje sem kupil gume
3. folk bo se bolj pogosto nelegalno odlagal gume v naravi ali pa jih bo preprosto pustil pred smetnjakom in se bojo morali smetarji s temu ukvarjati.

Nevem ali ima samo "moj" vulkanizer to foro ali jo imajo sedaj vsi.
Samo se cakam, da mi mehanik, vrze diske oz. spodnjo roko na vago in mi zaracuna po kg za reciklazo odpadnega zeleza v kolikor to pustim pri njemu.
Dej nehi...
Hvala bogu se z vulkanizerjem srecam enkrat na 4-5 let. Se to prevec ocitno.

Popravljeno od Scr3am

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.