Danes sem si kupil novo igračko. Stara krožna žaga je bila že iztrošena, karbidno rezilo ni več rezalo. Baterije za novo sem imel že doma, tako, da sem se odločil kar za 36V. Zadeva je izprobana in reže kot diamant. 😊
x
XxOmislil sem si pa tudi novo "rašpo" Tele veljajo za najboljše na svetu.
To pa pri Mazdi ni merilo. Kakih 100 mikrometrov Janez 😊? Mikronov.
Meril sem debelino laka na veliko Mazdah. Debelina laka se pri vseh giblje od 50 - 120 mikronov ( na vratih je najdebelejši sloj). Vsaj tako imam v spominu. S temi podatki si pri Mazdi bolj težko pomagaš. Spreten avtoličar z lahkoto prebarva del na debelino 120 mikronov. Edino šalabajzerji (amaterji) gredo preko 150 mikronov, ker preveč "zalivajo" prozorni lak, da dobijo pravi sijaj.
Mazda5, 2008, 2.0 dizel. Avto redno servisiran. Najprej se je pojavilo rahlo žvižganje turbine (leto nazaj), potem je avto začel porabljati olje, dolijem cca 1l na 2000 km, ko ga vžgem, se modro pokadi. Pri levem koloteku sedaj opazim nekaj kapelj olja, ko je avto parkiran. Pa kolotek je masten.
Povezano? Bom hvaležen za kak nasvet.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.