Z M A J Napisano 21. marec, 2012 Prijavi Napisano 21. marec, 2012 Ja la?e, eni ste rekli, da zna tudi po 0,7 litra premalo kazat! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
batko Napisano 21. marec, 2012 Prijavi Napisano 21. marec, 2012 Ja la?e, eni ste rekli, da zna tudi po 0,7 litra premalo kazat! ja la?e kar konkretno, avtu gori rezerva na racunalniku ka?e da lahko prevozim ?e 300 km. Citiraj www.gistel.si
Z M A J Napisano 21. marec, 2012 Prijavi Napisano 21. marec, 2012 Kako ga ?ele pri moji LPG zme?a; mi od?teva kilometre (range), pol pa kar naenkrat ve? ne zmore sprocesirat, kako hudi?a se kilometri kopi?ijo, goriva mu pa ostaja isto notr (benza jasno, hehe). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 21. marec, 2012 Avtor Prijavi Napisano 21. marec, 2012 Tudi prodal :) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
batko Napisano 21. marec, 2012 Prijavi Napisano 21. marec, 2012 Kako ga ?ele pri moji LPG zme?a; mi od?teva kilometre (range), pol pa kar naenkrat ve? ne zmore sprocesirat, kako hudi?a se kilometri kopi?ijo, goriva mu pa ostaja isto notr (benza jasno, hehe). pri tebi je normalno da se mu me?a, med LPG in bencinom Jaz imam en injektor slab, mi avto malo pokadi in se sli?i tol?enje pri nizkih obratih, pa nevem ?e lahko to vpliva nato, da potovalni ra?unalnik la?e. Citiraj www.gistel.si
Alex Napisano 22. marec, 2012 Prijavi Napisano 22. marec, 2012 pri tebi je normalno da se mu me?a, med LPG in bencinom Jaz imam en injektor slab, mi avto malo pokadi in se sli?i tol?enje pri nizkih obratih, pa nevem ?e lahko to vpliva nato, da potovalni ra?unalnik la?e. Sej ra?unalnik lahko nastavi? skoraj to?no.Meni la?e mogo?e kak deci, ne ve?. Citiraj
batko Napisano 22. marec, 2012 Prijavi Napisano 22. marec, 2012 Sej ra?unalnik lahko nastavi? skoraj to?no.Meni la?e mogo?e kak deci, ne ve?. ta vikend menham injektor, pol bomo vidli kako bo kazal ra?unalnik Glede nato da sva oba iz Kopra se bi lahko dobila na pivu, da mi na?tela? ?e mojega Citiraj www.gistel.si
SpEkTr Napisano 22. marec, 2012 Prijavi Napisano 22. marec, 2012 ta vikend menham injektor, pol bomo vidli kako bo kazal ra?unalnik Glede nato da sva oba iz Kopra se bi lahko dobila na pivu, da mi na?tela? ?e mojega BO RAZLIKA. Kazal bo manj :-) Za dva, tri deci sigurno Citiraj
Alex Napisano 22. marec, 2012 Prijavi Napisano 22. marec, 2012 ta vikend menham injektor, pol bomo vidli kako bo kazal ra?unalnik Glede nato da sva oba iz Kopra se bi lahko dobila na pivu, da mi na?tela? ?e mojega Ni problema. Se dobimo in re?imo zadev??ino.Ti bom pokazal kako, ker ponavadi iz prve ne zadene? in mora? ?e naknadno ?telat. Citiraj
batko Napisano 22. marec, 2012 Prijavi Napisano 22. marec, 2012 Ni problema. Se dobimo in re?imo zadev??ino.Ti bom pokazal kako, ker ponavadi iz prve ne zadene? in mora? ?e naknadno ?telat. hvala ti Alex, se ti bom oddol?il Citiraj www.gistel.si
jstdoma Napisano 23. marec, 2012 Prijavi Napisano 23. marec, 2012 ?e na sliki pogledate luft med gumo in blatnikom - spredaj in zadaj! Je kar lepa razlika - in zadaj je precej lep?e!! To je pa drga? zato, ker sem imel v prtlja?niku 200kg lepila za plo??ice! Citiraj
yanko Napisano 23. marec, 2012 Prijavi Napisano 23. marec, 2012 jest sm pa mal mojo mazdico spucu in sicer opral avto,m zdrgnil gume in plati??a, sem pa tudi o?istu armaturko in celo notranjost Citiraj
jures Napisano 23. marec, 2012 Avtor Prijavi Napisano 23. marec, 2012 jest sm pa mal mojo mazdico spucu in sicer opral avto,m zdrgnil gume in plati??a, sem pa tudi o?istu armaturko in celo notranjost Ve?en avto.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
dejanot Napisano 23. marec, 2012 Prijavi Napisano 23. marec, 2012 jest sm pa mal mojo mazdico spucu in sicer opral avto,m zdrgnil gume in plati??a, sem pa tudi o?istu armaturko in celo notranjost Koncno Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
Deeyan Napisano 23. marec, 2012 Prijavi Napisano 23. marec, 2012 waaaaaa, ka ma? dober ohranjeno BG-jko (vsej po sliki sode?) Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 24. marec, 2012 Prijavi Napisano 24. marec, 2012 Opral stroja na fertig in prednje steklo namazal z X-rainom, ki mi ga je isto?asno tudi zmanjkalo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 24. marec, 2012 Prijavi Napisano 24. marec, 2012 Zdej je pa ?e pr men tut nazaj tuc, tuc Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
batko Napisano 24. marec, 2012 Prijavi Napisano 24. marec, 2012 Menjal sem si podlo?ke pod injektorji in enega sem moral zamenjati, ker je bil toliko zape?en da je med odstranjevanjem se po?kodoval. Na sre?o je bil tisti, ki je klenkal. Zdaj dela avto spet kot mora, upam da bo zdaj ?e olje nehal pit Citiraj www.gistel.si
Grega_ Napisano 24. marec, 2012 Prijavi Napisano 24. marec, 2012 Prvi? letos sem ji mal du?o prepucal kon?no na letnih gumah.....lepo, lepo leti Najbolj zanimivo in ?udno mi je bilo, da me golf VI gti nekako ni ulovil, seveda je ?el za mano ko je opazil da sem ga prehitel...sicer je tip potem pritisnil in ?el mimo, ker sem moral bremzati ker je nekdo ?leparja prehiteval, tip je pa zalet po klancu dol imel....hmm...al mu pa ?enska ni pustila vozito preko. ?!? km/h , potem je pa upo?asnil in zavil na izvoz Novo mesto...je pa v tunelu sli?al da ni bila to obi?na GTA-jka Citiraj
Symon Napisano 24. marec, 2012 Prijavi Napisano 24. marec, 2012 Golf VI GTi bi se ti mogu odpeljati, ne skrbi. Verjetno si ga le ujel nepripravljenega. ?e V GTi sem se jaz fajn matral pa je ?e uhajal, na ravnini seveda. Citiraj
Grega_ Napisano 25. marec, 2012 Prijavi Napisano 25. marec, 2012 Vem, vem da bi mogu....al pa pa? ne zna vozit po ovinkastih cesth ?eprav je doma?in (vemo kak?na je avtocesta od Trebnjega naprej), po ravnini zna vsak kekec gont....mah je bil pripravljen, ker sem pri?el za njim po prehitevalnem, se je umaknil in ?el potem takoj za mano, fora je v tem da do !?! km/h je sledil....potem v klanec pred NM sem pa moral bremzat un je pa mimo vsekal gor do tunela.....mi je pa v?e? gti ....sam kako pa folk voz, sm kr blendu nekajkrat...jest ne vem a sanjajo al....3/4 jih zana?a proti prehitevalnem pasu, enmu debilu sem ?e trobil, ko sem bil vzporedno z njim tip pa proti meni.....budale. Citiraj
uklopko Napisano 25. marec, 2012 Prijavi Napisano 25. marec, 2012 naj ti povem da je mene snel polo gti vendar ni pa s5 padu mimo je pa ?el mimo JBG nisem bil hitrej?i,sem pa bil glasnej?i haha ha Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
yanko Napisano 25. marec, 2012 Prijavi Napisano 25. marec, 2012 mal sm letvice polep?al in jih obnovil Citiraj
jures Napisano 26. marec, 2012 Avtor Prijavi Napisano 26. marec, 2012 ob nenormalni uri jo spet peljem v Benetke Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
canyon Napisano 26. marec, 2012 Prijavi Napisano 26. marec, 2012 no pa sm se kon?no spravu premonterat gume ... mazdica ma zdej lepo ?portne copatke obute Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.