Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Je bil ata ze, ga poklicejo menda. Sam do takrat pa to skos špila :) ni kake varovalke locene da bi ven vzel alpakej? :)

Napisano (urejeno)

saj si verjetno probal mal na silo ... zložit - raztegnit ogledalo ... pri vseh 3 pozicijah stikala. Očitno ni motor, ampak neko stikalo v ogledalu???

Popravljeno od Janez007
Napisano
Pred eno uro je SeekK napisal:

Je bil ata ze, ga poklicejo menda. Sam do takrat pa to skos špila :) ni kake varovalke locene da bi ven vzel alpakej? :)

Greš h kleparju, da ti z vilicami odstrani pokrovček ogledala in izklopi motorček.

Napisano (urejeno)

Jaz sicer nisem nič naredil, se je pa hladilnik odločil da spuša. Tko, da imam zdej motor lepo okrašen in zelenkaste barve(študiram če obesim še par rdečih balončkov zraven). Je pa razpoka na vrhu haldilnika tako majhna, da lahko se vozim(bil pri mehaniku) dokler mi ne zamenja. 😆

Popravljeno od Tilen5
  • Haha 1
  • Zmeden 2
  • Žalosten 3

image.jpeg

Napisano

Čakam, da bo en napisal, da je to zato, ker maš dizla. 😜

• Všeč 1
  • Haha 3
  • Začuden 1

33112_1.png

Napisano

Ja sej to že vem da je dizl jajc,..komaj čakam, da se ga losam ko ga zgonim do konca,..drgač kolk stane sploh ta jajc od hladilnika ?

image.jpeg

Napisano (urejeno)

Dobil posiljko, ki sem jo narocil v crnem mesecu. Upam da vse stima za mojo M3.

60 eur.

Mislim da me je @NevLado ali pa @Scr3am spomnil da se tudi na Amazpnu kaj takega dobi, in ceneje kot na Autodocu.

20241210_150752.jpg

Popravljeno od Jaka32
Napisano

Evo sem jo malo polepšal CX30 😉😁😁

20241212_114645.jpg

20241212_114721.jpg

20241212_114635.jpg

• Všeč 4
  • Ljubim 1
Napisano
pred 49 minutami je Jaka32 napisal:

60 eur.

Mislim da me je @NevLado ali pa @Scr3am spomnil da se tudi na Amazpnu kaj takega dobi, in ceneje kot na Autodocu.

20241210_150752.jpg

Na črni petek si dobil verjetno ceneje kot jaz na navaden petek?

Datum: 2024.07.08

image.png

Napisano

A se je komu zadnja kamera sfižila slučajno, pa kaj ste naredili? Na moji šestki 2017 letnik, sem danes opazil, da je vse zmazano. Najprej sem mislil, da je umazano, no potem sem ene parkrat s prstom drgnil itd itd...ampak je isto sranje.

Najbrž je notri prišla vlaga al kaj vem?

AP1GczPBognVFfIuHeNtBBXxDHph_JN6FVklOMY-

20241212_151709.jpg

Napisano
Pred eno uro je Jaka32 napisal:

60 eur.

20241210_150752.jpg

Babji filter si dobil zraven... Ne vem če bo taprav.

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 2 urama je Janez007 napisal:

Na črni petek si dobil verjetno ceneje kot jaz na navaden petek?

Datum: 2024.07.08

image.png

Moj je bil 10 eur in se nekaj.

pred 1 uro je FuManchu napisal:

Babji filter si dobil zraven... Ne vem če bo taprav.

Kaksen? Zakaj?

• Všeč 1
  • Haha 2
Napisano
pred 5 urami je Gelipter napisal:

Evo sem jo malo polepšal CX30 😉😁😁

20241212_114645.jpg

20241212_114721.jpg

20241212_114635.jpg

Še zavesice 😋

• Všeč 2
  • Začuden 1

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Bo pa zastonj a ne, še gorenjci ti bodo fauš.... 😁🫣😉
    • Premze sem na svojmu kar hitro menjal. tovarniško so gor SRAM Code Bronze Stealth. v ožjem izboru so bile: Magura MT7 pro z diski MDR-P Hope 4 v4 + hope diski Shimano XT8120 + RT-MT905 diski TRP DH-R Evo Formula cura 4 ker je žal Trickstuff MAXIMA predraga  ne gledat cene če ne veš. ker za ta dnar lahk dobiš že novo kolo.   Hope & Hayes uporabljata DOT, Magura pa mineralno olje, ki je bol prijazno do okolja in barve na kolesu.   na koncu sta bila v mojem ožjem izboru Magura in Hope (predvsem zaradi barve) in Shimano XT ker jih poznam še iz prejšnega kolesa.  na koncu sem se odločil za Maguro ker sem dobil kr dobro ceno. mislim da je bilo več kot 100€ ceneje kot Hope in malo cenejše kot Shimano XT. Magura je bila pod 350€ za set z diski če se ne motim. če boš vzel maguro kupi zelene ploščice oznaka ''8.S sport''     Glede na tvoj izbor je Magura najcenejša. med 100-200€ če računaš še nove diske Glede na BD: Magura MT7 pro (set z diski) 348 € Hope: set zavor cca 490-520 odvisno od cevi (klasika ali kovinska) Hayes: pa 1 zavora 180-190€   So pa vse 3 zavore top in ne boš zgrešu katero koli izbereš.     
    • Super. Jaz imam tudi to opravljeno.  Moram pa te dni najti čas za montirati novo balanco Spike 800 VibroCore Riser handlebar-30 mm + Gen Evo Mtb Grips. Ter nov sedež SMC Core man saddle. Naslednji nakup bodo nove  bremze. Ogledane  imam : 1.Magura MT7,  2.Hope tech 4 V4  3.Hayes dominion A4.     
    • Danes naročil inserte za tubeless :). Vittoria air-liner DH (za zadnjo) in enduro za sprednjo gumo. Spraševal sem za airliner e-bike ampak niso imeli. sem pa za to dobil 20% popust . inserta me prideta 2 € dražje kot na BD, oz 13 € ceneje, ker je brez poštnine   Zmenil se se tudi, da jih v soboto sam montiram in naredim conversion na tubeless.  Sedaj je samo vprašanje katere ventilčke in tekočino.  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.