Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 3 urami je etcho napisal:

Danes nisem naredil nič na Mazdi, sem pa včeraj. Jo opral. Na 18.000 km. 😄

Koliko je stara tvoja? Moja je letnik 2022,.pa imam 44000 km. 

• Všeč 1
  • Začuden 1

Napisano
Pred eno uro je Alex napisal:

Ja, normalno. Če bi vozil kaj več kot samo do pralnice in vulkanizerja, bi imel kaj več...

Za primerjavo: naš FucksWagen je letnik 2023, pa je preko 35.000. S tem, da je večinoma vožen na relaciji srevis- dom. V drugo smer ga je praviloma peljala avtovleka...

• Haha 5
  • Začuden 1
Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

Moja je februar letos.

Napisano
pred 7 urami je Scr3am napisal:

Problem je tudi da je pri njih vse drugo kot pa MIMO-VRSTE. Prej dobim paket iz kitajske kot pa iz mimovrst. Da ne govorim, da imajo 3/4 izdelkov "partnerska dostava". Zaprejo naj.

Hmmm, zadnja tri naročila sem dobil naslednji dan, tko da dvomim, da Kitajcem rata enako.

33112_1.png

Napisano

Ampak to si naletel le na en artikel... to se pač zgodi. Ja je neprijetno, ampak vseeno jaz pri njih relativno velik kupujem pa je bilo vedno OK. Najdlje sem čakal tri dni.

33112_1.png

Napisano

Ko je govora o naših spletnih straneh so nekateri  še ta luno. Ravno pred desetimi dnevi sem nekaj naročil v eni izmed naših spletnih  trgovin. In čakam, in čakam in nič. Čez pet dni jim pišem in oni mrtvo hladno odgovorijo, da izdelka trenutno ni na zalogi, da pride šele po novem letu. Seveda, sem naročilo nemudoma storniral.Po po drugi strani pa sem prejšnji teden naročil nekaj v Nemčiji, popoldan, drugi dan ob 13. uri sem unel paket doma. Nikoli nisem čakal več kot dva dni. Tako, da razen na kakem Extreme vital ne naročam nič pri nas. 

Napisano
pred 1 uro je Scr3am napisal:

Ni govora o enem artiklu, ampak več različnih. Seveda je povsod pisalo na zalogi.

Sem že tudi to doživel. Samo v koroni večinoma.

dne 1. 12. 2024 ob 20:59 je skritikrt napisal:

Sva že dva....pa so pred časom delali "čistko",k se jim je zdel prevelik strošek dostave,in so me vrgli ven z VIP kluba...sem šel računati,in po moje so me po starih določilih krivem...samo,so si itak izmislili nove,in "jebi se"...

Zamenjal se je lastnik. Novi je VIP klub ukinil zakonito.

Kljub ukinitvi, smo lahko še obstoječi VIP koristili eno leto, kolikor nam je pripadal.

Tudi sam naročam sedaj manj, ker se mi drobnarije pač ne splača več.

Napisano
dne 29. 11. 2024 ob 20:02 je Jaka32 napisal:

Ma na zivce mi gre da moram olje narociti v eni trgovini in tam placati postnino, v drugi trgovini pa filtre in vse ostalo in spet tam placati postnino. 

Amazon je zakon, ceneje kot pri nas. Folk kupuje cistila, izdelke za osebno higieno itd. - vse ceneje kot pri nas v katerikoli trgovini. Pa se doma lahko ostanes, ker postar pri hisi pusti.

Olje za mazdo in filter dobiš tako na autodoc kot tudi na amazon.

Danes je recimo na autodoc ceneje kot na amazonu :D Jaz sem dal za njega 9.16 eur, danes je na autodoc 8.02

pred 3 urami je Alex napisal:

Ko je govora o naših spletnih straneh so nekateri  še ta luno. Ravno pred desetimi dnevi sem nekaj naročil v eni izmed naših spletnih  trgovin. In čakam, in čakam in nič. Čez pet dni jim pišem in oni mrtvo hladno odgovorijo, da izdelka trenutno ni na zalogi, da pride šele po novem letu. Seveda, sem naročilo nemudoma storniral.Po po drugi strani pa sem prejšnji teden naročil nekaj v Nemčiji, popoldan, drugi dan ob 13. uri sem unel paket doma. Nikoli nisem čakal več kot dva dni. Tako, da razen na kakem Extreme vital ne naročam nič pri nas. 

Tako, če naročiš na amazon.de in da je amazon seller, sem 100% da pride v max 3 dneh kamorkoli v Slovenijo.

In najbolj smešno je, da sem vse naročil zadnjič skupaj, da sem nabral 59 eur, pa mi je včeraj en paket pripeljal poštar z navadno pošti, drugo pa express dostava - ker se Amazon trudi optimizirat da stvari dobiš čim prej in čim hitreje.

Aja kaj sem pa na Mazdi naredil? Dolil zavorno tekočino, filter pa pospravil na omaro za 2 meseca :D 

Napisano
pred 2 urama je NevLado napisal:

In najbolj smešno je, da sem vse naročil zadnjič skupaj, da sem nabral 59 eur, pa mi je včeraj en paket pripeljal poštar z navadno pošti, drugo pa express dostava - ker se Amazon trudi optimizirat da stvari dobiš čim prej in čim hitreje.

No ja.

Če bi blo čim prej, bi blo vse s pošto. Tak pa Amazon gleda, da je čim ceneje za njih.

Express One mi vedno dostavi 1-2 dni za Pošto Slovenije, pa greta iz Amazona hkrati in iz istega skladišča.

V Slovenijo 3 dni izredno redko. V Avstrijo na prevzemno točko pa 100%.

Napisano

Amazon dostavo jaz dobim 4-5 dni pa vse narocujem preko amazona. Enkrat se je zgodilo, da sem dobil dostavljen paket pri kateremu so bili vidni znaki, da je bil ze predhodno odprt. Ko sem ga odprl je v paketu manjkal en artikel. Sem preko chata kontaktiral njihov "live support" in so mi ze naslednji dan nakazali refund za ta artikel brez, da bi rabil posredovati kakrsnekoli dokaze.

Napisano
pred 26 minutami je SpEkTr napisal:

Za učit, al je že generalka ? :)

Generalka za učit :bravo:

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 6 minutami je 50keda napisal:

In kaj je blo z njim narobe če je za generalko?

Menjan je bil komplet motor, koliko so mi omenili na mazdi slovenija, nekaj na šobah oz na leziscu sob in hlajenje. To so zgleda ti prvi motorji. Drugace pa sistem krmilne verige enak kot bmw, na zadnji strani pri vztrajniku in pa tri ketne, odmicna gred visokotlacna crpalka, visokotlacna crpalka glavna gred in pa glavna gred oljna crpalka.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.