Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
Pravkar je Janez007 napisal:

Na pooblaščenem servisu sem kupil nove "Mazda" tepihe. Doma ugotovim, da so mi prodali tepihe za japonsko japonski avto ... 😆

image.png

Ničvredni tepihi, po pol leta so dobili že luknjo, čez 3 mesce bodo za v kanto

Pa so kao "premium"

• Haha 1
  • Zmeden 1
Napisano (urejeno)
pred 15 minutami je NevLado napisal:

Ničvredni tepihi, po pol leta so dobili že luknjo, čez 3 mesce bodo za v kanto

Pa so kao "premium"

To se pa ne strinjam, če govoriva o "LUXURY" - s kovinskim napisom Mazda. Na 6-ki so stari 6 let in še kot novi. Če pa govoriva o "STANDARD" Mazda tepihih, ti so res tanjši, slabšega materiala, veliko prej se obrabijo in veliko težje jih je čistiti (sem kupil pred letom nove za v 3-ko, pa je pod pedalom za gas že skoraj luknja ...)

LUXURY so po mojih izkušnjah mnogo, mnogo boljše kakovosti kot STANDARD.

image.png

Popravljeno od Janez007
  • Všeč 1
  • Ljubim 2
Napisano
pred 2 minutama je Janez007 napisal:

To se pa ne strinjam, če govoriva o "LUXURY" - s kovinskim napisom Mazda. Na 6-ki so stari 6 let in še kot novi. Če pa govoriva o "STANDARD" Mazda tepihih, ti so res tanjši, slabšega materiala, veliko prej se obrabijo in veliko težje jih je čistiti (sem kupil pred letom nove za v 3-ko, pa je pod pedalom za gas že skoraj luknja ...)

image.png

Imam leve!

Napisano
pred 2 urama je Janez007 napisal:

Na pooblaščenem servisu sem kupil nove "Mazda" tepihe. Doma ugotovim, da so mi prodali tepihe za japonsko japonski avto ... 😆

image.png

Sm kmet an s hribu doma...

Leto proizvodnje je 2019. Ma, kaj si pet let in pol rabil, da si to ugotovil?

Napisano (urejeno)
Pred eno uro je Slivka napisal:

Sm kmet an s hribu doma...

Leto proizvodnje je 2019. Ma, kaj si pet let in pol rabil, da si to ugotovil?

Včeraj kupljeni ... očitni so 6 let odležali v skladišču. Bodo rešili. Me ne skrbi. :) 

Popravljeno od Janez007
Napisano

Tepihi so... A ce bo pisalo 2024 bojo kej drugacni ? :D. Nesi jih nazaj pa nej ti samo s flumastrom gor napise 2024 pa je 😆

• Všeč 1
  • Haha 1
  • Ljubim 1
Napisano
pred 2 urama je Scr3am napisal:

Tepihi so... A ce bo pisalo 2024 bojo kej drugacni ? :D. Nesi jih nazaj pa nej ti samo s flumastrom gor napise 2024 pa je 😆

Pa RHD naj prečrtajo in napišejo LHD pa bo vse rešeno.

pred 5 urami je Janez007 napisal:

Absolutno, to je kot dan in noč. Imam isto Luxory pa izgledajo po dobrih 5 letih skoraj kot novi. Nobenih lukenj ipd. sranja. Vredno svojega denarja.

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.