Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 2 urama je Tilen5 napisal:

Kaj je tista cenzura v ozadju?! 😡

Ženo ima na steni.... :nevem:

pred 3 urami je Shrek napisal:

Dobro, da nisi zamenjal tašče... 😋

Ni boljše tako, da hvala..... 🤗😉

Napisano

Jaz sem pa samo zamenjal zimske gojzerje za letne superge. Na dveh Mazdah in še obe oreng spucal, presesal. Pa je šel dan naokrog. Čedalje bolj počasen sem 🤥

@50keda poročaj kako se obnesejo, da vidim a še pred poletjem sam zamenjam orig. Bridgestonke. Pismo, morebiti pa tale Mostnikamen ima nek globlji pomen - recimo trde gume kot kamen, zdržijo pa zato kot kamnit most.

• Všeč 3
  • Ljubim 1

33112_1.png

Napisano
pred 18 urami je Boss napisal:

Jaz sem pa samo zamenjal zimske gojzerje za letne superge. Na dveh Mazdah in še obe oreng spucal, presesal. Pa je šel dan naokrog. Čedalje bolj počasen sem 🤥

@50keda poročaj kako se obnesejo, da vidim a še pred poletjem sam zamenjam orig. Bridgestonke. Pismo, morebiti pa tale Mostnikamen ima nek globlji pomen - recimo trde gume kot kamen, zdržijo pa zato kot kamnit most.

Mam še jst 2 spravljeni če rabiš ti pripeljem, 2017 letnik mmmm :D 

Napisano
pred 2 minutama je NevLado napisal:

Mam še jst 2 spravljeni če rabiš ti pripeljem, 2017 letnik mmmm :D 

Kaj bom pol s šestimi delal? Sej nimam tegale:

image.png

33112_1.png

Napisano
pred 44 minutami je etcho napisal:

Zimske dol

PXL_20250405_160302352.jpg

in letne gor.

PXL_20250405_161652523.jpg

Malo pozno, ampak enostavno ni bilo časa.

A ti imaš tudi te famozne letne Bridgestonke? Aja. Sej si mi že rekel, da komaj čakaš, da se znucajo, da jih zamenjaš. 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.