nHear Napisano 28. marec Prijavi Napisano 28. marec Danes ni bil priden na cesti pa sem mu začasno odvzel privilegij vožnje 🙈 5 Citiraj
Bini Napisano 28. marec Prijavi Napisano 28. marec pred 2 urama je Tilen5 napisal: Kaj je tista cenzura v ozadju?! 😡 Ženo ima na steni.... pred 3 urami je Shrek napisal: Dobro, da nisi zamenjal tašče... 😋 Ni boljše tako, da hvala..... 🤗😉 1 Citiraj
50keda Napisano 31. marec Prijavi Napisano 31. marec An takule, F1 Asymmetric 6 so na mazdi: 7 2 Citiraj
Boss Napisano 31. marec Prijavi Napisano 31. marec Jaz sem pa samo zamenjal zimske gojzerje za letne superge. Na dveh Mazdah in še obe oreng spucal, presesal. Pa je šel dan naokrog. Čedalje bolj počasen sem 🤥 @50keda poročaj kako se obnesejo, da vidim a še pred poletjem sam zamenjam orig. Bridgestonke. Pismo, morebiti pa tale Mostnikamen ima nek globlji pomen - recimo trde gume kot kamen, zdržijo pa zato kot kamnit most. 3 1 Citiraj
NevLado Napisano 1. april Prijavi Napisano 1. april pred 18 urami je Boss napisal: Jaz sem pa samo zamenjal zimske gojzerje za letne superge. Na dveh Mazdah in še obe oreng spucal, presesal. Pa je šel dan naokrog. Čedalje bolj počasen sem 🤥 @50keda poročaj kako se obnesejo, da vidim a še pred poletjem sam zamenjam orig. Bridgestonke. Pismo, morebiti pa tale Mostnikamen ima nek globlji pomen - recimo trde gume kot kamen, zdržijo pa zato kot kamnit most. Mam še jst 2 spravljeni če rabiš ti pripeljem, 2017 letnik mmmm 2 Citiraj
Boss Napisano 1. april Prijavi Napisano 1. april pred 2 minutama je NevLado napisal: Mam še jst 2 spravljeni če rabiš ti pripeljem, 2017 letnik mmmm Kaj bom pol s šestimi delal? Sej nimam tegale: 1 Citiraj
Slivka Napisano 1. april Prijavi Napisano 1. april No, @Boss, Mercedesa pa res ne, saj smo vendar Mazdin forum... 2 1 Citiraj
etcho Napisano 5. april Prijavi Napisano 5. april Zimske dol in letne gor. Malo pozno, ampak enostavno ni bilo časa. 8 Citiraj
Alex Napisano 5. april Prijavi Napisano 5. april pred 44 minutami je etcho napisal: Zimske dol in letne gor. Malo pozno, ampak enostavno ni bilo časa. A ti imaš tudi te famozne letne Bridgestonke? Aja. Sej si mi že rekel, da komaj čakaš, da se znucajo, da jih zamenjaš. Citiraj
Deeyan Napisano 6. april Prijavi Napisano 6. april Da bomo bolj stabilni 😁 9 2 2 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Alex Napisano 8. april Prijavi Napisano 8. april Pred eno uro je Tilen5 napisal: Dal letne gume gor. Jaz sem tudi hotel danes menjati na 6-ki. Bil sem že pri vulkanizerju, s sem tam ugotovil, da na eni feltni ni centrirnega obročka. Najbrž se je izgubil nekje. V petek v Ljubljani v matsport kupim vse nove. 3 Citiraj
x-layer Napisano 9. april Prijavi Napisano 9. april Tudi okrogla, ampak manjša 7 Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Bini Napisano 9. april Prijavi Napisano 9. april Ko jih boste prodajal se ne boste hvalil s kilometri.... 😁😉 2 Citiraj
x-layer Napisano 9. april Prijavi Napisano 9. april pred 5 urami je Bini napisal: Ko jih boste prodajal se ne boste hvalil s kilometri.... 😁😉 S tem bomo dokazali, da ti avti zdržijo dosti prevoženih kilometrov 3 1 Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Bini Napisano 9. april Prijavi Napisano 9. april pred 1 uro je x-layer napisal: S tem bomo dokazali, da ti avti zdržijo dosti prevoženih kilometrov To pa res.... 👌👍😉 Citiraj
Scr3am Napisano 10. april Prijavi Napisano 10. april (urejeno) dne 9. 4. 2025 ob 9:07 je Bini napisal: Ko jih boste prodajal se ne boste hvalil s kilometri.... 😁😉 Sploh ne mislim prodajat. Zmagovalnega konja se ne prodaja 😂 Popravljeno 10. april od Scr3am 2 1 Citiraj
skritikrt Napisano 10. april Prijavi Napisano 10. april dne 8. 4. 2025 ob 11:39 je Scr3am napisal: Ena okrogla 😲...točno 10x toliko kot moj💪...sam se sekiram,k ni moderen motor😂🤣...ok,ne bom več "sol na rano"...sam,bi pa vseeno bilo zanimivo,kako se tukaj X-i držijo...a je kak x na forumu,k ima brez problemov toliko km.?🙄 3 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.