Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Je bil ata ze, ga poklicejo menda. Sam do takrat pa to skos špila :) ni kake varovalke locene da bi ven vzel alpakej? :)

Napisano (urejeno)

saj si verjetno probal mal na silo ... zložit - raztegnit ogledalo ... pri vseh 3 pozicijah stikala. Očitno ni motor, ampak neko stikalo v ogledalu???

Popravljeno od Janez007
Napisano
Pred eno uro je SeekK napisal:

Je bil ata ze, ga poklicejo menda. Sam do takrat pa to skos špila :) ni kake varovalke locene da bi ven vzel alpakej? :)

Greš h kleparju, da ti z vilicami odstrani pokrovček ogledala in izklopi motorček.

Napisano (urejeno)

Jaz sicer nisem nič naredil, se je pa hladilnik odločil da spuša. Tko, da imam zdej motor lepo okrašen in zelenkaste barve(študiram če obesim še par rdečih balončkov zraven). Je pa razpoka na vrhu haldilnika tako majhna, da lahko se vozim(bil pri mehaniku) dokler mi ne zamenja. 😆

Popravljeno od Tilen5
  • Haha 1
  • Zmeden 2
  • Žalosten 3

image.jpeg

Napisano

Čakam, da bo en napisal, da je to zato, ker maš dizla. 😜

• Všeč 1
  • Haha 3
  • Začuden 1

33112_1.png

Napisano

Ja sej to že vem da je dizl jajc,..komaj čakam, da se ga losam ko ga zgonim do konca,..drgač kolk stane sploh ta jajc od hladilnika ?

image.jpeg

Napisano (urejeno)

Dobil posiljko, ki sem jo narocil v crnem mesecu. Upam da vse stima za mojo M3.

60 eur.

Mislim da me je @NevLado ali pa @Scr3am spomnil da se tudi na Amazpnu kaj takega dobi, in ceneje kot na Autodocu.

20241210_150752.jpg

Popravljeno od Jaka32
Napisano

Evo sem jo malo polepšal CX30 😉😁😁

20241212_114645.jpg

20241212_114721.jpg

20241212_114635.jpg

• Všeč 4
  • Ljubim 1
Napisano
pred 49 minutami je Jaka32 napisal:

60 eur.

Mislim da me je @NevLado ali pa @Scr3am spomnil da se tudi na Amazpnu kaj takega dobi, in ceneje kot na Autodocu.

20241210_150752.jpg

Na črni petek si dobil verjetno ceneje kot jaz na navaden petek?

Datum: 2024.07.08

image.png

Napisano

A se je komu zadnja kamera sfižila slučajno, pa kaj ste naredili? Na moji šestki 2017 letnik, sem danes opazil, da je vse zmazano. Najprej sem mislil, da je umazano, no potem sem ene parkrat s prstom drgnil itd itd...ampak je isto sranje.

Najbrž je notri prišla vlaga al kaj vem?

AP1GczPBognVFfIuHeNtBBXxDHph_JN6FVklOMY-

20241212_151709.jpg

Napisano
Pred eno uro je Jaka32 napisal:

60 eur.

20241210_150752.jpg

Babji filter si dobil zraven... Ne vem če bo taprav.

N7rRRL1.jpg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Nek čisto pravi DeSUS voznik mi je konkretno izsilil prednost in sem s skrajnimi močmi zaustavil pred katastrofo. Na srečo ima Corsa odlične zavore, Getz bi ga verjetno nabil k zmaj ter šel posledično na odpad na večni počitek.
    • Telekom priklop optičnega priključka, uf kaj to traja, za začetek je v TREH fazah. Najprej pridejo potegnit od kanalčka na cesti in do omarice na hiši, potem naslednja faza (drug izvajalec oz. podizvajalec) potegne iz omarice in po ceveh do modema v hiši, zdaj pa čakam TRETJO fazo, ko menda pride tehnik, kateri bo dejansko opravil priklop. Do takrat imam še tastari kabel v uporabi. Res noro tole.
    • Osebno pa mislim, da je ravno obratno. Skos sem jih kupoval na Petrolu pol jih pa pač tam nisem več dobil in sem bil prisiljen it drugam. Še vedno mi je lažje it na bencinsko spotoma pa tud, če je na koncu nekoliko dražje, ker sam brisalce menjam na 5 let je to smešen strošek.
    • Kako? V deželi komunizma se dogaja kapitalistično klanje?   Še celo za Kitajsko je 300+ različnih avtomobilskih znamk čisto preveč. Obstale bodo tiste, ki bodo najbolj znižale stroške - beri - naredile večji jajc od avta. Zakon kapitalizma. 
    • Marsikaj se je nekoč dalo kupit na Petrolu pa se sedaj ne da.  Domnevam da zato, ker gredo uporabniki raje po navadne brisalce najprej na servis.  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.