FuManchu Napisano 20. november, 2017 Prijavi Napisano 20. november, 2017 Na testu Auto Bilda bolj slabo, saj se ni uvrstila niti v glavno testiranje, tako da ne pri?akuj preve? - pa? za mal denarja mal muske. Sem imel tudi za veliko denarja gume pa je bilo zelo malo muzike. Npr. michelin alpin A4. Tako, da ?e tale upravi?i ceno/kvaliteta napram 2x dra?ji gumi slednjih ne kupujem ve?. Firbec pa?. Lokalni vulkanizer mi je rekel, da premium znamk proda iz leto v leto manj. Ker niso poceni gume toliko slab?e, kot so dra?je bolj?e. Citiraj
Nejc1986 Napisano 20. november, 2017 Prijavi Napisano 20. november, 2017 Sem imel tudi za veliko denarja gume pa je bilo zelo malo muzike. Npr. michelin alpin A4. Tako, da ?e tale upravi?i ceno/kvaliteta napram 2x dra?ji gumi slednjih ne kupujem ve?. Firbec pa?. Lokalni vulkanizer mi je rekel, da premium znamk proda iz leto v leto manj. Ker niso poceni gume toliko slab?e, kot so dra?je bolj?e. Sam imam Michelin a4,to bo tretja zima,cca 30t km. Za1x zadovoljen, Teb niso bile ok? Tk d mal vem kaj pri?akovati letos in naslednjo zimo.... Citiraj
FuManchu Napisano 20. november, 2017 Prijavi Napisano 20. november, 2017 Ne. Niso mi odgovarjale. Sploh po plundri in mokri cesti. Imel sem jih na BMW E46. Citiraj
Alex Napisano 20. november, 2017 Prijavi Napisano 20. november, 2017 Ne. Niso mi odgovarjale. Sploh po plundri in mokri cesti. Imel sem jih na BMW E46.Kaj niso bmw-bolj ?voh za po snegu(zadnji pogon in to)? Citiraj
FuManchu Napisano 20. november, 2017 Prijavi Napisano 20. november, 2017 Je bil ?voh, dokler so bile michelinke gor obute. Citiraj
Boss Napisano 20. november, 2017 Prijavi Napisano 20. november, 2017 Za Michelinke se bom kar strinjal... super dokler so nove, ko pa jih ima? recimo drugo al pa tretjo sezono je pa bolj tema. 2 Citiraj
Slivka Napisano 23. november, 2017 Prijavi Napisano 23. november, 2017 Danes, na poti v slu?bo, sem pomislil, da bi na Mazdi 5 menjal letne gume za zimske, ker so za?eli nekaj omenjati neko mejo sne?enja. Zaenkrat sem naredil dovolj... Citiraj
FuManchu Napisano 23. november, 2017 Prijavi Napisano 23. november, 2017 Naro?il termostat, tesnilno maso in antifriz za Mazdo. ?e ne bo preve? mrzlo bom zamenjal ?e pred zimo termostat. Avto sicer greje ampak bolj slabo. Citiraj
jures Napisano 23. november, 2017 Avtor Prijavi Napisano 23. november, 2017 Naro?il termostat, tesnilno maso in antifriz za Mazdo. ?e ne bo preve? mrzlo bom zamenjal ?e pred zimo termostat. Avto sicer greje ampak bolj slabo.teko?ine ima? pa dovolj? Preglej pri mrzlem koliko jo je v ekspanziji Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
FuManchu Napisano 23. november, 2017 Prijavi Napisano 23. november, 2017 Teko?ine je dovolj. Malo ?ez oznako polno. Citiraj
FuManchu Napisano 1. december, 2017 Prijavi Napisano 1. december, 2017 Zamenjal sprednjo desno ?arnico H4 in nalepil novo letno vinjeto Citiraj
AmpeR Napisano 3. december, 2017 Prijavi Napisano 3. december, 2017 Po enem mesecu sem jo dobil nazaj v posest.... 1 Citiraj
Alex Napisano 3. december, 2017 Prijavi Napisano 3. december, 2017 Po enem mesecu sem jo dobil nazaj v posest....Kaj pa je bilo narobe? Citiraj
AmpeR Napisano 3. december, 2017 Prijavi Napisano 3. december, 2017 Hudo narobe.... ?ena mi je zaplenila mazdo .... Ni panike, samo malo blagovne menjave sva imela Citiraj
Boss Napisano 3. december, 2017 Prijavi Napisano 3. december, 2017 se pravi... ona ti je dala, ti si ji pa dal Mazdo ? :ne vem: 2 Citiraj
Martin Cufer Napisano 5. december, 2017 Prijavi Napisano 5. december, 2017 Dele?na je bila DIY aux vhoda. Zdaj bo potovanje z njo lep?e Citiraj
Slivka Napisano 5. december, 2017 Prijavi Napisano 5. december, 2017 Ker o?itno tole z zimo in snegom o?itno mislijo resno, sem vsa tesnila vrat nasprejal s silikonskim sprejem . da ne bi kaj zmrznilo. Pa ?e verige sem pregledal - za vsak slu?aj - in jih nasprejal z WDjem. ?e se bo iz?lo, jutri preverim ?e vitlo in ga malo podma?em. Pa bo nared za zimo... Citiraj
Katjaa Napisano 5. december, 2017 Prijavi Napisano 5. december, 2017 Jo pridno v celoti pokrijem vsak ve?er:) Res ne maram drgnenja. Citiraj
Martin Cufer Napisano 8. december, 2017 Prijavi Napisano 8. december, 2017 Naro?il gospodi?no k kirurgu na operacijo Odstranitev DPF,EGR off, chip tuning Citiraj
AmpeR Napisano 11. december, 2017 Prijavi Napisano 11. december, 2017 V?eraj sem si dal malo du?ka in poskusil vse ?ive vragolije po snegu, tudi pri vi?ji hitrosti Ugotovil sem, da je avto izjemno stabilen in se mora? kar fanj potrudit, da ga spravi? po ?es... Sistem stabilnosti odli?no opravlja svojo funkcijo (?koda, da se ga ne da izklopit za take vragolije...). Citiraj
FuManchu Napisano 20. januar, 2018 Prijavi Napisano 20. januar, 2018 Zamenjal sprednje ?arnice, zamenjal ?arnico v stropni lu?ki z ledico in preveril nivo olja. Citiraj
Z M A J Napisano 20. januar, 2018 Prijavi Napisano 20. januar, 2018 Trenutno vozim Hyundaia in sem se zdele maw vrtev z rocno po snegu. Sicer bi blo bolj zanimivo pogon zadi Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 17. marec, 2018 Prijavi Napisano 17. marec, 2018 Posodobil vse info sisteme v CX-5 (navigacijo, infotainment,...) ... in ni bilo treba imeti prizgan avto... je pa trajala nadgradnja infotainmenta skoraj eno uro ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 17. marec, 2018 Avtor Prijavi Napisano 17. marec, 2018 Posodobil vse info sisteme v CX-5 (navigacijo, infotainment,...) ... in ni bilo treba imeti prizgan avto... je pa trajala nadgradnja infotainmenta skoraj eno uro ... pa dobro, tvoj lahko lavfa je bencinar . Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Scr3am Napisano 17. marec, 2018 Prijavi Napisano 17. marec, 2018 Iz kje pa vlece posodobitve ? Mors bit povezan na wifi al kako to funkcionira? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.