nHear Napisano 28. marec Prijavi Napisano 28. marec Danes ni bil priden na cesti pa sem mu začasno odvzel privilegij vožnje 🙈 5 Citiraj
Bini Napisano 28. marec Prijavi Napisano 28. marec pred 2 urama je Tilen5 napisal: Kaj je tista cenzura v ozadju?! 😡 Ženo ima na steni.... pred 3 urami je Shrek napisal: Dobro, da nisi zamenjal tašče... 😋 Ni boljše tako, da hvala..... 🤗😉 1 Citiraj
50keda Napisano 31. marec Prijavi Napisano 31. marec An takule, F1 Asymmetric 6 so na mazdi: 7 2 Citiraj
Boss Napisano ponedeljek ob 20:17 Prijavi Napisano ponedeljek ob 20:17 Jaz sem pa samo zamenjal zimske gojzerje za letne superge. Na dveh Mazdah in še obe oreng spucal, presesal. Pa je šel dan naokrog. Čedalje bolj počasen sem 🤥 @50keda poročaj kako se obnesejo, da vidim a še pred poletjem sam zamenjam orig. Bridgestonke. Pismo, morebiti pa tale Mostnikamen ima nek globlji pomen - recimo trde gume kot kamen, zdržijo pa zato kot kamnit most. 3 1 Citiraj
NevLado Napisano torek ob 14:27 Prijavi Napisano torek ob 14:27 pred 18 urami je Boss napisal: Jaz sem pa samo zamenjal zimske gojzerje za letne superge. Na dveh Mazdah in še obe oreng spucal, presesal. Pa je šel dan naokrog. Čedalje bolj počasen sem 🤥 @50keda poročaj kako se obnesejo, da vidim a še pred poletjem sam zamenjam orig. Bridgestonke. Pismo, morebiti pa tale Mostnikamen ima nek globlji pomen - recimo trde gume kot kamen, zdržijo pa zato kot kamnit most. Mam še jst 2 spravljeni če rabiš ti pripeljem, 2017 letnik mmmm 2 Citiraj
Boss Napisano torek ob 14:32 Prijavi Napisano torek ob 14:32 pred 2 minutama je NevLado napisal: Mam še jst 2 spravljeni če rabiš ti pripeljem, 2017 letnik mmmm Kaj bom pol s šestimi delal? Sej nimam tegale: 1 Citiraj
Slivka Napisano torek ob 15:33 Prijavi Napisano torek ob 15:33 No, @Boss, Mercedesa pa res ne, saj smo vendar Mazdin forum... 2 Citiraj
MazdaBoy Napisano torek ob 17:09 Prijavi Napisano torek ob 17:09 Na audiju zimske dol, letne gor. 4 Citiraj
etcho Napisano pred 16 urami Prijavi Napisano pred 16 urami Zimske dol in letne gor. Malo pozno, ampak enostavno ni bilo časa. 3 Citiraj
Alex Napisano pred 15 urami Prijavi Napisano pred 15 urami pred 44 minutami je etcho napisal: Zimske dol in letne gor. Malo pozno, ampak enostavno ni bilo časa. A ti imaš tudi te famozne letne Bridgestonke? Aja. Sej si mi že rekel, da komaj čakaš, da se znucajo, da jih zamenjaš. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.