jures Napisano 26. november, 2015 Avtor Prijavi Napisano 26. november, 2015 Ma ja vedno so ?eji...druga?e pa ni? ni otroku smotan tko sedet (sej drugega tko al tko ne pozna).Sam a ni statisti?no gledajo najve? ?elnih tr?enj?ha ha....moj je pri sedmih mesecih gledal naprej, ker mu njegova hiperaktivnost ni pustila gledati v strop. Potem ko se je obrnil se je umiril in spal z gledanjem ven. ?E danes pri 10 zaspi v avtu ... Isto mali.Res sta popotnika, cel dan ?e je treba brez problemaJures, sej so ?tudije in kre? testi tko in tko. To ni ni? novega v bistvu.ja ja seveda. Upajmo samo, da ne bomo nikoli v situaciji ?E sami. Sam si pa? ne predstavljam otroka obrnjenega nazaj ko je star eno leto - SEVEDA GOVORIM KO ZAPUSTI LUPINCO (govora je od 12 mesecev naprej tukaj). Tak otrok je ?e kar velik...skandinavci gredo druga?e do 4h lethttp://www.telegraph.co.uk/cars/advice/child-car-seat-advice/ Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 26. november, 2015 Prijavi Napisano 26. november, 2015 Ja, glede klju?avnice, opcija vem da je, samo ne bom dajal 200e za to. Problem je ker je zadaj otro?ki zic, pa potem ?e lupinica in na sredini zelo te?ko sedi ?e ?ena. Vsaj sedaj na za?etku, ko je dete ?e malo. Varianta je, da ga pa? dam na sovoznikov zic, ga pomaknem zelo nazaj, tako da tisti airbag nima nobenega vpliva..?e je problem to da ti airbah zbije potem lupinico. Sej v kon?ni fazi, se airbag spet ne odpre do zadnji zicev nazaj... Mi smo se odlo?ili za klju?avnico in nam ni ?al. Jaz vozim, lupinica je bila na sovoznikovem sede?u, ki je bil kolikor se je le dalo naprej, ?ena je bila desno v srednji vrsti in je imela ogromno prostora (za dodatek smo s sovoznikovega sede?a odstranili vzglavnik, da je lepo videla naprej), poleg tega je dosegla otroka v lupinici spredaj, otroka levo ob njej in otroka desno zadaj. In ko je ?e ?etrti? rodila, smo zadaj levo dodali ?e enega jaha?a in malo prerazporedili otroke. Lupinica je ostala na sovoznikovem sede?u, le da je bil zdaj v njem ?etrti otrok, "ta-mali sede?ek" je bil ?e vedno v srednji vrsti levo, le da je bil v njem zdaj tretji otrok, ?ena je ?e vedno v srednji vrsti desno, zadaj pa drugi in prvi otrok, vsak v svojem jaha?u. In ker je med sede?ema v srednji vrsti malo prostora, imata otroka veselje tam skozi skakat tako, da niti sede?ev ne podiramo, da prideta "v podmornico"... Zdaj pa po?asi premi?ljujemo, da bi tudi ?etrtega prestavili nazaj in bi ga obrnili, da gleda naprej, ?ena pa bi sedela spredaj... Ja, in pa tudi, ?e gre kdo sam, je prikladneje, ?e je otro?ek spredaj. Na vsakem semaforju ga lahko malo pogleda?, pobere? kak?no dudo in podobno. Tako da, nam ni ?al za tistih skoraj 200?... 1 Citiraj
jures Napisano 26. november, 2015 Avtor Prijavi Napisano 26. november, 2015 Mi smo se odlo?ili za klju?avnico in nam ni ?al. Jaz vozim, lupinica je bila na sovoznikovem sede?u, ki je bil kolikor se je le dalo naprej, ?ena je bila desno v srednji vrsti in je imela ogromno prostora (za dodatek smo s sovoznikovega sede?a odstranili vzglavnik, da je lepo videla naprej), poleg tega je dosegla otroka v lupinici spredaj, otroka levo ob njej in otroka desno zadaj. In ko je ?e ?etrti? rodila, smo zadaj levo dodali ?e enega jaha?a in malo prerazporedili otroke. Lupinica je ostala na sovoznikovem sede?u, le da je bil zdaj v njem ?etrti otrok, "ta-mali sede?ek" je bil ?e vedno v srednji vrsti levo, le da je bil v njem zdaj tretji otrok, ?ena je ?e vedno v srednji vrsti desno, zadaj pa drugi in prvi otrok, vsak v svojem jaha?u. In ker je med sede?ema v srednji vrsti malo prostora, imata otroka veselje tam skozi skakat tako, da niti sede?ev ne podiramo, da prideta "v podmornico"... Zdaj pa po?asi premi?ljujemo, da bi tudi ?etrtega prestavili nazaj in bi ga obrnili, da gleda naprej, ?ena pa bi sedela spredaj... Ja, in pa tudi, ?e gre kdo sam, je prikladneje, ?e je otro?ek spredaj. Na vsakem semaforju ga lahko malo pogleda?, pobere? kak?no dudo in podobno. Tako da, nam ni ?al za tistih skoraj 200?... leta 2005 na moji prvi 5ki je to ko?talo 50? v BTC AMPAK V pi...ma....kupil sem DRU?INSKI avto, pol pa tole.......no comment 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 26. november, 2015 Prijavi Napisano 26. november, 2015 Spekter, ?e ne bo? izklopil airbaga, potem ne dajaj lupinice gor, ker ni garancije, da se ne bo spro?ila. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
SpEkTr Napisano 26. november, 2015 Prijavi Napisano 26. november, 2015 Spekter, ?e ne bo? izklopil airbaga, potem ne dajaj lupinice gor, ker ni garancije, da se ne bo spro?ila.Seveda,, sem ?tudiral ?e toliko premaknem zic nazaj, da airbag ne pride do lupinice. Citiraj
Slivka Napisano 26. november, 2015 Prijavi Napisano 26. november, 2015 Raje ne tvegaj. Ker nikoli ne ve?, kako bo? tr?il. In ker se pri trku plo?evina zvije, se lahko razdalja med air-bagom in sede?em zmanj?a... Citiraj
Z M A J Napisano 26. november, 2015 Prijavi Napisano 26. november, 2015 Vmes ko je po?ivala sem vozil njeno precej mo?nej?o sestro in je pol kar mal hecno nazaj sest za volan v svojo. Dobila je pa Pioneer ovalce v zadnji polici, noro kwa to ?pila. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Katjaa Napisano 26. november, 2015 Prijavi Napisano 26. november, 2015 ha ha....moj je pri sedmih mesecih gledal naprej, ker mu njegova hiperaktivnost ni pustila gledati v strop. Potem ko se je obrnil se je umiril in spal z gledanjem ven. ?E danes pri 10 zaspi v avtu ... Isto mali.Res sta popotnika, cel dan ?e je treba brez problemaja ja seveda. Upajmo samo, da ne bomo nikoli v situaciji ?E sami. Sam si pa? ne predstavljam otroka obrnjenega nazaj ko je star eno leto - SEVEDA GOVORIM KO ZAPUSTI LUPINCO (govora je od 12 mesecev naprej tukaj). Tak otrok je ?e kar velik...skandinavci gredo druga?e do 4h lethttp://www.telegraph.co.uk/cars/advice/child-car-seat-advice/Ej moj je ?ivc pa morem re?t, da nimamo problemov. Bo star dve leti pa smo ?e zmeri v kontra smer. Dokler bo pa? ?lo... 1 Citiraj
Z M A J Napisano 27. november, 2015 Prijavi Napisano 27. november, 2015 Podkajlu prednjo lu?, ki mi je rahlo prekratk svetila, pa prevleke malo bolj fiksiral, ampak ?e dale? od dokon?nega uspeha. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
macak333 Napisano 30. november, 2015 Prijavi Napisano 30. november, 2015 Za vikend namontiru Xcarlink tko da zdej lahka musko iz USBja poslusam ))). Sicr sm mel sam problem ker sm mogu nardit mosticek na L716, tko da sm mogu se mal vec sraufat ampak zacinu sm ga, sestavu, vklopu in stvar dela, top, veseu k radio ))) 1 Citiraj
Z M A J Napisano 30. november, 2015 Prijavi Napisano 30. november, 2015 Jo dobu nazaj, ker sem se vmes vozil z nekim drugim stroooojem. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 2. december, 2015 Prijavi Napisano 2. december, 2015 Dobila je letno vinjeto NAJGRSE MOZNE BARVE! Cena pa 104eur za nas clane AMZS! 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
sylver Napisano 2. december, 2015 Prijavi Napisano 2. december, 2015 Res je nova vinjeta zelo grda..... voja?ko zelena na rde?o barvo Bo treba avto pobarvat 1 Citiraj
Boss Napisano 2. december, 2015 Prijavi Napisano 2. december, 2015 Dobila nove zimske gume Dunlop WinterSport 5 - zdej pa po?akat na sneg, da vidmo a so vredne pohval na testih. 2 Citiraj
Z M A J Napisano 3. december, 2015 Prijavi Napisano 3. december, 2015 Dans je dobila neki lepotnega, neki smiselnega ter tud neki za lepsi zvok! 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
P4nd4 Napisano 6. december, 2015 Prijavi Napisano 6. december, 2015 Ji privo??u in naro?u korito prtla?nega prostora, da ne bo tolko svinjaka furala in premetavala Citiraj
Z M A J Napisano 6. december, 2015 Prijavi Napisano 6. december, 2015 Dans parX na najvij?ih obratih (kurc kej do 8000) kar jih zmore in sem prov dobre volje. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
sylver Napisano 8. december, 2015 Prijavi Napisano 8. december, 2015 Danes sva uspe?no prevozila 50.000 km in je ?e vedno zelo mlada in prelepa 4 Citiraj
koroska18 Napisano 8. december, 2015 Prijavi Napisano 8. december, 2015 Danes ji zamenjal U?KE sedaj vidi XSENONSKO .In sicer ?arnice CNlight Patent Ball Capsule Shape Bubble Design HID Xenon 5000 Kelvina ,ballast Canbus HID Xenon ballast AC 9-16V 50W Digital Hylux .Res ga ?vasa , ampak vse lepo in pod kontrolo. 3 Citiraj
Z M A J Napisano 10. december, 2015 Prijavi Napisano 10. december, 2015 Dobila je nove brisalce, Bosch Aero twin (aja no to sem pozabu napisat, da je tudi to Simon Pelko zamenju v tistem omenjenem hitrem servisu). 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
iceman22 Napisano 12. december, 2015 Prijavi Napisano 12. december, 2015 Lepo povprecje Aja vmes pa 2 cik pavza pa se tankal sm. 1 Citiraj www.trziskisladoled.si
Gorjup13 Napisano 12. december, 2015 Prijavi Napisano 12. december, 2015 Zamenjal brisalce z Bosch Aero twin, pa da vidimo ?e je kaj bolj?e od Valeo Citiraj
iceman22 Napisano 12. december, 2015 Prijavi Napisano 12. december, 2015 Ah nic takega poraba celih 7.0l. Aja pa vmes sem preckal 6 mej, to ti kr lepo znizal povrecno hitrost. Citiraj www.trziskisladoled.si
Z M A J Napisano 12. december, 2015 Prijavi Napisano 12. december, 2015 Jo zapelju na Yes & Nice in nazaj, pa ob povratku opazil zrcalno sliko na ?tevcu prevo?enih; 319913 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.