Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 3 minutami je etcho napisal:

Tudi jaz, 1. servis na 20k (Avtotehna VIS). B.P.

Za koliko so te olupli? 😊

Napisano
pred 4 urami je skritikrt napisal:

Včeraj po dolgem času posodobil mape na kartici...da vidimo,kaj je novega🧐

Aha...šel do Mb in nazaj...nazajgrede je čez Trojanske tunele že sekcijsko merjenje not🧐

Napisano
pred 4 urami je skritikrt napisal:

Aha...šel do Mb in nazaj...nazajgrede je čez Trojanske tunele že sekcijsko merjenje not🧐

Ojej, to je ostalo notri še od taqkrat, ko so testirali sekcijsko merjenje. To ne deluje več, ker je bilo konec testa. Slabo so updejtal tele mape, ker konec testa je bil že leta 2017 ali 2018.

Drugače pa za info, bodo v drugi polovici letošnjega leta uvedli sekcijsko merjenje na vsakem kraku AC po eno. Trojane, Višnjegorski klanec, Vrhniški klanec in med Brodom ter Vodicami.

• Všeč 1
  • Začuden 1
  • Hvala 1

33112_1.png

Napisano

Jaz pa sem mislil, da to dela in se tudi skozi na tempomat 100km/h vozil 😥

• Haha 3
  • Žalosten 1
Napisano (urejeno)
pred 4 urami je Bini napisal:

Od gdaj... 🤔

...update map je November 2024,kaj več pa itak ne moreš vedeti🙄 

Pred eno uro je godlike napisal:

Jaz pa sem mislil, da to dela in se tudi skozi na tempomat 100km/h vozil 😥

Jaz že kaki dve leti tam tako vozim...skoz ena testiranja itd,pol bodo pa od danes na jutri "zares",jaz butelj bom pa lih "not padel"...pol pa samo "zahlen sie bitte"🤨 

Nič ne rečem...sem že pisal,ko smo konc Aprila šli v Lignano...vsi makaronarčki lepo vozili "pridni k bubike"😲...mi je bilo prav čudno...pol pa vklopim onboard navigacijo,na Mazdi,in porajtam,da so "nafukali" sekcijskih merjenj k dreka...pa je v redu,da je ..

Sam to pr nas...pa je,pa ni,pa je...ma jebejo se naj...sam na  denar so,za varnost jih pa boli pimpek.

Moje mnenje.

Popravljeno od skritikrt
Napisano

Naj bi bilo v drugi polovici 2025.

WWW.RTVSLO.SI

Sistem sekcijskega merjenja hitrosti na štirih odsekih avtocestnega omrežja bo predvidoma začel delovati v drugi polovici leta 2025. Izbrani dobavitelj opreme, ljubljanska družba Intermatic, je v fazi pridobivanja...

• Všeč 1
  • Hvala 1

Podpis.png

Napisano
pred 2 urama je etcho napisal:

Na teh odsekih se bo vozilo po predpisih, vse ostalo pa gasa.

Kot v Italiji. Ko veš kje so, daš gasa in se za petnajst minut ustaviš na kapučinu. Pa ustrezno izničiš prehitro vožnjo. Tako smo mi in kolegica vozili na smučanje. 😊

• Všeč 3
  • Haha 1
  • Začuden 1
  • Zmeden 2

Napisano
pred 17 minutami je Alex napisal:

Kot v Italiji. Ko veš kje so, daš gasa in se za petnajst minut ustaviš na kapučinu. Pa ustrezno izničiš prehitro vožnjo. Tako smo mi in kolegica vozili na smučanje. 😊

Šit... ne štekam. :nevem: A ne bi bilo bolj logično se normalno peljat po omejitvi?

33112_1.png

Napisano
pred 57 minutami je Boss napisal:

Šit... ne štekam. :nevem: A ne bi bilo bolj logično se normalno peljat po omejitvi?

Itak se moraš ustavit na kapučinu in rogljičku. 😊 Tako, da kombiniraš oba gušta. 😉

Napisano

To že, ampak "en drug" Alex je pred slabima dvema letoma izjavil tole, ko se je hudoval nad Slovenskimi divjaki v Italiji, tko da zdaj še manj štekam:

dne 8. 4. 2023 ob 7:31 je Alex napisal:

Saj tudi v Italiji, kjer je omejitev na avtocestah 130, naši pacienti in še kaki vzhodnjaki skoraj edini delajo neumnosti po avtocesti. In divjajo. 

Najbrž se tudi naši Janezi počutijo tam vzvišeni in egoisti, ko s svojimi mečkami in bmw-ji paradirajo po levem pasu. 

Ali ne vidijo, da niso na naši avtocesti? 😉

33112_1.png

Napisano
pred 40 minutami je Boss napisal:

To že, ampak "en drug" Alex je pred slabima dvema letoma izjavil tole, ko se je hudoval nad Slovenskimi divjaki v Italiji, tko da zdaj še manj štekam:

Še vedno trdim enako. Pod divjanje smatram vožnjo tri metre za zadkom, blendanje na prehitevalnem pasu in podobne balkanska folklora. Slovenceljni, ki to istonpočnejonpri nas na naši kvazi avtocesti. In potem to "znanje" prenašajo na italijanske. 

Hitrejše vožnje, kjer je to mogoče in je avtocesta prazna in s tem ne "posiljuješ" ostalih udeležencev, pa ne smatram za divjanje. 

Napisano

Kar se tiče blendanja na prehitevalnem pasu...to delajo SAMO makaronarji. In to blendajo, ko si na voznem pasu in se ti približuje po prehitevalnem pasu. 

Napisano

To še nisem slišal.

Mi pa pri nas blendajo Audiji, Urosi (LJ table), BMW-ji,.... seveda, ko imam 150 na prehitevalnem in imam pred sabo avte.

Ko mi prekipi, se umaknem in duge ali blendam, ko sem zadaj. Pač vrnem, saj se tudi on nimam kam za umaknit.

Mi pa je ta Urus blendal, ko sem mu nazaj, pa je pri 180 skočil na bremzo. Če imaš za tak avto, je ego tak vlki, da boli.

Napisano

To je tko različno, men je po dolgem času blendal en v WV transporterju z GO tablco. Spredaj pred mano je en pač mečkal. Ta model pa pol na odstavnega pa mimo vseh... verjetno je zelo ponosen ker pozna Goloba, da mu ne bodo palicaji kazni prlimal.

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.