robertos664 Napisano 13. november, 2016 Prijavi Napisano 13. november, 2016 menjal gume, menjal tekstilne tepihe za gumijaste. Avto pripravljen na zimo 1 Citiraj
Boss Napisano 13. november, 2016 Prijavi Napisano 13. november, 2016 a ti vzame? tekstilne ven? Jaz dam samo gumjaste ?ez. Seveda prej posesam spodaj. Citiraj
mamica Napisano 13. november, 2016 Prijavi Napisano 13. november, 2016 Jaz bi najraje gumirala celo notranjost kabine - da potem samo splahnem z vodo vse: sede?e (predvsem naslonjala sprednjih sede?ev z zadnje strani, pa tudi naslonjala druge vrste sede?ev z zadnje strani, ker so na njih odtisi blatnih ?evelj?kov), tla, obloge vrat, toliko da ne ?e strop... Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
brezy Napisano 13. november, 2016 Prijavi Napisano 13. november, 2016 Sem razmi?ljal o tem ali naj grem za novo leto v Egipt ali pa raje naro?im nove zimske gume? Odlo?il sem se za komplet gum 18 col Dunlop Winter sport 5 za M6 in se olaj?al za 600?... Morje bo najbr? po?akal do poletja :-) Poslano z mojega SM-G925F z uporabo Tapatalk Citiraj
Axel Napisano 13. november, 2016 Prijavi Napisano 13. november, 2016 a ti vzame? tekstilne ven? Jaz dam samo gumjaste ?ez. Seveda prej posesam spodaj.Jaz jih tudi. Imam tiste, ki se pripnejo na tla, pa potem ne mores obojih imeti pripetih. 1 Citiraj
Boss Napisano 14. november, 2016 Prijavi Napisano 14. november, 2016 Jaz jih tudi. Imam tiste, ki se pripnejo na tla, pa potem ne mores obojih imeti pripetih.aha razumem... jaz imam take, ki se ne pritrdijo imajo pa spodi gumjaste ?pi?ke, da ne drsijo. Citiraj
robertos664 Napisano 14. november, 2016 Prijavi Napisano 14. november, 2016 ne vem v ?em bi bila prednost da pusti? tekstilne noter.. Posesam pa enkrat tedensko vedno tudi pod tepihi Citiraj
Boss Napisano 14. november, 2016 Prijavi Napisano 14. november, 2016 Ker mi je neumno jih dajat ven.. ni razlika, vsaj jaz jo ne vidim. 1 Citiraj
LabiGT Napisano 14. november, 2016 Prijavi Napisano 14. november, 2016 Ker mi je neumno jih dajat ven.. ni razlika, vsaj jaz jo ne vidim.Kaj je zdaj to?To je dodatna teza in ves kaj se zgodi s porabo pol :-) 2 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 14. november, 2016 Prijavi Napisano 14. november, 2016 hehe... sam res, to bi bilo za zra?unat. Citiraj
S'tan Napisano 16. november, 2016 Prijavi Napisano 16. november, 2016 Sla cez tehnicnega like a boss, se zadnjic letos sla pogledat svojega manjsega brata (suslja se da je gej ampak pshhht), v pralnico da bo lepa; potem pa jo je fotr odpeljal down south (Brezice) sproti ko je sel martinovat. Naslednje leto ko se zacne lepo vreme zoom zoom-amo naprej, do takrat pa... winter wagen. (shitty telefon dela shitty slike, predstavljajte si temno noc in luc na parkiriscu ki potegne najlepse iz shiny velocity red.) 1 Citiraj Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength. Casual Gearheads
Katjaa Napisano 16. november, 2016 Prijavi Napisano 16. november, 2016 Menjali gume. In letne so po dveh sezonah za stran Citiraj
Slivka Napisano 16. november, 2016 Prijavi Napisano 16. november, 2016 Hja, kaj pa goni? po ovinkih... 1 Citiraj
Katjaa Napisano 16. november, 2016 Prijavi Napisano 16. november, 2016 Hja, kaj pa goni? po ovinkih... Samo v?asih:) Citiraj
Gorjup13 Napisano 16. november, 2016 Prijavi Napisano 16. november, 2016 Menjali gume. In letne so po dveh sezonah za stran Na GT-jki se to zih ne bo zgodil Citiraj
mazda3 2010 Napisano 18. november, 2016 Prijavi Napisano 18. november, 2016 V ponedeljek menjal gume...v torek zamenjal baterijo v daljincu...hm...originalna je zdr?ala komaj eno leto in pol :ne vem: Citiraj
Scr3am Napisano 18. november, 2016 Prijavi Napisano 18. november, 2016 Jest imam ze 13 let originalno na obeh dalinckih Citiraj
Boss Napisano 18. november, 2016 Prijavi Napisano 18. november, 2016 Zamenjal kolesa - zdaj smo v zimskih ?korenjcih. Na volanu se ?uti, da so o?je ampak dinamika v ovinkih je pa bistveno slab?a in do pomladi bo pa? treba potrpet. Zmeril sem globino kanalov na letnih in po prevo?enih 30kkm so ?e vedno od 5,1mm - do 5,3mm. Se pravi sem zrabil komaj dober mm profila pa tolk so stra?ili, da se GY Eagle Asy2 hitro zrabijo. Vsaj 70kkm bodo zdr?ale, ?e jih zamenjam pri 3mm, kar je ?e vedno precej nad zakonskim minimumom. Citiraj
mazda3 2010 Napisano 19. november, 2016 Prijavi Napisano 19. november, 2016 Jest imam ze 13 let originalno na obeh dalinckih js pa nimam klju?avnice in mora bit daljinec skoz pod ?tromom, da ga avto zazna. v prej?njem je zdr?ala 5 let Citiraj
robertos664 Napisano 19. november, 2016 Prijavi Napisano 19. november, 2016 meni po 20mesecih ?e tudi v?asih javi da je baterija low.. sploh ko je mrzlo zjutraj, bom moral menjat.. katera je noter? Citiraj
mazda3 2010 Napisano 19. november, 2016 Prijavi Napisano 19. november, 2016 CR.2025 Danes nalo?il novo kartografijo na SD kartico za navigacijo...traja kr dobro uro da vse zdownloada in nalo?i. Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 19. november, 2016 Prijavi Napisano 19. november, 2016 Zamenjal kolesa - zdaj smo v zimskih ?korenjcih. Na volanu se ?uti, da so o?je ampak dinamika v ovinkih je pa bistveno slab?a in do pomladi bo pa? treba potrpet.Jaz imam isto ?irino, pa je na zimakih ob?utek v ovinkih bistveno slab?i. Sem pa pre?altal na zimske prej?nji vikend samo zato, da smo ?li na Veliko planino sankat. ?e ne bi bilo tistega sankanja, bi pri teh temperaturah verjetno ?e vedno imel letne in verige v prtlja?niku. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Gelipter Napisano 19. november, 2016 Prijavi Napisano 19. november, 2016 Lp....danes sem jo dvakrat pogledal ?ez balkon ....kako po?iva v gara?i ,vreme pa de?evno.lp Citiraj
AmpeR Napisano 28. november, 2016 Prijavi Napisano 28. november, 2016 Po dolgem ?asu se spet furam na benz :-) Nova M3 100 konjev. 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.