jures Napisano 19. marec, 2012 Avtor Prijavi Napisano 19. marec, 2012 dobila je osnovne potrebne zadeve - korito prtlja?nika, folijo za za??ito zadnjega odbija?a in nosilec za GPS/telefon - ?akam samo ?e ro?ice pol se pa pimpanje do webasta poleti kon?a. Zelo zelo priporo?am!!!http://www.ebay.de/itm/190403351047?ssPage...9#ht_2057wt_905 v ceni sta 2 para, ker bom imel ?e na motorju androida za GPS, ima tudi en kos za sme?nih 5? - dr?i ko pes je?a in je res majhen, bom dal slike z avta Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 19. marec, 2012 Avtor Prijavi Napisano 19. marec, 2012 Prodal sem jo planned? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
PATO Napisano 19. marec, 2012 Prijavi Napisano 19. marec, 2012 Jap. Prodajal za foro, a sklenil resno kup?ijo. No, zdaj sem pa pe?. Citiraj
Deeyan Napisano 19. marec, 2012 Prijavi Napisano 19. marec, 2012 kok si pa pol dobu zanjo? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
PATO Napisano 19. marec, 2012 Prijavi Napisano 19. marec, 2012 Tolk, da sem jo brez preve? razmi?ljanja prodal Citiraj
Z M A J Napisano 19. marec, 2012 Prijavi Napisano 19. marec, 2012 Nalil LPG ?e po ceni 0,735? za liter. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 19. marec, 2012 Prijavi Napisano 19. marec, 2012 ta tarifa je tut men dons ?ist ustrezala,spet bo poln tank za neki ?asa Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 19. marec, 2012 Prijavi Napisano 19. marec, 2012 @Pato skrivnostne? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 Danes nalil ?e Super100 po ceni 1,509? za liter, ampak sem nato?il samo 20litrov ker bo zadost za kak mesec ali ?e ve?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
PATO Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 @Pato skrivnostne? Sej bi povedal, samo potem bi vsi za?eli BG-jke kupovat in predelovat bomo na pikniku kak?no rekli Citiraj
Z M A J Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 Danes sem jo tako lepo (relacijsko) fural (po AC omejitvah itd.), da imam skupno porabo zadnjih 300kmjev spet le 8.2litra na 100. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Aws3nicK Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 Jaz ti??im svoj traktor non-stop, pa ne pridem ?ez 7,2L/100km... Pa me premagaj ?e lahko Citiraj
Deeyan Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 Sej bi povedal, samo potem bi vsi za?eli BG-jke kupovat in predelovat bomo na pikniku kak?no rekli js sm se pa tak veselu, da jo bom u ?ivo vidu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
PATO Napisano 21. marec, 2012 Prijavi Napisano 21. marec, 2012 ?koda da se kdaj prej nismo imeli prilike spoznat. V tak?nem stanju kot je bila pa itak ni bila za pokazat. Citiraj
jures Napisano 21. marec, 2012 Avtor Prijavi Napisano 21. marec, 2012 ?koda da se kdaj prej nismo imeli prilike spoznat. V tak?nem stanju kot je bila pa itak ni bila za pokazat. lahko pride? tudi pe?... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 21. marec, 2012 Prijavi Napisano 21. marec, 2012 Hehe, seveda te lahko (?e ne drugo v to?lnu), moje gorivo je vsaj ene 40% cenej?e od tvojega! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 21. marec, 2012 Prijavi Napisano 21. marec, 2012 Jaz ti??im svoj traktor non-stop, pa ne pridem ?ez 7,2L/100km... Pa me premagaj ?e lahko Premagaj polno mps z gobca?em uklopkotom, ?efurjado na radiju mano za volanom pri oldtajmerju(naprej od dunaja) in porabo po bc 7,5 l/100km in pri?o ki bo to potrdila. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 21. marec, 2012 Prijavi Napisano 21. marec, 2012 Premagaj polno mps z gobca?em uklopkotom, ?efurjado na radiju mano za volanom pri oldtajmerju(naprej od dunaja) in porabo po bc 7,5 l/100km in pri?o ki bo to potrdila. corect Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 21. marec, 2012 Avtor Prijavi Napisano 21. marec, 2012 corect Tok sta ?la po?asi, da sem jaz v?eraj ?e zadnje lu?i videl pred Bratislavo a sta pla?ala 10? vinjeto za 2km avtoceste? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 21. marec, 2012 Prijavi Napisano 21. marec, 2012 Tok sta ?la po?asi, da sem jaz v?eraj ?e zadnje lu?i videl pred Bratislavo a sta pla?ala 10? vinjeto za 2km avtoceste? Klopko je pla?ou,js sem vozu. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Jest Napisano 21. marec, 2012 Prijavi Napisano 21. marec, 2012 Sem koncno nase malo casa, da sem se zapeljal skozi pralnico ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 21. marec, 2012 Prijavi Napisano 21. marec, 2012 Zaenkrat danes ?e ni?, sem pa pravkar pri na?em Vinkotu (Sirius-u) naro?il Metabonda za v motor, ker mam kmalu menjavo olja na programu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 21. marec, 2012 Prijavi Napisano 21. marec, 2012 Jaz ti??im svoj traktor non-stop, pa ne pridem ?ez 7,2L/100km... Pa me premagaj ?e lahko No,no ne mi zdaj kot na forumu das avto. ?e ga ti??i?, pije.In pika. Citiraj
Boss Napisano 21. marec, 2012 Prijavi Napisano 21. marec, 2012 No,no ne mi zdaj kot na forumu das avto. ?e ga ti??i?, pije.In pika. hehe... ja tam tud A6 4.2 pijejo 8 litrov in podobne ?torije. Sicer je pa znano, da BC v prvi seriji ?estk kr konkretno la?e. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.