Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Witness!

Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength.

Casual Gearheads

Napisano

Zelencu ma?ek dr. Pelko menja prednje zavore in ABS senzor, da bo bereit za tehni?nega nardit. Mi je dal Laguno za nadomestnega (pri tem me daje nostalgija na en zelo problemati?en avto, ki sem ga vozil leta 2010 in deloma 11, hehe).  sramezljiv

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Naro?il sprednjo levo roko. Stara ima lufta. Danes jo grem tudi iskat.

N7rRRL1.jpg

Napisano

Danes videl in sedal v novi mazdurini 6.Avto salan Mazda Avto plus kp.lepa ..notranjost ispopoljena..najlep?e so nove feltne...kasneje jo bom tudi testiral...lp

• 2 tedna kasneje...
Napisano

namontiral usb, sd in aux adaptrcek

bolsi polovici da ji ne bo prekinjalo glasbe preko usb ker je imela prej nek srot iz bigbanga0f76855811922a4e9da2bfc1217d81d7.jpg45e318338cfa0cf99b5694d64b86c6a3.jpg6b65d0f53270e356f79e3c97701112bb.jpg

Poslano z mojega SM-N950F z uporabo Tapatalk

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Napisano

tudi midva dobila odpoklic. sem ze narocen 13 v btc da zadevo zamenjajo

Poslano z mojega SM-N950F z uporabo Tapatalk

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Napisano

Spoliral sprednje lu?i

Kaj pa si uporabil.... ?e ni skrivnost

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Napisano

upam da si jih tudi za??itil proti UV ?arkom, ?e ne jih bo? ?ez nekaj ?asa lahko spet poliral

image.jpeg

Napisano

Si jih na koncu tudi lakiral? Lp

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Za poliranje se uporabil sem Meguiars Plastx in polirko z razlicnimi gobicami, za uv zascito pa Meguiars Headlight Protectant.

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.