Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 1 uro je Janez007 napisal:

A vi kar rinete, četudi ne gre? A to samo v primeru, ko imate raje podrsano desno platišče kot razbit levi del avta? Ali pa morda ne obvladate dimenzij svojega avta? 😁

Ti kr izzivaj, naslednje Mazda srečanje bo vsebovalo spretnostni test pa bo vsak lahko pokazal kolk ga zna uporabljat pa al je dolg al pa kratek, širok al pa ozek. Da ne bo kakih čudnih pogledov... še vedno se o avtih pogovarjamo.

• Haha 2
  • Začuden 1

33112_1.png

Napisano (urejeno)
Pred eno uro je Boss napisal:

Ti kr izzivaj, naslednje Mazda srečanje bo vsebovalo spretnostni test pa bo vsak lahko pokazal kolk ga zna uporabljat pa al je dolg al pa kratek, širok al pa ozek. Da ne bo kakih čudnih pogledov... še vedno se o avtih pogovarjamo.

To sem sicer dobil v paketu z rabljeno Mazdo ... če kupiš od lastnice ...  (odmislite ostale fleke od blatnih luž)

Se to sploh da "samo lokalno" popravit, @skritikrt bo verjetno vedel? Ker poštrihati jih v tako barvo ne morejo - niti pri Španu. Pred tremi leti sem za tako Mazda 6 19" platišče dobil odgovor:

Strošek popravila 101,00€ z DDV barvanje + montaža.

Opozoriti vas moram da bo barva različna ( nijansa barve se bo razlikovala ) z vašimi originalnimi ki imate crom efekt.

Z lepimi pozdravi,

Miha

logo-podpis

20250324_160348.jpg

Popravljeno od Janez007
Napisano

Je zamižala, pa musko na glas... pa je šlo lepo skos.

• Všeč 1
  • Haha 3

33112_1.png

Napisano (urejeno)

O takšnih poškodbah sem govoril. To bi jaz navaril s TIGom in potem speglal, pa dal vse štiri peskati in potem prašno barvati. Cena? Ne vem, ker bi za sebe delal. Koliko je to vredno za druge?

Popravljeno od Agerg
Napisano

Jaz sem lani od forumaša kupil komplet, pa me zdej tolk motijo tej obgriženi robniki, da jih sploh gor nisem dal. 🙄okol 400 bi dal za popravilo, 150 za tpms ventile, pa 500-600  za gume in mam zdej doma nedokončan projekt. 🥴

Napisano
pred 4 urami je Janez007 napisal:

A vi kar rinete, četudi ne gre? A to samo v primeru, ko imate raje podrsano desno platišče kot razbit levi del avta? Ali pa morda ne obvladate dimenzij svojega avta? 😁

Je pa res, da sem tudi sam zadnja leta na ozkih cestah večkrat naletel na nasproti vozeč avto, ki se je zelo komot peljal z nezmanjšano hitrostjo po svoji sredini, brez da bi se kaj oziral na nasprotni avto (name). Še nekaj sem opazil. V avtu (večinoma dražjem) je bila največkrat mlada voznica, ki je gledala naravnost, brez da bi se želela z mano sporazumeti, kdo in kako bi se umaknil, da bi bilo za oba najbolje, da ne bi prišlo do težav. Ni mi drugega preostalo, da sem se preventivno sam ustavil, čimbolj desno in upal, da me ne oplazi. 

Če bi bil mlad in lep, bi se že sporazumevala. 

Napisano
pred 3 urami je Janez007 napisal:

To sem sicer dobil v paketu z rabljeno Mazdo ... če kupiš od lastnice ...  (odmislite ostale fleke od blatnih luž)

Se to sploh da "samo lokalno" popravit, @skritikrt bo verjetno vedel? Ker poštrihati jih v tako barvo ne morejo - niti pri Španu. Pred tremi leti sem za tako Mazda 6 19" platišče dobil odgovor:

Strošek popravila 101,00€ z DDV barvanje + montaža.

Opozoriti vas moram da bo barva različna ( nijansa barve se bo razlikovala ) z vašimi originalnimi ki imate crom efekt.

Z lepimi pozdravi,

Miha

logo-podpis

20250324_160348.jpg

Veliko je tudi v tem,v kakem stanju je ostali del feltne...mislim površina,če je veliko zapečenega prahu od bremz itd...tako feltno je za lokalno popravilo potrebno noooro dobro ocistiti,kar pa je glede na stanje lahko praktično nemogoče brez abrazije.

Po tem popravilo z prehodom z meglico in poliranjem prehoda...so mojstri za to.

Kar pa se barve tiče-ce je tako zajebana...mogoče se pa izplača celo špricnit...ker,kako pa so jo v tovarni polakirali?!...vse se da,samo je druga pesem okoli stroškov....poceni in v nulo ne obstaja.

Jaz bi v takem primeru takoj kupil nov set...pa ne "original Mazda",ampak kaj drugega bolj "poštenega" kot npr. MAK (italianska firma v privat lasti),ATS,Ronal... ipd...

K serijske na moji CX-5 2022 so sicer lepe,a na njih piše nekaj,kar mi ni tako všeč...3x lahko ugibate...img_7241.jpg

Napisano
pred 1 minuto je skritikrt napisal:

Veliko je tudi v tem,v kakem stanju je ostali del feltne...mislim površina,če je veliko zapečenega prahu od bremz itd...tako feltno je za lokalno popravilo potrebno noooro dobro ocistiti,kar pa je glede na stanje lahko praktično nemogoče brez abrazije.

Po tem popravilo z prehodom z meglico in poliranjem prehoda...so mojstri za to.

Kar pa se barve tiče-ce je tako zajebana...mogoče se pa izplača celo špricnit...ker,kako pa so jo v tovarni polakirali?!...vse se da,samo je druga pesem okoli stroškov....poceni in v nulo ne obstaja.

Jaz bi v takem primeru takoj kupil nov set...pa ne "original Mazda",ampak kaj drugega bolj "poštenega" kot npr. MAK (italianska firma v privat lasti),ATS,Ronal... ipd...

K serijske na moji CX-5 2022 so sicer lepe,a na njih piše nekaj,kar mi ni tako všeč...3x lahko ugibate...img_7241.jpg

Made in swiss. 😉

Napisano
pred 5 minutami je Alex napisal:

Made in swiss. 😉

Napačna tema...med vice bi moral napisati😂

Evo,še dva poizkusa imate😃

Napisano
pred 8 minutami je skritikrt napisal:

Napačna tema...med vice bi moral napisati😂

Evo,še dva poizkusa imate😃

Kitajc?

Tudi MSW od OZ-ja so kitajci. Videl na lastne oči.

Ronal na Fordu so nemške ali španske. Tovarniške i20n turške. Borbet zimske pa bi naj ble nemške. Ampak, ker nisem kupil iz škatle, nimam dokazila. Znotraj ne piše.

Mazda pa ima zadnja leta kitajce.

Napisano
pred 19 minutami je godlike napisal:

Kitajc?

Jep🤨 

Tud Momo je že leeeta "čajniz"...in še veliko drugih...se moraš kar potruditi,da majdeš,da ni "poševnooki komunajzar"😟

Napisano
pred 9 urami je skritikrt napisal:

Jep🤨 

Tud Momo je že leeeta "čajniz"...in še veliko drugih...se moraš kar potruditi,da majdeš,da ni "poševnooki komunajzar"😟

Nop.Najvišji modeli Momo so made in italy. Preverjeno, ker jih imam na 6-ki.

Nižji pa ja. 

• Všeč 1
  • Hvala 1

Napisano

Malo preveč kitajce podcenjujemo.... 

Realno so že pred nami, samo se še tega dobro8 ne ali nočemo zavedati... :nevem:

So kot so bili včasih Japonci samo, da so oni hitrejši in so Japonce kar preskočili! 

Trda nam bo še predla, če malo ne daleč naprej pogledamo.... :zvizga:

Napisano (urejeno)
pred 4 urami je Bini napisal:

Malo preveč kitajce podcenjujemo.... 

Niti malo ne.

Dobro se zavedam. Ampak če nočemo postat dekadentni, bo potrebno pazit na poreklo in sebe podpirat.

Popravljeno od godlike
  • Všeč 2
  • Ljubim 1
Napisano
pred 9 minutami je godlike napisal:

Ni malo ne.

Dobro se zavedam. Ampak če nočem postat dekadentni, bo potrebno pazit na poreklo in sebe podpirat.

O tem je že bila debata...." bo treba pazit in sebe podpirat" Kdo, koga, kaj, zakaj...? 

Industrija iz Evrope-(kapitalist) je pa že cca30 let nazaj selil proizvodnjo na Kitajsko zaradi poceni proizvodnje tukaj pa izdelke prodajal s 5xdodano vrednostjo in je s tem koga podpiral? Z izjemo Kitajcev in predvsem sebe! Nezaposlenost tukaj pa naraščala... 😡Mi pa naj bi zdaj te iste podpirali, da ne propadejo.... 🤔Malo morgen, treba bo preživet in se znajdit tako ali drugače... :nevem:

Napisano
pred 14 minutami je Bini napisal:

Industrija iz Evrope-(kapitalist) je pa že cca30 let nazaj selil proizvodnjo na Kitajsko zaradi poceni proizvodnje tukaj pa izdelke prodajal s 5xdodano vrednostjo

Made in EU. Ne EU brand, made in China.

Napisano

Niso oni nas prehitel, Evropa je ostala zadaj. Zdej bi se pa vsi po glavah tepl in kleli, da nas mal manj kot okupirajo. Sej pa smo jim sami prodal vse fabrke in tehnologijo, zdej bomo pa riža žrli 🤷‍♂️

Napisano
pred 3 minutami je samSimon napisal:

Niso oni nas prehitel, Evropa je ostala zadaj. Zdej bi se pa vsi po glavah tepl in kleli, da nas mal manj kot okupirajo. Sej pa smo jim sami prodal vse fabrke in tehnologijo, zdej bomo pa riža žrli 🤷‍♂️

Ne se sekirat bomo pa tanke delal pa orožje za pobijat ljudi. V to nas poskušajo zdaj prepričat, da je nujno, ker smo nasedli zeleni agendi in se dobesedno deindustrializirali v civilni sferi.

33112_1.png

Napisano
pred 2 urama je Boss napisal:

Ne se sekirat bomo pa tanke delal pa orožje za pobijat ljudi. V to nas poskušajo zdaj prepričat, da je nujno, ker smo nasedli zeleni agendi in se dobesedno deindustrializirali v civilni sferi.

Bo pa s tem proizvodnja stekla. To je dobro za Evropo. V avtomobilih ni prihodnjosti. Bodi pa tanki baje morali imeti dpf filter in EGR. 

Napisano

Sigurno je nekaj več outputa v obrambni industriji nujnega, da ne bomo obviseli, ko nam še zadnji ne bo hotel pomagati. Sami pa v EU ne bomo imeli nič, ker smo takšni mirovniki. Jaz bi tudi raje drugače, pa svet še ni dovolj zrel, tako pač je in živimo v sedanjosti.

Drugače pa tole z obrambo je samo dobro, ker se bo zdaj upam da še kaj na infrastrukturi začelo delati. Če ne, nam pa ni pomoči. Načeloma tole ljudje narobe razumejo, ker mislijo da se bo samo metke pa puške začelo delati, je pa tole v resnici zelo razširjeno področje.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.