Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
Pravkar je SpEkTr napisal:

Dodal ambientalno osvetlitev v prostor kjer je notranja kljuka in predal emoji2957.png

74b84b7a6c77e4f5f0b3fbf42ec58384.jpg

Šminka. 😛

Napisano

Naredil servis - menjava olja, oljnega filtra in zračnega filtra...

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Napisano

Res je, updejtal sem še infotainment,zice ponovimo vajo čez 3 tedne, sem pa danes šel iskat custom made prevleka samo za sedalni del, brez robov. Merino ovčka.

V bistvu je ful dobro izpadlo, poslikam jutri.

• Všeč 1
  • Začuden 1
  • Zmeden 1
Napisano

Lahko da se bo moj projekt predčasno zaključil. Na sovoznikovi strani ne najdem 12v,ki bi se izklopil ko avto miruje

Napisano
pred 4 urami je SpEkTr napisal:

Lahko da se bo moj projekt predčasno zaključil. Na sovoznikovi strani ne najdem 12v,ki bi se izklopil ko avto miruje emoji849.png

Kaj si to mislil narediti? 

Napisano

Za prednja vrata imam rešitev, za zadaj pa ne. Ker nima lučke spodaj, da bi dobil signal za izklop. Bo ok tudi spredaj. Če kdo rabi set, prodam f9d0e410ad7cc88642fbfd7fd55da2e8.jpg

Napisano
Pravkar je Bini napisal:

Danes pa super vreme za pranje avta. :prstgor:

IMG_20200924_125611.jpg

Meni ga je pa včeraj naliv opral u nulo. Neverjetno, kaj naredi vosek na avtu, vsa umazanija odteče z avta skupaj z vodo.👍

Napisano
Pred eno uro je Alex napisal:

Meni ga je pa včeraj naliv opral u nulo. Neverjetno, kaj naredi vosek na avtu, vsa umazanija odteče z avta skupaj z vodo.👍

Kaj pa kapljice? Verjetno se na rdeči ne vidijo toliko kot na moji sivi. :whatever:

Napisano
5 hours ago, Bini said:

Kaj pa kapljice? Verjetno se na rdeči ne vidijo toliko kot na moji sivi. :whatever:

Ga ni voska, ki bi ti skril potem tiste zasušene dežne kaplje. Pa je lahko frjolčasta :D

Jaz sem ga pa danes posesal in obrisal v detajle. Priprava na sezono zarošenih šip pa to. :D Res priporočam, da si vsi spucate šipe pred zimo. Klima prej pobere vlago dol.

Napisano
pred 21 minutami je NevLado napisal:

Ga ni voska, ki bi ti skril potem tiste zasušene dežne kaplje. Pa je lahko frjolčasta :D

Jaz sem ga pa danes posesal in obrisal v detajle. Priprava na sezono zarošenih šip pa to. :D Res priporočam, da si vsi spucate šipe pred zimo. Klima prej pobere vlago dol.

Ni zasušenih kapljic, ker odtečejo in tudi ni vodnega kamna v dežju, da bi se poznalo. Je pa res, da je tako lil dež, da je spral vso umazanijo dol. Je pa tudi res. da je to specialna barva. 😛

Napisano
pred 22 minutami je Alex napisal:

Ni zasušenih kapljic, ker odtečejo in tudi ni vodnega kamna v dežju, da bi se poznalo. Je pa res, da je tako lil dež, da je spral vso umazanijo dol. Je pa tudi res. da je to specialna barva. 😛

Na sol si pozabo.....:o

Napisano

Naredili servis
Zamenjali olje original nazaj nalili seveda, zamenjali vse filtre, zamenjali antifriz saj je prejsni lastnik ocitno neke mesance notr nalival, zamenjali se svecke in pogledali kaj se dogaja z sklopko saj pedalo notri vstaja pa je od kar so mi jo menjali samo 15k :'(7e495f52bcbf1c44bb4c544766844a88.jpg48adc16340725d61e877b3f2ce3ae055.jpg

Poslano z mojega SM-N950F z uporabo Tapatalk

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Napisano

Voznikov stranski špegu mi spet štrajka, beri ne zapira se 100% vedno. Mislim da je bil menjan lansko leto, Al celo letos. Reklamacija!

Napisano

Spoliral luči na stari 6-ki.Sedaj so prozorne kot nove. Edino xenonke bi moral še zamenjati.Ali ima kdo kako idejo, kako očistiti reflektorsko lečo od znotraj? 

So namreč ful motne in posledično slabše svetijo. 

Napisano

če hočeš lečo sčistit boš moral luč narazen vzet. To je nekaj dela.

pa še poljsko se lahko naučiš zraven

33112_1.png

Napisano
pred 45 minutami je koroska18 napisal:

Naredil mali servis zamenjano olje in filter olja , sevede sam slaba urica dela :jupiii::party0035:👍 .

Kaj pa filter zraka in kabine? Kabinski filter je dobro menjat pred zimo, ker se potem šipe manj rosijo! :prstgor:

Napisano
Pred eno uro je koroska18 napisal:

Filter zraka je športni ga moram oprati pa tudi kabinskega se opere z lahkoto lahko  , samo še počakam na kakšni sončni dan da se oba lepo posušita :jupiii:.

Hmh, avto za 20jurjev, filter kabine za 5€ pa bi prali, svašta 🙄

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Ja, vem, kmet an s hribu doma... Ma če jaz to prav razumem, potem je vsaj Mazdo srečala pamet. Mislim, tudi jaz žagam drva če ljudje kupujejo. Torej, kdor mi naroči drva, jih pripravim in mu jih dostavim. Očitno bo tudi Mazda svoje šestice delala po naročilu. Kar v dobi računalnikov sploh ni problem, kupec pa dobi točno to, kar bi rad in ne nekaj iz zaloge pa kakršnokoli že je. Mislim, da je to eden boljših miselnih preskokov. Delali bodo to in toliko, kar in kolikor bodo ljudje kupovali. Torej, če prav razumem, potem jih je za pohvalit.
    • Uff, se midva ne razumeva kot kaže.   Razmišljal sem v tej smeri, da recimo OVE (sončnice, vetrnice) proizvajajo takrat, ko lahko in takrat pač nastanejo viški, ki jih ne moreš porabiti v času, ko so na voljo in so drugače popolnoma izgubljeni. Takrat te viške spremeniš v izdelavo vodika, ki ga spraviš v bljižini teh OVE elektrarn. Ko pade noč in ko veter ugasne pa to energijo skranjeno v obliki vodika začneš menjat nazaj v elektriko. Nobenih avtov, vlakov, kamionov, avtobusov ne rabiš za to.   Seveda bodo izgube v predelavi, ampak še vedno ne take kot, ča ne narediš nič. Aja pa ogromnih rezervoarjev ni treba, saj je ta vodik namenjen samo za prebrodit noč, da taka elektrarna rata, kot stalen vir elektrike.
    • A vas kaj trka?    Ali pa ljudi okoli vas?   Kakorkoli, je pa lep razgled. Jezi me le, da na sliki nikoli ni tako lepo kot v resnici...    
    • Ja res smo zanimiva družba, za kadilce, alkoholike, drogeraše bi se ful trudili pa čeprav so sami krivi za tako stanje, medtem, ko pa tiste, ki zbolijo za kakšno težko boleznijo, za katero niso sami krivi ampak so imeli le smolo, pa so velikokrat prezrti, sploh če ne pride zgodba v medije.
    • Teli veleumi iz avtoindustrija nas imajo pač čist za neumne in nas rabijo samo zato, da odpremo denarnice in s SUV-i jih folk pač bolj odpira kot z drugimi zato pa tako silijo v SUV-e.   Drugač pa je Mazda imela 5-vratno različico šestice v prvi in drugi generaciji, ki sta bili lep primer kako eleganco limuzine opremiš še z uporabnostjo. Ampak ker bi zaradi nje ubijali prodajo SUV-ov so jo šli ukinjat. Govorim za trge, kjer je bila popularna, kot recimo v Evropi.   Zdej bi se pa sprenevedali, da jih bi delali če jih bomo kupovali. A najprej so jih pa ukinili, ker je prodaja padala. Padala je pa zato, ker več kot 10 let niso menjali modela. Ja logično, da ni prodajno zanimiv pa gre kupec raje po frišno oblikovanega SUV-a, da tud sosedje vidijo da ima nov avto.   Ko sem sam leta 2019 kupoval šestko je to bil že takrat 7 let star model in sem prepričan, da ga kej dosti ni nihče od okolice porajtal, da je nov. Mene boli kurac za to, ampak ogromno ljudem pa to veliko pomeni, da vzbujajo zavist.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.