Aless Napisano 19. april, 2019 Prijavi Napisano 19. april, 2019 Zamenjal en parkirni senzor, ker sem cisto slucajno opazil, da ne dela Kako pa si opazil da ne dela? Cena? Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
Scr3am Napisano 19. april, 2019 Prijavi Napisano 19. april, 2019 Das kontakt in pa prestavis v rikverc, potem pa z roko mahas po vsakem senzorju posebi. Seveda nisem tako opazil, ampak sem naklon vzvratne kamere nastavljal in slucajno opazil da skrajno levi senzor ne dela. Dobil sem ga pa zastonj na mazda servisu, ker sem bil tam zaradi ene druge zadeve in sem omenil, ce imajo slucajno kaksnega na zalogi. Drgac pa na internetu za 30e dobis cel komplet za montazo...P.S senzorji niso OEM in so bili naknadno vgrajeni. 2 Citiraj
Aless Napisano 19. april, 2019 Prijavi Napisano 19. april, 2019 Aja, ?ist doma?a diagnostika senzorejev, bim preveril ?e mi vsi delajo. To vem da dobis aftermarket poceni na M3 sem jih dobil za 20? iz zgledajo isti kot ti tvoji na sliki.Na M6 mam pa originalne spredaj in zadaj ki pa zgledajo mal druga?e od teh. Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
Scr3am Napisano 19. april, 2019 Prijavi Napisano 19. april, 2019 Aftermarket senzorji so vec ali manj usi isti in imajo tudi isti konektor. OEM je pa druga zgodba in ima tudi drugacen priklop. Ce se ne motim ti senzor posebi priklopis na kabel in potem kabel v enoto oz. modul. Pri aftermarket senzorjih je kabel in senzor v enem. 1 Citiraj
mazdaman Napisano 21. april, 2019 Prijavi Napisano 21. april, 2019 Kaj pa ?e aftermarket senzorji piskajo v eno tudi ?e ni ni? zadaj kako vedeti kateri je hin? Poslano z mojega EML-L29 z uporabo Tapatalk Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Aless Napisano 21. april, 2019 Prijavi Napisano 21. april, 2019 Kaj pa ?e aftermarket senzorji piskajo v eno tudi ?e ni ni? zadaj kako vedeti kateri je hin? Poslano z mojega EML-L29 z uporabo TapatalkVse 4 izklopi? iz centralne enote, in pol enega po enega priklaplja?, pa vidi? pri katerem ti cel ?as piska. 1 Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
zosek Napisano 23. april, 2019 Prijavi Napisano 23. april, 2019 V soboto sem jo opral, zunaj in znotraj. Danes pada rjav de?. Citiraj
Scr3am Napisano 29. april, 2019 Prijavi Napisano 29. april, 2019 Na svoji bivsi sestki zamenjal lcd ekran oz. display, saj je zacel ze konrektno izgubljati pixle. Pac hiba prve serije. 1 Citiraj
x-layer Napisano 29. april, 2019 Prijavi Napisano 29. april, 2019 Na svoji bivsi sestki zamenjal lcd ekran oz. display, saj je zacel ze konrektno izgubljati pixle. Pac hiba prve serije. Kje pa si dobil display? In koliko je bila cena? Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
LabiGT Napisano 29. april, 2019 Prijavi Napisano 29. april, 2019 vceraj 900km z bencinarkodanes 500km z dizlom (vec se ni dalo, ker od navora mi je skor trgal vrat) lahko pa sam enkrat uganete, kateri vozniki so kampirali po levem pasu avtoceste... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 29. april, 2019 Prijavi Napisano 29. april, 2019 vceraj 900km z bencinarkodanes 500km z dizlom (vec se ni dalo, ker od navora mi je skor trgal vrat) lahko pa sam enkrat uganete, kateri vozniki so kampirali po levem pasu avtoceste...... vozniki benzinarjev? Citiraj
LabiGT Napisano 29. april, 2019 Prijavi Napisano 29. april, 2019 Italijani z LPG?you wish....slo nacionalna folklora oz vozim 90 po levem pasu in se mi jebe za vse... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 29. april, 2019 Prijavi Napisano 29. april, 2019 To je res slo folklora.Nikjer ne vidi? takega sranja na prehitevalnem. Citiraj
Scr3am Napisano 29. april, 2019 Prijavi Napisano 29. april, 2019 Kje pa si dobil display? In koliko je bila cena?Iz ene razbite-40?. 1 Citiraj
samSimon Napisano 29. april, 2019 Prijavi Napisano 29. april, 2019 Na svoji bivsi sestki zamenjal lcd ekran oz. display, saj je zacel ze konrektno izgubljati pixle. Pac hiba prve serije.Dej ga ?e men Citiraj
samSimon Napisano 30. april, 2019 Prijavi Napisano 30. april, 2019 Mam! Dobil celo za 20? z rabljene pa ?e un usb/sd/aux adapter mam za na original radio Citiraj
Scr3am Napisano 30. april, 2019 Prijavi Napisano 30. april, 2019 No pol lahko vse zamenjas. Lahko ti pomagam ce hoces Citiraj
Aless Napisano 1. maj, 2019 Prijavi Napisano 1. maj, 2019 Predelal M6 na dvojni izpuh, za??itil podvozje z boden?utzom. 1 Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
Scr3am Napisano 1. maj, 2019 Prijavi Napisano 1. maj, 2019 A si kupu pol rabljen lonec in pa izpusno cev a si samo stukal na OEM cev?Edit : sem videl v tvoji temi Citiraj
Scr3am Napisano 7. maj, 2019 Prijavi Napisano 7. maj, 2019 Napolnil akumulator in pa spucal ter namazal vse kleme in mase. Tega sem se lotil, ker sem na servisu dobil izpraznjen (nov) akumulator in pa korozijo na klemah... 1 Citiraj
Boss Napisano 7. maj, 2019 Prijavi Napisano 7. maj, 2019 Kaj, na servisu so ti "nalimali" korozijo na kleme.... fuckin' bastards... kako jim je le to uspelo? Citiraj
Scr3am Napisano 7. maj, 2019 Prijavi Napisano 7. maj, 2019 Ja ce se akumulator hitro izprazni in potem kao neki napolni se kao sproscajo strupeni plini in s tem lahko nastane korozija na klemah. Ugl. preden je sel na servis je bil akumulator poln in pa brez korozije. Dobil sem ga pa s praznim akumulatorjem in pa korozijo na klemah. Morali so ga vzgati na kable, da sem se lahko odpeljal. Nevem, ampak v treh dneh kolikor je avto pac bil tam jim je to ocitno ratalo. Imam pa nov akumulator topla kateri ima indikator napolnjenosti (magic eye) in preden je sel na servis je bil indikator zelen, sepravi fully charged. 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.