Ta me je pa res nasmejala. 😁
“Google, samo j****** povezave mi pokaži!" | Monitor
WWW.MONITOR.SI
Iskalni zadetki na Googlu čedalje pogosteje vsebujejo povzetke, ki jih Googlov pomočnik z umetno inteligenco ustvari iz dostopnih virov.
1a) Zmanjka elektrike v pogonski (HV) bateriji - še preden jo zmanjka imaš "polžek" način, kjer ti avto sporoča, da se odvleci s ceste.
1b) Če se elektroni HV-baterije popolnoma izpraznijo, še vedno lahko prestaviš v N, saj za menjalnik skrbi klasični (12V) akumulator.
2) Praktično vse asistence danes, vključno z našim AMZS že vozijo s seboj agregate in ti na mestu, kjer si ostal brez elektrike, omogočijo polnjenje par procentov, da se privlečeš do polnilnice.
3) Če imaš srečo, ti ustavi kak EV "sotrpin", ki ima sodoben EV s tehnologijo V2L, pa preko njega napolniš nekaj % za scenarij iz točke 2).
Nisem še ostal čisto brez, čeprav sem ZOE peljal še 18 km potem ko je že kazal 0 % baterije. Je pa najprej zmanjšal moč, potem pa še prižgal ikono polžka. Takrat sem vedel, da je vrag odnesel šalo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.