Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ravnokar ro?no okopal stroja, uf kako se sveti.  :wub:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Ravnokar ro?no okopal stroja, uf kako se sveti.  :wub:

Tudi jaz fri?no okopal in za fini? jo ro?no spoliral :D jutri ?e pa notranje ?i??enje da bo di?ala :D 

Napisano

tudi jaz jo sveze okopal :D .D prvic letos...no ok...nism jo...avtopralnica jo je ;)

Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...

qxMGjr2.png

Napisano

Jaz tud v zagrebu. Rocno zunaj in not 70 hrckov

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

V pristini je komplet 3 eur..rocno itak

Beat that :)

pa ?e smrekco dobi? verjetno

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

V pristini je komplet 3 eur..rocno itak

Beat that :)

Da grem jst z Volvotom tja dol prat me bencin pride jurja  :hohoho:  :hohoho:  :hohoho:

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Napisano

Ji odprl stresni okn med voznjo! :)

Napisano

Mojo mazdo osve?il; zamenjal vse ?tiri injektorje in dobila je tudi nov, sve? intercooler. Spet gre kot nova in poraba padla za 1,5 litra/100. ?zmeden?

Skratka, intervencija je vredna svojega denarja.

Napisano

Preveril vse teko?ine v motorju in okolici ter jih dolil kurc kej!  :jupiii:

Napisano

Ponagajal ji je zavorni cilindr?ek spredaj desno in sem moral rahlo potol?t s kladivom, da je popustilo. Mojster Pelko pravi, da bo treba obnovit cilindr?ek.  :jupiii:

Napisano

Ponagajal ji je zavorni cilindr?ek spredaj desno in sem moral rahlo potol?t s kladivom, da je popustilo. Mojster Pelko pravi, da bo treba obnovit cilindr?ek.  :jupiii:

Ej....saj ti bo DR.Pelko porihtal in to ugodno ...lp:-):-):-)

Napisano

Jo tako temeljito ublatil, da se ne vidi barve ne zunaj ne znotraj - ?e sede? je blaten, kaj ?ele tapiserija.

Ostalo pa raje drugod...

Napisano

Odlocil se Jo legalizirat in danes vlozil prosnjo za homologacijski kartoncek, katerga doslej ni imela. Ta papircek stane lepih 39eur :)

Obenem skrajno pazljivo vozim z njo, dokler cilindrcka Pelko ne postima, v praksi pomeni, da skupno dans vsaj 100km razdalje nisem niti 1x dotaknil pedala zavore. :)

Napisano

Pele porihtal zavore in par detajlov, obenem sem dobil dans duplikat kartoncka za homologacijske zadeve.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.