Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Me sinoči obišče sosed in vošči "abrahama".    Sem ga kar hitro ustavil. Sicer jih imam 50, ampak v mestni občini Nova Gorica smo toliko za cajtom, da bom abrahama slavil šele čez kakšnih 15 let...
    • Pristransko je.   Nam so pred leti takoj novo okovje prepovedali. Če bi ga imeli avstrijci, pa bi bilo ok. Se tudi spomnim, ko je Amman al kdo sam zvil drsne palčke, pa je blo ok....
    • Hja.   Ne vem kak so Mazde. Ampak Giulia, ko je ven prišla, je imela 3 2.2 dizle. Prvi dve leti so bili mehansko enaki. Torej si ga komot odprl na max. Potem pa je osnovni dobil oslabljene dele, ki so po navijanju na max model v kratkem popustili. Tako da meni, to ni vedno vse samoumevno.
    • Na enako kot je ameriska, pa se pr men se da kakih 15hp dobit.    Pa glede na to, da obstaja turbo z 250hp ma ta motor se ogromno rezerve. 
    • Veš, da gledajo malo eden drugega. Že na treningih se pogosto srečajo, na tekmah pa še bolj. Pa ljudje se menjavajo, zagotovo bi se izvedelo. Pa verjetno bi tudi ženske imele takšno opremo. So pa zagotovo kakšne manjše skrivnosti, o tem pa ne dvomim. Vsekakor pa komaj čakam nadaljevanja in upam, da se našim odpre. Mogoče jih letalnica prebudi, saj imajo naši tehniko, ki je načeloma dobra na letalnicah. Pa zanima me, kako se bo Kraft pobral. Se mi zdi, da ga je precej prizadelo. Ampak tako je. Ni najbolj fer, po drugi strani pa tudi razumem žirijo in jih ne obsojam. Če bi ga takoj spustili, bi pa poslušali, da so ga favorizirali. In bognedaj, da bi bil na vrhu Neavstrijec. 🤣 Tudi Kraft priznava, da je to šport v naravi in preko leta se plusi in minusi nekako "poglihajo". Je pa smola, če imaš minus na pomembnejših tekmah.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.