Gelipter Napisano 12. maj, 2017 Prijavi Napisano 12. maj, 2017 Ej...Jure hvala za inf .saj res ni tak stro?ek tega zavor.olja..sem bil navajen da se to menja kasneje ..samo je bil ve?ji stro?ek nove original mazda zavorne plo??ice. Kod da so pozla?ene..he he no pol smo malo zni?ali ceno z popustom..pohvala tudi mojstrom mazda servis -Avto plus koper.lp Citiraj
snjaper Napisano 20. maj, 2017 Prijavi Napisano 20. maj, 2017 Evo avto opran po dveh mescih...nism vedu, da je ?e KR lepa. Citiraj
jures Napisano 20. maj, 2017 Avtor Prijavi Napisano 20. maj, 2017 Se leco fotoaparata spuci Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
robertos664 Napisano 23. maj, 2017 Prijavi Napisano 23. maj, 2017 Prodal sem jo sem lahko ?e vedno na forumu? :ne vem: obljubim, da bom enkrat spet kupil mazdo 1 Citiraj
Gelipter Napisano 23. maj, 2017 Prijavi Napisano 23. maj, 2017 Prodal sem jo sem lahko ?e vedno na forumu? :ne vem: obljubim, da bom enkrat spet kupil mazdo Ej...mislim ,da si lahko ?e vedno na mazda forumu,,,,res mora? obljubit,da bo? spet kmalu kupil Mazdurino..he he lp Citiraj
robertos664 Napisano 23. maj, 2017 Prijavi Napisano 23. maj, 2017 ko si bom lahko privo??il novo cx5, jo takoj kupim Citiraj
mazdaman Napisano 24. maj, 2017 Prijavi Napisano 24. maj, 2017 Saj je dovolj, da je ?elja po neki mazdi dovolj, da ostane? med nami. En krog pa ima? ?e vedno v dobrem. 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
LabiGT Napisano 29. maj, 2017 Prijavi Napisano 29. maj, 2017 skoda, ker ni bla temperatura 22 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
pantlar Napisano 20. junij, 2017 Prijavi Napisano 20. junij, 2017 Je trajalo malo dalj ?asa se je pa izpla?alo 4 Citiraj
Baby Viper Napisano 20. junij, 2017 Prijavi Napisano 20. junij, 2017 Dobro o?i??eno Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Gelipter Napisano 20. junij, 2017 Prijavi Napisano 20. junij, 2017 Ej....dobro si spoliral,ma?inco,,,lepo zoom zoom lp Citiraj
Gelipter Napisano 26. junij, 2017 Prijavi Napisano 26. junij, 2017 Ej....zdaj pa lepo izgleda super zoom zoom lp Citiraj
Još šta Napisano 26. junij, 2017 Prijavi Napisano 26. junij, 2017 Mal ga na optiko zapeljal,pa par stvari na LPP homologeraat 4 Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Scr3am Napisano 26. junij, 2017 Prijavi Napisano 26. junij, 2017 A so ti kej sikal na tehnicnem ? Citiraj
Još šta Napisano 27. junij, 2017 Prijavi Napisano 27. junij, 2017 NI?! K me je bolel pr srcu k sm vidu kaj mu delajo Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Boss Napisano 27. junij, 2017 Prijavi Napisano 27. junij, 2017 Ja to ga rukajo, da vidijo a bo kaj odpadlo... Citiraj
Scr3am Napisano 27. junij, 2017 Prijavi Napisano 27. junij, 2017 Men ga nic kaj prevec niso rukali niti gas niso kej prevec nabijali . Sem ga pa dva tedna nazaj peljal na amzs .P.S. Kaj pa si potem rabu homologirat ? Citiraj
AmpeR Napisano 29. junij, 2017 Prijavi Napisano 29. junij, 2017 Joj, povozil sem mi?kno bambi... sko?ila mi je cca. 2m pred avtom pri hitrosti 90km/h. Za brenzal na polno (prvi? ugotovil, da se avtomatsko vklopijo vsi ?tirje ?migovci). Boga je tako cvilila. Potem je takoj ?e "mati" pritekla jo pogledati in zbe?ala. Bambi pa je ostala sredi ceste... Kolega, ki je pripeljal za malo po cca. 2 min jo ni ve? videl. Po mojem se bo zlizala. Se mi je prav smilila... Na avtu pa mi je samo staknilo dva zati?a od spodnjega plasti?nega ??itnika motorja. Drugo pa zgleda, da je vse ok. Citiraj
Scr3am Napisano 29. junij, 2017 Prijavi Napisano 29. junij, 2017 Malo je spregledala, ceprav se ni bilo neke sile, ker so se tri leta nazaj polirale, ampak je kljub temu razlika vec kot ocitna . Strosek pa 10e in pa 15 min dela 1 Citiraj
robertos664 Napisano 29. junij, 2017 Prijavi Napisano 29. junij, 2017 Joj, povozil sem mi?kno bambi... sko?ila mi je cca. 2m pred avtom pri hitrosti 90km/h. Za brenzal na polno (prvi? ugotovil, da se avtomatsko vklopijo vsi ?tirje ?migovci). Boga je tako cvilila. Potem je takoj ?e "mati" pritekla jo pogledati in zbe?ala. Bambi pa je ostala sredi ceste... Kolega, ki je pripeljal za malo po cca. 2 min jo ni ve? videl. Po mojem se bo zlizala. Se mi je prav smilila... Na avtu pa mi je samo staknilo dva zati?a od spodnjega plasti?nega ??itnika motorja. Drugo pa zgleda, da je vse ok. torej si odpeljal, brez da bi koga poklical? Citiraj
AmpeR Napisano 29. junij, 2017 Prijavi Napisano 29. junij, 2017 Povedal sem lokalnemu lovcu. Pa jo ni bilo ve?.... 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.