Z M A J Napisano 17. december, 2015 Prijavi Napisano 17. december, 2015 Hehe lepo povedano sam js se ne vozim po avtocesti to je sam regionalna cesta najman pije v garazi In z ugasnjenim motorjem Jaz sem pa mojo mal na obrate naturiru v tunelu, da je rjovela kot ranjen lev 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Scr3am Napisano 17. december, 2015 Prijavi Napisano 17. december, 2015 Hvala bogu ! More rjovet ! 1 Citiraj
Scr3am Napisano 17. december, 2015 Prijavi Napisano 17. december, 2015 Grem dons v Tedija iskat ene balone pa na blagajni vidm, da prodajajo tud baterije. Pa se spomnem, da na mojmu drugmu dalin?ku (centralno zaklepanje) k ga ma ve? al mn fotr ne dela gumb lock (dela samo unlock). Pa re?em ajde bom stestiru pa zamenju baterijo pa dam tist 1? za 4 baterije. Pridem domu zamenjam baterijo, ampak zadeva se zmeri ista. Unlock tipka dela lock pa se zmeri ne... Prav fotr dej fukn to kitajsko sranje od baterije vn pa dej nazaj original japonsko. Ok, ajde zamenjam pa dam nazaj tastaro baterijo zej pa cudezno dela in lock in unlock funkcija 2 Citiraj
Tomek Napisano 17. december, 2015 Prijavi Napisano 17. december, 2015 Moja pa 250.000 Moja pa 113.000 vem ni cist okrogla je pa lepo za videt sploh ta letnik In z ugasnjenim motorjem Jaz sem pa mojo mal na obrate naturiru v tunelu, da je rjovela kot ranjen lev Hehe bols da rjove kot ranjen lev kot da ?epa kot gazela. Ko smo glih pri tem am a se da narest kej z tem motorjem 1.8 ker je res kr precej len? 2 Citiraj ZoomZoom
Katjaa Napisano 17. december, 2015 Prijavi Napisano 17. december, 2015 Jo peljala v btc,kjer so pogledali kaj mi je pre? odletelo (zas?ita podvozja) 225?+15? delo bo odletelo iz denarnice v torek:) Citiraj
astor Napisano 18. december, 2015 Prijavi Napisano 18. december, 2015 V prej?njih "postih" sem se zanimal za rikverz kamerco. Ali je kdo od na?ih foruma?ov tukaj, ki bi znal to narediti, zmontirati (seveda ob primernem pla?ilu). Slike so tako v "postih" zgoraj, avto pa je letnik 2014 (display je ?e v armaturki). Citiraj
Katjaa Napisano 18. december, 2015 Prijavi Napisano 18. december, 2015 Mene tud to zanima za mojo 6ko,2011.Bom pa ?ist za firbc v btcju v torek vpra?ala. Citiraj
jures Napisano 18. december, 2015 Avtor Prijavi Napisano 18. december, 2015 Mene tud to zanima za mojo 6ko,2011.Bom pa ?ist za firbc v btcju v torek vpra?ala.Katja pa ma? ti to kam priklopiti? (radio z lcd ekranom)) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Scr3am Napisano 19. december, 2015 Prijavi Napisano 19. december, 2015 Jo peljala v btc,kjer so pogledali kaj mi je pre? odletelo (zas?ita podvozja) 225?+15? delo bo odletelo iz denarnice v torek:)Pa nebo? tok dajala za to plastiko? Sej ma? za??iteno s trem kronam... konc koncou se pa itq sam po cesti furas ne po nekem zapletenem terenu . Ce pa ze pa najd na avto.netu ksno k se po delih prodaja pa sam to plastiko kup 1 Citiraj
Katjaa Napisano 19. december, 2015 Prijavi Napisano 19. december, 2015 Ja sem preklicala vse odpade,avtonet prebrskala in obupala.Mi je mehanik reku,da bi blo dobr dat to nazaj gor pred snegom....ma kurc zdj mam naro?eno. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 19. december, 2015 Prijavi Napisano 19. december, 2015 Natankal 20? benza in jo zelo povr?no ro?no opral, ampak ?e zmeri bolj? zgleda kot pred pranjem. Imam na sumu, da je bil bencin ?e star ali pa ga je blo ?e klin?evo malo v rezerovarju in je to povzro?ilo kasnej?i v?ig kot sem bil vajen. Bom videl ju3 in PORO?AL. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
SpEkTr Napisano 19. december, 2015 Prijavi Napisano 19. december, 2015 Zamenjal zadnjo kamero z novo. Kot dan in no?. Zdej pono?i res vidi? nazaj, ker ma kamera extra ledice. Ob tem skuril eno varovalko za registrsko, in ugotovil da so spet extra Mazdine varovalke. No v sparu sem kupil navadne mini, in to je to. ? Sent from my SM-G920F using Tapatalk 1 Citiraj
robertos664 Napisano 20. december, 2015 Prijavi Napisano 20. december, 2015 opral z nje svinjarijo, ki se je nabrala v teh dveh meglenih tednih. Zadnja tablica je bila ?e te?ko berljiva 2 Citiraj
astor Napisano 21. december, 2015 Prijavi Napisano 21. december, 2015 Kaj res ni nobenega "junaka" ki bi se tega lotil ali vsaj poznal koga ki to dela... rikverz kamerca, zanima tako mene kot tudi na?o Katjo. Jaz mam letnik 2014, ona pa letnik 2011. Hvala za odgovore oziroma predloge! Citiraj
SpEkTr Napisano 21. december, 2015 Prijavi Napisano 21. december, 2015 To ti pomoje vsak avtoelektri?ar skor naredi. Sej, ?e ve? kako snet tapete itd, je zadeva dokaj trivialna. Jaz zadnji? nisem niti enega ?epa polomil Citiraj
Z M A J Napisano 21. december, 2015 Prijavi Napisano 21. december, 2015 Kaj res ni nobenega "junaka" ki bi se tega lotil ali vsaj poznal koga ki to dela... rikverz kamerca, zanima tako mene kot tudi na?o Katjo. Jaz mam letnik 2014, ona pa letnik 2011. Hvala za odgovore oziroma predloge!Simon's iz Kamnika, priporocam fuuul; 041681176 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tomek Napisano 22. december, 2015 Prijavi Napisano 22. december, 2015 dobil avto nazaj od kleparja in li?arja ker sem dal popravljat zadnje robove mo?akar popravil v nulo ?e prage pregledal vse po?timal in izolacijo nanesel 2x na debelo tko da res svaka ?ast 2 Citiraj ZoomZoom
Z M A J Napisano 22. december, 2015 Prijavi Napisano 22. december, 2015 dobil avto nazaj od kleparja in li?arja ker sem dal popravljat zadnje robove mo?akar popravil v nulo ?e prage pregledal vse po?timal in izolacijo nanesel 2x na debelo tko da res svaka ?astRezali ven ali le flikali? Pa cena me zanima Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tomek Napisano 22. december, 2015 Prijavi Napisano 22. december, 2015 rezal vn tist flikanje je en k use skupi cena 450? 1 Citiraj ZoomZoom
Scr3am Napisano 22. december, 2015 Prijavi Napisano 22. december, 2015 rezal vn tist flikanje je en k use skupi cena 450?Hitr to ustrezno zascit (olja krown al neki), ker cne bos zelo hitro mel spet tezave Citiraj
Tomek Napisano 22. december, 2015 Prijavi Napisano 22. december, 2015 Hitr to ustrezno zascit (olja krown al neki), ker cne bos zelo hitro mel spet tezave ne ne je mo?ak use za??itu in to z dvema nanosoma na debelo in v prtla?niku je vse odstranu vn in vse za??itu! in predno je novi rob navaril nazaj ga je za??itu od znotraj ker pol kasneje ga ne more?! Citiraj ZoomZoom
Baby Viper Napisano 22. december, 2015 Prijavi Napisano 22. december, 2015 S ?im pa je to za??itu? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Tomek Napisano 22. december, 2015 Prijavi Napisano 22. december, 2015 S ?im pa je to za??itu? za??itu je z podobno zadevo kot se uporablja za za??ito podvozja ter z pvc prevleko vosek je zelo kratkotrajna zadeva! Citiraj ZoomZoom
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.