Gelipter Napisano 30. januar, 2017 Prijavi Napisano 30. januar, 2017 Tako sem opral feltne z posebnim pripomo?kom...he he lp 2 Citiraj
Boss Napisano 30. januar, 2017 Prijavi Napisano 30. januar, 2017 a si uporabil pasto s fluoridom ali brez? Citiraj
Gelipter Napisano 30. januar, 2017 Prijavi Napisano 30. januar, 2017 a si uporabil pasto s fluoridom ali brez?Ne ne posebno ?istilo za feltne...he he lp Citiraj
Shrek Napisano 30. januar, 2017 Prijavi Napisano 30. januar, 2017 Naredu tehni?nega...BP in mimogrede... Citiraj
robertos664 Napisano 5. februar, 2017 Prijavi Napisano 5. februar, 2017 Temeljito posesal notranjost, spucal gumi tepihe, ki so bili ?e bele barve. Pobrisal prah. Tako da je sedaj noter spet kot nov. Zunaj pa samo z vapom na petrolu spral sol in umazanijo. Citiraj
Gelipter Napisano 5. februar, 2017 Prijavi Napisano 5. februar, 2017 Temeljito posesal notranjost, spucal gumi tepihe, ki so bili ?e bele barve. Pobrisal prah. Tako da je sedaj noter spet kot nov. Zunaj pa samo z vapom na petrolu spral sol in umazanijo.:-) Ej...super jaz moram tudi jo oprat,,in spucat,zdaj ko smo pri?li iz smu?anja.samo kaj ko pri nas non stop de?uje ....bo treba po?aka na lep?e vreme...lp 1 Citiraj
Slivka Napisano 5. februar, 2017 Prijavi Napisano 5. februar, 2017 :-) Ej...super jaz moram tudi jo oprat,,in spucat,zdaj ko smo pri?li iz smu?anja.samo kaj ko pri nas non stop de?uje ....bo treba po?aka na lep?e vreme...lp Samo na?ajfa?, pa de? sam spere... Citiraj
S'tan Napisano 5. februar, 2017 Prijavi Napisano 5. februar, 2017 Koncno nasel cas da sem jo sel malo obiskat in opazil da se ji zadnje case godi dosti bolje kot meni. Cel cas v garazi, zascitena pred soljo in vremenskimi vplivi, zebe je ne in glede na to da je brez problema vzgala iz prve (ceprav je nihce ni niti povohal od 11.11.2016 in ceprav je fotr pozabil odklopit akumulator ko jo je parkiral) tudi bolehna ni. Oba nestrpno cakava pomlad... ..so we can ride eternal, shiny and chrome. Citiraj Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength. Casual Gearheads
Boss Napisano 6. februar, 2017 Prijavi Napisano 6. februar, 2017 Witness... it is perfect, perfect in every way. 1 Citiraj
Jest Napisano 6. februar, 2017 Prijavi Napisano 6. februar, 2017 Zamenjal sem baterijo v daljincu, ker se ze od pred kaksnim tednom ali dvema obcasno na stevcu prikaze opozorilo o slabi bateriji Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Gelipter Napisano 6. februar, 2017 Prijavi Napisano 6. februar, 2017 Zamenjal sem baterijo v daljincu, ker se ze od pred kaksnim tednom ali dvema obcasno na stevcu prikaze opozorilo o slabi bateriji Ej...jaz morem tudi...zamenja,to baterijo na daljincu,,lp Citiraj
robertos664 Napisano 6. februar, 2017 Prijavi Napisano 6. februar, 2017 Dal narediti 2. redni servis.. mir za eno leto Citiraj
Pepo1980 Napisano 6. februar, 2017 Prijavi Napisano 6. februar, 2017 Jaz pa danes opravil tretji servis Vse pohvale A-Cosmos BTC in gospodu Majes! Strokoven odnos, na koncu so mi pa ?e oprali avto...?ez en teden pa naro?en na odpravo napak v garanciji... Citiraj
simon87 Napisano 6. februar, 2017 Prijavi Napisano 6. februar, 2017 Jaz pa danes opravil tretji servis Vse pohvale A-Cosmos BTC in gospodu Majes! Strokoven odnos, na koncu so mi pa ?e oprali avto...?ez en teden pa naro?en na odpravo napak v garanciji...Kak?nih napak? Citiraj
Pepo1980 Napisano 6. februar, 2017 Prijavi Napisano 6. februar, 2017 Sanacija rje pod zadnjim steklom na prtlja?niku in zamenjava osrednjega touch screen ekrana (na njem se mi je pojavilo nekak?no odstopanje stekla, vidno kot senca). Citiraj
koroska18 Napisano 6. februar, 2017 Prijavi Napisano 6. februar, 2017 Sanacija rje pod zadnjim steklom na prtlja?niku in zamenjava osrednjega touch screen ekrana (na njem se mi je pojavilo nekak?no odstopanje stekla, vidno kot senca).Prosil bi te da za kako fotko rje pod zadnjim steklom na prtlja?niku , ki jo bo? uveljavljal pod garancijo. Citiraj
simon87 Napisano 7. februar, 2017 Prijavi Napisano 7. februar, 2017 Sanacija rje pod zadnjim steklom na prtlja?niku in zamenjava osrednjega touch screen ekrana (na njem se mi je pojavilo nekak?no odstopanje stekla, vidno kot senca).Naj ti dobro zrihtajo Citiraj
robertos664 Napisano 7. februar, 2017 Prijavi Napisano 7. februar, 2017 Meni se pa en dan po servisu levo ogledalo ne zapre do konca, desno pa ne odpre do konca Citiraj
Gelipter Napisano 7. februar, 2017 Prijavi Napisano 7. februar, 2017 Ja bo? mogel spet na servis..garancija..lp Citiraj
KAALman Napisano 8. februar, 2017 Prijavi Napisano 8. februar, 2017 sprednje bremze porihtal...http://www.mazda-si.net/topic/10976-od-6ke-do-6ke-spet-6ka/page-4?do=findComment&comment=377850 Citiraj LP KAALman
Katjaa Napisano 9. februar, 2017 Prijavi Napisano 9. februar, 2017 Jo fajn sprehodila. Jesenice - Ljubljana - Jesenice - Kranj - Jesenice. Poraba 6 (tako pravi avto) Citiraj
KAALman Napisano 11. februar, 2017 Prijavi Napisano 11. februar, 2017 ?e zadnje bremze porihtal http://www.mazda-si.net/topic/10976-od-6ke-do-6ke-spet-6ka/?p=378003 Citiraj LP KAALman
Gelipter Napisano 15. februar, 2017 Prijavi Napisano 15. februar, 2017 Ej...kaj..?eeeeee..hitro grejo ta leta...he he lp Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.