Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 11 urami je NevLado napisal:

Na Mazdi še nič, je pa DPD pripeljal iz autodoca zimmermann robo, tako da gremo drug teden v akcijo :bravo:

Tut js se nic, je pa zanjo neki prispelo po posti 😁

IMG_20250306_171951.jpg

• Všeč 6
  • Ljubim 2
Napisano
pred 11 urami je Slivka napisal:

Sicr sm kmet an s hribu doma, ma kolkr se zastopm na aute - če je samo en dišk je gvišno sam za rezervno gumo...

Rezerva je pa na zelezni felgi 😁

Napisano
pred 14 urami je Deeyan napisal:

Tut js se nic, je pa zanjo neki prispelo po posti 😁

IMG_20250306_171951.jpg

Hude, kater model je to?

image.jpeg

Napisano

Dons je pa dobila novo preobleko na volanu, zadnji lip spoiler, zatemnjen znak in rdece sive v notranjosti 😁

IMG_20250309_164736 (1).jpg

IMG_20250309_165532.jpg

IMG_20250309_171420.jpg

IMG_20250309_175707.jpg

Napisano
pred 14 urami je Deeyan napisal:

Dons je pa dobila novo preobleko na volanu, zadnji lip spoiler, zatemnjen znak in rdece sive v notranjosti 😁

IMG_20250309_164736 (1).jpg

IMG_20250309_165532.jpg

IMG_20250309_171420.jpg

IMG_20250309_175707.jpg

Nekako mi liči na tisto kar vidiš v Indoneziji in nasploh v tistih koncih.... :whatever:

Drugače pa ok.... 😉

Napisano
pred 17 minutami je Bini napisal:

Nekako mi liči na tisto kar vidiš v Indoneziji in nasploh v tistih koncih.... :whatever:

Drugače pa ok.... 😉

Pa sem mislil, da vozni park v Indoneziji in nasploh v tistih koncih nekako liči na mojega BTjca: obutan okoli naokoli, sšravban skupaj s knipingi, rejnat pa toliko, da niti sence več ne meče...

• Haha 2
  • Žalosten 1
Napisano
pred 3 urami je Slivka napisal:

Pa sem mislil, da vozni park v Indoneziji in nasploh v tistih koncih nekako liči na mojega BTjca: obutan okoli naokoli, sšravban skupaj s knipingi, rejnat pa toliko, da niti sence več ne meče...

Tudi to kar pišeš je na cesti in še kaj..... 🥴

A tudi sfrizirani in opicanjeni avti so, poglej malo po netu.... 😉

Napisano
pred 5 urami je Bini napisal:

Drugače pa ok.... 😉

Ja res je, Indonezijci so cist nori 😊

Napisano

Indonezijci zdaj živijo tisto, kar smo mi pred 20 leti. Čase avto romantike in uživaštva v svobodni izbiri, kjer je dejansko le denar omejitev kaj si boš privoščil.

Mi smo zdaj v mračni dekadenci, napol diktatorskega ukazovanje iz neke nedemokratične entitete imenovane Bruselj pod vodstvom prve čarovnice in kradljivke.

Vse bi nam pobrali in za tanke dali ter vprašal:" wollt ihr Butter oder Kanonen?" pa smo odgovorili " wir wallen kanonen" , "Kanonen machen uns stark, Butter macht uns nur dick".

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.