SpEkTr Napisano 18. september, 2020 Prijavi Napisano 18. september, 2020 Dodal ambientalno osvetlitev v prostor kjer je notranja kljuka in predal 1 Citiraj
Alex Napisano 18. september, 2020 Prijavi Napisano 18. september, 2020 Pravkar je SpEkTr napisal: Dodal ambientalno osvetlitev v prostor kjer je notranja kljuka in predal Šminka. 😛 1 Citiraj
50keda Napisano 18. september, 2020 Prijavi Napisano 18. september, 2020 (urejeno) @SpEkTr Ka zej zice ste že rešl? Popravljeno 18. september, 2020 od 50keda Citiraj
x-layer Napisano 18. september, 2020 Prijavi Napisano 18. september, 2020 Naredil servis - menjava olja, oljnega filtra in zračnega filtra... Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
SpEkTr Napisano 18. september, 2020 Prijavi Napisano 18. september, 2020 Res je, updejtal sem še infotainment,zice ponovimo vajo čez 3 tedne, sem pa danes šel iskat custom made prevleka samo za sedalni del, brez robov. Merino ovčka. V bistvu je ful dobro izpadlo, poslikam jutri. 1 1 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 19. september, 2020 Prijavi Napisano 19. september, 2020 Lahko da se bo moj projekt predčasno zaključil. Na sovoznikovi strani ne najdem 12v,ki bi se izklopil ko avto miruje Citiraj
SpEkTr Napisano 19. september, 2020 Prijavi Napisano 19. september, 2020 Sem pozabil da nimamo luči v gumbih za stekla.. Citiraj
Alex Napisano 19. september, 2020 Prijavi Napisano 19. september, 2020 pred 4 urami je SpEkTr napisal: Lahko da se bo moj projekt predčasno zaključil. Na sovoznikovi strani ne najdem 12v,ki bi se izklopil ko avto miruje Kaj si to mislil narediti? Citiraj
SpEkTr Napisano 19. september, 2020 Prijavi Napisano 19. september, 2020 Za prednja vrata imam rešitev, za zadaj pa ne. Ker nima lučke spodaj, da bi dobil signal za izklop. Bo ok tudi spredaj. Če kdo rabi set, prodam Citiraj
Bini Napisano 24. september, 2020 Prijavi Napisano 24. september, 2020 Danes pa super vreme za pranje avta. 4 Citiraj
Alex Napisano 24. september, 2020 Prijavi Napisano 24. september, 2020 Pravkar je Bini napisal: Danes pa super vreme za pranje avta. Meni ga je pa včeraj naliv opral u nulo. Neverjetno, kaj naredi vosek na avtu, vsa umazanija odteče z avta skupaj z vodo.👍 2 Citiraj
Bini Napisano 24. september, 2020 Prijavi Napisano 24. september, 2020 Pred eno uro je Alex napisal: Meni ga je pa včeraj naliv opral u nulo. Neverjetno, kaj naredi vosek na avtu, vsa umazanija odteče z avta skupaj z vodo.👍 Kaj pa kapljice? Verjetno se na rdeči ne vidijo toliko kot na moji sivi. Citiraj
NevLado Napisano 24. september, 2020 Prijavi Napisano 24. september, 2020 5 hours ago, Bini said: Kaj pa kapljice? Verjetno se na rdeči ne vidijo toliko kot na moji sivi. Ga ni voska, ki bi ti skril potem tiste zasušene dežne kaplje. Pa je lahko frjolčasta Jaz sem ga pa danes posesal in obrisal v detajle. Priprava na sezono zarošenih šip pa to. Res priporočam, da si vsi spucate šipe pred zimo. Klima prej pobere vlago dol. Citiraj
Alex Napisano 24. september, 2020 Prijavi Napisano 24. september, 2020 pred 21 minutami je NevLado napisal: Ga ni voska, ki bi ti skril potem tiste zasušene dežne kaplje. Pa je lahko frjolčasta Jaz sem ga pa danes posesal in obrisal v detajle. Priprava na sezono zarošenih šip pa to. Res priporočam, da si vsi spucate šipe pred zimo. Klima prej pobere vlago dol. Ni zasušenih kapljic, ker odtečejo in tudi ni vodnega kamna v dežju, da bi se poznalo. Je pa res, da je tako lil dež, da je spral vso umazanijo dol. Je pa tudi res. da je to specialna barva. 😛 Citiraj
Bini Napisano 24. september, 2020 Prijavi Napisano 24. september, 2020 pred 22 minutami je Alex napisal: Ni zasušenih kapljic, ker odtečejo in tudi ni vodnega kamna v dežju, da bi se poznalo. Je pa res, da je tako lil dež, da je spral vso umazanijo dol. Je pa tudi res. da je to specialna barva. 😛 Na sol si pozabo..... 1 Citiraj
curko Napisano 26. september, 2020 Prijavi Napisano 26. september, 2020 Naredili servisZamenjali olje original nazaj nalili seveda, zamenjali vse filtre, zamenjali antifriz saj je prejsni lastnik ocitno neke mesance notr nalival, zamenjali se svecke in pogledali kaj se dogaja z sklopko saj pedalo notri vstaja pa je od kar so mi jo menjali samo 15k :'(Poslano z mojega SM-N950F z uporabo Tapatalk 2 Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
SpEkTr Napisano 26. september, 2020 Prijavi Napisano 26. september, 2020 Voznikov stranski špegu mi spet štrajka, beri ne zapira se 100% vedno. Mislim da je bil menjan lansko leto, Al celo letos. Reklamacija! Citiraj
Alex Napisano 26. september, 2020 Prijavi Napisano 26. september, 2020 Spoliral luči na stari 6-ki.Sedaj so prozorne kot nove. Edino xenonke bi moral še zamenjati.Ali ima kdo kako idejo, kako očistiti reflektorsko lečo od znotraj? So namreč ful motne in posledično slabše svetijo. Citiraj
Boss Napisano 26. september, 2020 Prijavi Napisano 26. september, 2020 če hočeš lečo sčistit boš moral luč narazen vzet. To je nekaj dela. pa še poljsko se lahko naučiš zraven 1 Citiraj
koroska18 Napisano 26. september, 2020 Prijavi Napisano 26. september, 2020 Naredil mali servis zamenjano olje in filter olja , sevede sam slaba urica dela 👍 . 1 Citiraj
Bini Napisano 26. september, 2020 Prijavi Napisano 26. september, 2020 pred 45 minutami je koroska18 napisal: Naredil mali servis zamenjano olje in filter olja , sevede sam slaba urica dela 👍 . Kaj pa filter zraka in kabine? Kabinski filter je dobro menjat pred zimo, ker se potem šipe manj rosijo! 1 Citiraj
koroska18 Napisano 26. september, 2020 Prijavi Napisano 26. september, 2020 Filter zraka je športni ga moram oprati pa tudi kabinskega se opere z lahkoto lahko , samo še počakam na kakšni sončni dan da se oba lepo posušita . 1 Citiraj
Aless Napisano 26. september, 2020 Prijavi Napisano 26. september, 2020 Pred eno uro je koroska18 napisal: Filter zraka je športni ga moram oprati pa tudi kabinskega se opere z lahkoto lahko , samo še počakam na kakšni sončni dan da se oba lepo posušita . Hmh, avto za 20jurjev, filter kabine za 5€ pa bi prali, svašta 🙄 Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
dvorjan Napisano 26. september, 2020 Prijavi Napisano 26. september, 2020 Kabinski filter le zamenjaj, se toliko prahu zažre vanj, da ga nima smisla prati. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.