Mislim, da je bilo govora, da v Avstriji fašeš kazen 10.000,00 EUR, če objavljaš posnetke s cest na socialnih omrežjih in youtube. Nimam nič proti objavam "prigod" s cest, ker so lahko poučne, ampak pač brišite tablice, ne pa ljudi dajati na tnalo. O človeku v tem avtu ne vemo nočesar in ga počez obsojamo za to ali ono in sodimo o tem kakšen je in kaj bo naredil. Lahko, da je res velik brezbrižneš, ki mu je mar za varnost in ostale udeležence. Morda pa mu je šef po telefonu sitnaril kje je in naj pride čim prej na delo in je bil človek pod stresom. Fantje malo se zamislite kaj pišete in kaj objavljate.
Če si pozabil, sem nekje zapisal, da sem delal v zavarovalnici.
Registerska številka je osebni podatek po mnenju informacijske pooblaščenke.
In naj ti bo smešno ali ne. Takšna je zakonodaja!
Nebo dolgo vozil brez trčenja, če bo imel tako trd vrat, da ne more preverit mrtvi kot, to ni noben izgovor! 🥴
Lahko samo mimogrede povem, da če bi jaz vozil samo po predpisih in nebi bil uvideven do drugih bi imel vsak dan najmanj en karambol in mislim, da bo ta uvidevnost zelo pomembna v tem prazničnem času ki vsi hitijo in brezglavo norijo za darili....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.