Baby Viper Napisano 13. maj, 2016 Prijavi Napisano 13. maj, 2016 Zdj ma? ?e cajt si premislt pa celga ?trihnt v svojo najlub?o barvo roza 1 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Još šta Napisano 13. maj, 2016 Prijavi Napisano 13. maj, 2016 Ne ne...barva bo kr taka...roza bodo feltne! 1 Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Bass Napisano 14. maj, 2016 Prijavi Napisano 14. maj, 2016 V?eraj sem zamenjal h15 ?arnico z novo white-blue svetlobo in zdaj mi ne svetijo zasen?ene ( dnevne ) lu?i ampak samo dolge. ?arnico s probu in deluje v kompletu torej ni problem tuki impak nekje drugje, kje pa se mi pa ne sanja Citiraj
Markohamrus Napisano 14. maj, 2016 Prijavi Napisano 14. maj, 2016 Naredila sva prvih 1000 km Poslano z mojega oneplus one telefona ! 3 Citiraj
Tadej7ad Napisano 14. maj, 2016 Prijavi Napisano 14. maj, 2016 Iz malega raste veliko 1 Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Martin Cufer Napisano 14. maj, 2016 Prijavi Napisano 14. maj, 2016 Odstranil intake resonator in tisto cev za zajem zraka iz motornega prostora. Nato sem od odbija?a speljal flexibilno cev do air boxa in zaprl tisto luknjo,ki zajema zrak iz motornega prostora.Naslednji mod bo,ko dobim ?e konusni filter in ga zmontiram v orig. air box 2 Citiraj
Deeyan Napisano 14. maj, 2016 Prijavi Napisano 14. maj, 2016 Js sicer n?, se je pa nekak pojavla na doma?em naslovu 4 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 17. maj, 2016 Prijavi Napisano 17. maj, 2016 Testiru detajle na felgah Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Još šta Napisano 18. maj, 2016 Prijavi Napisano 18. maj, 2016 Feltnce so lepe tocn take ko so...tok da... Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Deeyan Napisano 18. maj, 2016 Prijavi Napisano 18. maj, 2016 Feltnce so lepe tocn take ko so...tok da... Sej to, bolj kot gledam, manj se mi dopade... ?e dober, da sm sam na eni testiru 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Još šta Napisano 18. maj, 2016 Prijavi Napisano 18. maj, 2016 men so te k jih mas res ful vsec...tok da ne jih spreminjat,take ko so so najbolse,moje mnenje 3 Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Još šta Napisano 18. maj, 2016 Prijavi Napisano 18. maj, 2016 jos malo 7 Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Baby Viper Napisano 23. maj, 2016 Prijavi Napisano 23. maj, 2016 Z ne?im sm jo spet natovoril kot delovnega KONJA Ugane kdo kaj bi lahko bilo al treba k?no fotko ve?? 2 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 24. maj, 2016 Prijavi Napisano 24. maj, 2016 Odstranu uniceno zavorno lajtungo, pa dobila je se 2 dodatka 3 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
SpEkTr Napisano 27. maj, 2016 Prijavi Napisano 27. maj, 2016 Ni?, na morje jo peljem. Zaenkrat samo za vikend ?? Sent from my SM-G920F using Tapatalk 1 Citiraj
Tadej7ad Napisano 27. maj, 2016 Prijavi Napisano 27. maj, 2016 Polep?al stremena na B in C stebri?ku. in pove?al koli?ino kroma na maski: 3 Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Gorjup13 Napisano 27. maj, 2016 Prijavi Napisano 27. maj, 2016 Navadno nisem prista? pove?evanja koli?ine kroma ampak moram re?t da ne zgleda slabo Citiraj
Deeyan Napisano 27. maj, 2016 Prijavi Napisano 27. maj, 2016 Hehe, js sm tut dons neki takega delu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Freak Napisano 29. maj, 2016 Prijavi Napisano 29. maj, 2016 Zamenjal sem avtoradio s Pioneerjevim (takim - http://www.pioneer-car.eu/eur/products/fh-x730bt) Zadeva je vrhunska! ?al mi je samo, da nisem ?e v ?tartu vzel ?e obvolanske komande. Tako,da po pla?i ?e to zrihtam Citiraj
klemenV Napisano 1. junij, 2016 Prijavi Napisano 1. junij, 2016 ?ivjo, sicer ne vem ?e spada v to temo pa vseeno... ali kdo ve ?e se tudi pri mazdi da vklju?iti dodatne funkcije kot naprimer to naredijo oni: http://www.mtl.si/sl/avto-storitve/vkljucitev-dodatnih-funkcionalnosti.html sem pisal tudi njim pa so odgovorili da za mazdo ?al nimajo v ponudbi vklju?itev dodatnih funkcij. hvala za odgovore Citiraj
Deeyan Napisano 2. junij, 2016 Prijavi Napisano 2. junij, 2016 U?eri zmontiru vozni?ki rx-8 sede?, priklopu na elektriko in DELA 2 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Jest Napisano 2. junij, 2016 Prijavi Napisano 2. junij, 2016 ?ivjo, sicer ne vem ?e spada v to temo pa vseeno... ali kdo ve ?e se tudi pri mazdi da vklju?iti dodatne funkcije kot naprimer to naredijo oni: http://www.mtl.si/sl/avto-storitve/vkljucitev-dodatnih-funkcionalnosti.html sem pisal tudi njim pa so odgovorili da za mazdo ?al nimajo v ponudbi vklju?itev dodatnih funkcij. hvala za odgovoreKolikor vem, se da te zadeve pohackat vec ali manj samo pri vozilih skupine VAG... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 3. junij, 2016 Prijavi Napisano 3. junij, 2016 Ja, se kar nabira. Ugotavljam, da bo poliranje in nanos prevleke pri Rokydetailingu kar projekt - nekaj dni brez avta... Je tole tvoja sestka? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Tadej7ad Napisano 3. junij, 2016 Prijavi Napisano 3. junij, 2016 Izgleda ?e tako 1 Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.