Boss Napisano 11. marec Prijavi Napisano 11. marec pred 19 minutami je Slivka napisal: Dovolj je 10 "taglavnih" Rusov, ni treba zmlet 1000... Tud, če začnemo pri EU politikih bo še bolj zaleglo. 1 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 11. marec Prijavi Napisano 11. marec pred 6 minutami je Boss napisal: Tud, če začnemo pri EU politikih bo še bolj zaleglo. Brez zamere @Boss, ti bi moral kot moderator mal poskrbet da je vsebina primerna naslovu teme. Ne pa da aktivno smetiš zraven... 2 Citiraj
Boss Napisano 11. marec Prijavi Napisano 11. marec OK, se bom z leskovo palco čez hrbet ene parkrat... 🤪 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 11. marec Prijavi Napisano 11. marec Mislim mal poglej forum, vsaka druga tema posrana z vašimi rusi,..veš kam si jih lahk vtaknete 1 Citiraj
Boss Napisano 11. marec Prijavi Napisano 11. marec In kaj si ti naredil na svoji Mazdi? Tolk, da gremo spet back on track. Jaz žal nič, ker se ukvarjam z vlečenjem rusov iz riti... 😱 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 11. marec Prijavi Napisano 11. marec Me je ta tema spodbudila, da sem odvil zajlo na vitlu BTjca, vse skupaj malo podmazal in navil zajlo na novo nazaj. Zdaj je pripravljen, da lahko kakšnega Rusofila iz kakšne riti ven potegne... 1 Citiraj
NevLado Napisano 12. marec Prijavi Napisano 12. marec Včeraj so mi na tistem servisu s čudnim WC-jem zamenjali komplet zavorne diske in ploščice, kar je prišlo iz Autodoc. Pa komplet zavorno. Do doma in že nazaj v LJ sem se pripeljal bp, tako da so nekaj naredili prav. Z izjemo rahlo poškropljenega zavornega olja po nekaterih okoliških delih v motornem prostoru sem brez pripomb. null 5 Citiraj
Gregor Muc-Up Napisano 14. marec Prijavi Napisano 14. marec Tokratna dela so bila nad mojo opremljenostjo z orodjem in znanjem zato je za Mazdo poskrbel mehankar Dela: - menjava zadnji diskov in ploščič (nisem pretiraval s kvaliteto :)); - menjava zadnjih amortizerjev; - menjava semeringa na desni aksi (pri menjalniku je puščal); - posledično še novo olje v menjalnik (ga menjam bolj redno kot motornenga :)); Strošek vsega materiala in dela 400,00 EUR. Stanje na števcu 358.100 km. 9 Citiraj
Alex Napisano 15. marec Prijavi Napisano 15. marec pred 23 urami je Gregor Muc-Up napisal: Tokratna dela so bila nad mojo opremljenostjo z orodjem in znanjem zato je za Mazdo poskrbel mehankar Dela: - menjava zadnji diskov in ploščič (nisem pretiraval s kvaliteto :)); - menjava zadnjih amortizerjev; - menjava semeringa na desni aksi (pri menjalniku je puščal); - posledično še novo olje v menjalnik (ga menjam bolj redno kot motornenga :)); Strošek vsega materiala in dela 400,00 EUR. Stanje na števcu 358.100 km. Kako, da nisi pretiraval z kvaliteto. Textar diski in ploščice so top. Jaz sem z njimi najbolj zadovoljen od vseh, ki sem jih imel na 6-ki. Bremzaho fenomenalno. In se ne zvijajo. 2 Citiraj
Deeyan Napisano petek ob 17:26 Prijavi Napisano petek ob 17:26 Letni komplet zmontiran 🙂 6 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
skritikrt Napisano včeraj ob 15:56 Prijavi Napisano včeraj ob 15:56 Dal k Španu popraviti feltno (ATS Crosslight 19")...je bil res mimimalno poškodovan le clearcoat...ampak,ker so zmeraj naredili,da ni šanse,da ugotoviš,kje je bila poškodba,sem pred sezono in menjavo dal zrihtati. Kot zmeraj-absolutno perfektno popravilo...samo,na ceno ne smeš gledati...93€...ma,tukaj sem alergičen-ne prenesem popraskane feltne🤨...pa naj bo🙄. 6 Citiraj
Alex Napisano včeraj ob 15:58 Prijavi Napisano včeraj ob 15:58 pred 1 minuto je skritikrt napisal: Dal k Španu popraviti feltno (ATS Crosslight 19")...je bil res mimimalno poškodovan le clearcoat...ampak,ker so zmeraj naredili,da ni šanse,da ugotoviš,kje je bila poškodba,sem pred sezono in menjavo dal zrihtati. Kot zmeraj-absolutno perfektno popravilo...samo,na ceno ne smeš gledati...93€...ma,tukaj sem alergičen-ne prenesem popraskane feltne🤨...pa naj bo🙄. Dobro narejeno a (pre) drago. 2 Citiraj
Janez007 Napisano včeraj ob 16:14 Prijavi Napisano včeraj ob 16:14 (urejeno) Odlična storitev za ceno slabe - ne gre. Razen pri @Alex, ki bi verjetno profesionalno spoliral naše 4 avte skupaj za 40€ ... sklepam po njegovih komentarjih zlatarsko dragih storitev Mazdinih servisov. 😁 Mene pa zanima @skritikrt, ali se popravljena ujame z ostalimi tremi platišči? Verjetno se od blizu opazi razlika, ko so narazen pa ne? Saj tole si pa verjetno tudi opazil? https://www.mazda-si.net/topic/3380-spontana-naključna-srečanja/page/307/#findComment-571842 Popravljeno včeraj ob 16:17 od Janez007 Citiraj
Alex Napisano včeraj ob 16:40 Prijavi Napisano včeraj ob 16:40 pred 24 minutami je Janez007 napisal: Odlična storitev za ceno slabe - ne gre. Razen pri @Alex, ki bi verjetno profesionalno spoliral naše 4 avte skupaj za 40€ ... sklepam po njegovih komentarjih zlatarsko dragih storitev Mazdinih servisov. 😁 Mene pa zanima @skritikrt, ali se popravljena ujame z ostalimi tremi platišči? Verjetno se od blizu opazi razlika, ko so narazen pa ne? Saj tole si pa verjetno tudi opazil? https://www.mazda-si.net/topic/3380-spontana-naključna-srečanja/page/307/#findComment-571842 Nisem rekel, da ni dobro narejeno, le 90€ ni vredno. Za ta denar ti morajo prebarvati celo feltno. 😉 1 Citiraj
Janez007 Napisano včeraj ob 16:44 Prijavi Napisano včeraj ob 16:44 (urejeno) pred 5 minutami je Alex napisal: Nisem rekel, da ni dobro narejeno, le 90€ ni vredno. Za ta denar ti morajo prebarvati celo feltno. 😉 Misliš, da je niso? Bi ugibal, da ja??? Popravljeno včeraj ob 16:45 od Janez007 1 Citiraj
skritikrt Napisano včeraj ob 16:49 Prijavi Napisano včeraj ob 16:49 pred 26 minutami je Janez007 napisal: Mene pa zanima @skritikrt, ali se popravljena ujame z ostalimi tremi platišči? Verjetno se od blizu opazi razlika, ko so narazen pa ne? Saj v tem je fora...airbrush sistem domnevam,in ne porajtaš...sem prav slikal,kjer piše gor ATS...k sam 1x tako piše. Pač sam clearcoat poškodba mogoče 5-6cm... 1 Citiraj
Alex Napisano včeraj ob 16:49 Prijavi Napisano včeraj ob 16:49 Pravkar je Janez007 napisal: Misliš, da je niso? Bi ugibal da ja??? Hm, po moje ne. Prebusili in pokitali so le rob feltne,ga prebarvali v barvi svetlečega aluminija in na koncu še na vse skupaj brezbarven lak-tudi preko roba,da se zbriše popravilo. Vsaj tako bi in bom tudi sam naredil na mojih 19" na 6-ki. 2 Citiraj
skritikrt Napisano pred 23 urami Prijavi Napisano pred 23 urami Pred eno uro je Alex napisal: Dobro narejeno a (pre) drago. Ja...kaj naj rečem... Je pa tudi res,da je keramika gor...in satenasto poliran rob,in satenasto črna...je tip imel kar nekaj postopkov,da je naredil...in včasih je celo lažje celo špricniti,kot pa tako malenkost res "v nulo" zrihtati. pred 18 minutami je Alex napisal: Hm, po moje ne. Prebusili in pokitali so le rob feltne,ga prebarvali v barvi svetlečega aluminija in na koncu še na vse skupaj brezbarven lak-tudi preko roba,da se zbriše popravilo. Vsaj tako bi in bom tudi sam naredil na mojih 19" na 6-ki. Nič kitanja in barvanja...mogoče jutri posnamem video,da se boljše vidi,za kaj gre. 1 Citiraj
sportman333 Napisano pred 23 urami Prijavi Napisano pred 23 urami zdaj jo boš lahko za bistveno več prodal :), sarkazem on..... 2 1 Citiraj
samSimon Napisano pred 23 urami Prijavi Napisano pred 23 urami Pri španu za tak dnar popravljajo z diamantnim rezom ponavadi. 🤔 1 1 Citiraj
Alex Napisano pred 22 urami Prijavi Napisano pred 22 urami pred 29 minutami je samSimon napisal: Pri španu za tak dnar popravljajo z diamantnim rezom ponavadi. 🤔 To pa ja. V bistvu so potem kot original. Citiraj
Janez007 Napisano pred 22 urami Prijavi Napisano pred 22 urami Meni osebno so taka mikro popravila še bolj všeč, saj 99% platišča ostane originalnega. Podobna dilema je glede "hladnega" popravila vdrtin pločevine. Tudi če stane enako, kot klepanje in barvanje, bi raje izbral ravnanje s palčkami in seski, pri manjših poškodbah pa pride ceneje, cca 200€/h ... @Alex, da te ne bo kap 😄 1 Citiraj
sportman333 Napisano pred 22 urami Prijavi Napisano pred 22 urami Slovenceljni in glavni šport = urejen in spedenan avto :), priceless...... (p.s. da bi dal za popravilo feltne 100€ me pa res mine, boli ne k.....če je poškrabana, ker bi bila/bo čez kak mesec ponovno, ker avto vozi tudi žena :), cccc) 3 2 1 Citiraj
skritikrt Napisano pred 19 urami Prijavi Napisano pred 19 urami (urejeno) Ti vseeno dam "palec gor" samo za to,ker sedaj vem,da od tebe ne smem kupiti platišč😂😉...hec,hec... Je že bilo govora o tem,in sem pisal,da ne kupujem rabljenih platišč...to je en od razlogov. Pač vsak ima pravico "po svoje"...moj avto je pač "zrihtan"...tudi feltne,ki so v mojih očeh "češnja na rorti"...tudi znotraj je večinoma urejen,pospravljen,nič se ne "valja" po njem itd.in tudi v kufru ni nič-vse v dvojnem dnu pospravljeno (lahko @kacnje potrdi)...pač tak sem..."tehtnica".... @sportman333 stavim,da nisi tehtnica...drži? Dobro-nisem totalno počen,k če ne bi dal prej zrihtati,pa sem se pač z tako feltno 2-3 mesece okoli vozil😬....😂 Pač za karakter,odnos in princip gre. PS: v Črnotičah dežuje🧐 Popravljeno pred 18 urami od skritikrt 3 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.