Jest Napisano 17. marec, 2018 Prijavi Napisano 17. marec, 2018 Iz kje pa vlece posodobitve ? Mors bit povezan na wifi al kako to funkcionira?Prej si jih snames in das na USB kljucek... Navigacijo pa posodobis tako, da SD kartico vtaknes v racunalnik, zazenes Mazda Toolbox in posodobis... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 17. marec, 2018 Prijavi Napisano 17. marec, 2018 Torej je zdaj posodobljena na Mazda CX 5.1? Citiraj
FuManchu Napisano 22. marec, 2018 Prijavi Napisano 22. marec, 2018 Nato?il vitrex za zadnjo ?ipo. Kar en lep ?as rabil, da sem ugotovil da je posoda zadaj v boku skrita Citiraj
Jest Napisano 28. marec, 2018 Prijavi Napisano 28. marec, 2018 Danes sem zmontiral DashCam in nosilec za telefon... Prvi testni posnetki (s privzetimi nastavitvami...) Pri nastavitvi 60 FPS obcestne luci nekam cudno utripajo... Moram se malo poigrat se z nastavitvami ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 28. marec, 2018 Prijavi Napisano 28. marec, 2018 To ni kriva kamera ampak var?ne sijalke in neonke utripajo s frekvenco omre?ja 50Hz. Ti ima? nastavljeno na 60FPS, kar pomeni, da v kolikor se ne da nastavljati hitrosti zaslonke bo pa? utripalo, ?e bo? fural na 60FPS. Sicer ti tole razlagam kot ?isti laik z nekaj osnovnega znanja fizike in mogo?e bi moral kak?en mojster videa to bolj razlo?it ampak vseeno. ?e ima? mo?nost zni?at na 50FPS bi moralo popolnoma izginiti utripanje neonk, oziroma, ?e gre na 25FPS ravno tako. Vse ostalo je pa odvisno kolk se zna zaslonka prilagajat, ?eprav verjetno na dash camih ravno ne. ?e pa se da kje nastavljat pa mogo?e probaj 1/100 pa ti tudi pri 60FPS ne bi smelo utripati. 1 Citiraj
Gelipter Napisano 29. marec, 2018 Prijavi Napisano 29. marec, 2018 Lp..Mazdurina je dobila nove letne gume...lp 5 Citiraj
jures Napisano 29. marec, 2018 Avtor Prijavi Napisano 29. marec, 2018 A te nalkepke ma? da ne zame?a vulkanizer felten Koliko si ?e naklepal - 3 leta jo ma? a ne? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gelipter Napisano 29. marec, 2018 Prijavi Napisano 29. marec, 2018 Ej.jure ja zdaj poleti bo 3.leta mater gre ta leta hitro..he heNalepke so pa res za vulkanizerja da ne fali..je ?e v letih...he he lp Citiraj
Jest Napisano 29. marec, 2018 Prijavi Napisano 29. marec, 2018 Ej.jure ja zdaj poleti bo 3.leta mater gre ta leta hitro..he heNalepke so pa res za vulkanizerja da ne fali..je ?e v letih...he he lp Pa si stare gume ze zvozil? Ali je kaksen drug razlog, da imas nove? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Gelipter Napisano 29. marec, 2018 Prijavi Napisano 29. marec, 2018 Ja..te oroginal prva vgradnja so bile prvo leto ok...pol pa trde cela JEBA po de?ju in mastni cesti ..profil ok..drugu ni?.tako da sem nabavil nove gume. ..te so super...lp Citiraj
Shrek Napisano 29. marec, 2018 Prijavi Napisano 29. marec, 2018 Katere gume so bile na novem avtu? Citiraj
Gelipter Napisano 29. marec, 2018 Prijavi Napisano 29. marec, 2018 Ej...Na novi Mazdurini CX5 so bile yokohama Geolandar SUV.mogo?e je bil DOT starej?i od novega avta...nisem pogledal.lp Citiraj
piko Napisano 29. marec, 2018 Prijavi Napisano 29. marec, 2018 tudi jaz sem danes ponovno zmontiral letne gume....tretja sezona, toyo....?e original, pa tudi niso bogvekaj...za letos bodo se.. Citiraj
Shrek Napisano 30. marec, 2018 Prijavi Napisano 30. marec, 2018 V?eraj dobil TOYO...cca 260? za 215/50-17...Drug teden pa monta?a... Citiraj
Tilen5 Napisano 2. april, 2018 Prijavi Napisano 2. april, 2018 Danes sem mojo opral v detajle Citiraj
SpEkTr Napisano 3. april, 2018 Prijavi Napisano 3. april, 2018 A je tale od koga s foruma mogo?e? https://www.avto.net/Ads/details.asp?ID=12785626&show=2 Citiraj
jures Napisano 3. april, 2018 Avtor Prijavi Napisano 3. april, 2018 A je tale od koga s foruma mogo?e? https://www.avto.net/Ads/details.asp?ID=12785626&show=2Se mi zdi da jo ina TieN v podpisu Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 3. april, 2018 Avtor Prijavi Napisano 3. april, 2018 Njegova je zgleda 2014.A te mika, zdaj ko je Alhambra prodana Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 3. april, 2018 Prijavi Napisano 3. april, 2018 Hja, mal pa res gledam. Sploh, ko bi za mojo ?e nekaj iztr?il Citiraj
jures Napisano 3. april, 2018 Avtor Prijavi Napisano 3. april, 2018 Hja, mal pa res gledam. Sploh, ko bi za mojo ?e nekaj iztr?il A bomo pol spet ?ravfal webasto Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 3. april, 2018 Prijavi Napisano 3. april, 2018 Hahah Bi bilo za razmislit o ?em takem ja. Zdej, ko mam 2 avta opremljena s tem...))) Luxuz ni kej. Citiraj
Tilen5 Napisano 3. april, 2018 Prijavi Napisano 3. april, 2018 Ni moja moja je 2014 in jo ne dam Citiraj
Alex Napisano 3. april, 2018 Prijavi Napisano 3. april, 2018 A bomo pol spet ?ravfal webasto A se da tudi v ta zadnji model vgraditi webasto? A je kaj prostora in kje nabavi? webasto, da pa?e not? Citiraj
jures Napisano 3. april, 2018 Avtor Prijavi Napisano 3. april, 2018 A se da tudi v ta zadnji model vgraditi webasto? A je kaj prostora in kje nabavi? webasto, da pa?e not?V vsakega se da, le ce je plac. Vzames enega iz prve generacije, se na veliko prodajajo za majhen denar. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.