SpEkTr Napisano 26. oktober, 2020 Prijavi Napisano 26. oktober, 2020 Seveda, lohk dam še eno od prej, ko ni bilo fefrov Citiraj
Bini Napisano 26. oktober, 2020 Prijavi Napisano 26. oktober, 2020 pred 23 minutami je SpEkTr napisal: Seveda, lohk dam še eno od prej, ko ni bilo fefrov Bolš ne 😁 Citiraj
Bini Napisano 26. oktober, 2020 Prijavi Napisano 26. oktober, 2020 (urejeno) Šel u gobe pa osral avto do vrh strehe! Ne bom dal slike gor, da si ne pokvarim imidža lepo urejenega in zglancanega avta. Ps; gobe pa lahko dam gor. Popravljeno 26. oktober, 2020 od Bini 3 Citiraj
Alex Napisano 26. oktober, 2020 Prijavi Napisano 26. oktober, 2020 pred 24 minutami je Bini napisal: Šel u gobe pa osral avto do vrh strehe! Ne bom dal slike gor, da si ne pokvarim imidža lepo urejenega in zglancanega avta. Ps; gobe pa lahko dam gor. Pa si ziher, da je to vse užitno? 🤔Jaz glih ne zaupam tem "pravim" gobam. Raje imam tiste iz vrečke. So vsaj pregledane. 🤗 2 Citiraj
Bini Napisano 26. oktober, 2020 Prijavi Napisano 26. oktober, 2020 pred 2 urama je Alex napisal: Pa si ziher, da je to vse užitno? 🤔Jaz glih ne zaupam tem "pravim" gobam. Raje imam tiste iz vrečke. So vsaj pregledane. 🤗 A seveda so,mogoče lahko to gdo potrdi ampak do takrat bodo že pospravljene tako ali drugače. 1 Citiraj
NevLado Napisano 27. oktober, 2020 Prijavi Napisano 27. oktober, 2020 15 hours ago, Bini said: Šel u gobe pa osral avto do vrh strehe! Ne bom dal slike gor, da si ne pokvarim imidža lepo urejenega in zglancanega avta. Ps; gobe pa lahko dam gor. Zelo lepo. Jaz sem bil malo po hosti ampak za polhi, od gob so bile samo 3 dežnikarice 1 Citiraj
Bini Napisano 27. oktober, 2020 Prijavi Napisano 27. oktober, 2020 pred 1 uro je NevLado napisal: Zelo lepo. Jaz sem bil malo po hosti ampak za polhi, od gob so bile samo 3 dežnikarice Te so pri nas rasle najbolj14dni nazaj, sedaj pa vse drugo razen lisičke. Citiraj
Alex Napisano 27. oktober, 2020 Prijavi Napisano 27. oktober, 2020 pred 1 uro je NevLado napisal: Zelo lepo. Jaz sem bil malo po hosti ampak za polhi, od gob so bile samo 3 dežnikarice Polhi? 😳Mi smo bili poleti v hišicah na drevesu na Bledu. In celo noč nisem zatisnil očesa, ker so te zverine skakalne po strehi in se lovile. Mah, ga ni čez mestno življenje, kjer je ponoči prijeten mestni hrup, skuterji in podobno. Niso zame take dogodivščine. 3 Citiraj
Bini Napisano 27. oktober, 2020 Prijavi Napisano 27. oktober, 2020 Osal avto do stre, ostalo je za temo živalstvo in nabiranje plodov.... Citiraj
NevLado Napisano 27. oktober, 2020 Prijavi Napisano 27. oktober, 2020 7 hours ago, Alex said: Polhi? 😳Mi smo bili poleti v hišicah na drevesu na Bledu. In celo noč nisem zatisnil očesa, ker so te zverine skakalne po strehi in se lovile. Mah, ga ni čez mestno življenje, kjer je ponoči prijeten mestni hrup, skuterji in podobno. Niso zame take dogodivščine. Ja se spomnem te štorije ja. Na dolenjskem je lovljenje polhov kar popularna jesenska aktivnost, polhova mast pa starodavno zdravilo. 1 1 Citiraj
Alex Napisano 27. oktober, 2020 Prijavi Napisano 27. oktober, 2020 pred 12 minutami je NevLado napisal: Ja se spomnem te štorije ja. Na dolenjskem je lovljenje polhov kar popularna jesenska aktivnost, polhova mast pa starodavno zdravilo. A niso te živalce take luštne, z velikimi okcami? Jaz jih ne bi mogel nikakor loviti. Mi je pa bil zadnjič smeh, ko sem tekel na bonifiki. Je bila ena mamica iz notranjosti z otroci. Vidijo nutrijo in mamica reče otroku: "Ja matic, pust pr miru bobra. Joj, pa kok ima rdeče zobe. Kok je smešen."🧐 2 Citiraj
NevLado Napisano 27. oktober, 2020 Prijavi Napisano 27. oktober, 2020 2 hours ago, Alex said: A niso te živalce take luštne, z velikimi okcami? Jaz jih ne bi mogel nikakor loviti. Mi je pa bil zadnjič smeh, ko sem tekel na bonifiki. Je bila ena mamica iz notranjosti z otroci. Vidijo nutrijo in mamica reče otroku: "Ja matic, pust pr miru bobra. Joj, pa kok ima rdeče zobe. Kok je smešen."🧐 Ja so kr luštni, ampak ljudje smo si res podredili vse. So pa res zdravi(lni). Mesa ni dosti, je pa to res okusen golaž. Če loviš na isti lokaciji in se vsako leto ustaviš ob pravem trenutku (da jih ne pomoriš preveč za naslednje leto), se pravi, da si spoštljiv do narave, ti tudi ona lepo povrne. Več pa lahko poguglaš, npr. Polhanje WWW.NOTRANJSKI-PARK.SI stoletna tradicija lovljenja polhov za hrano, kožuh in polhovo mast ter bogat del naše kulture brez katerega bi se nekdaj težko preživelo 1 Citiraj
Bini Napisano 28. oktober, 2020 Prijavi Napisano 28. oktober, 2020 Danes v jutranji megli idealen dan za pranje tistega blata z moje Mazdice! Hkrati še opral službena dva, ker so avtopralnice v "karanteni" do nadaljnjega. 🥴 1 Citiraj
zosek Napisano 28. oktober, 2020 Prijavi Napisano 28. oktober, 2020 Pred mesecem so se mi zaleteli v rit. Zakaj? Mokra cesta...stojim enih 10sec v koloni, pa se nekdo v avto za mano taleti, le tega pa nato premakne v mojega...No, skode ni bilo dosti, nevsecnosti pa. Na koncu pa je le vse se postimalo. Popravljali so ga na acosmosu v siski (ja delavnico imajo se zmeraj tam). Prevzel ga je Blaz Luzar in ga tudi moram pohvaliti za koreknost. Sent from my iPhone using Tapatalk 3 1 Citiraj
mazdaman Napisano 28. oktober, 2020 Prijavi Napisano 28. oktober, 2020 (urejeno) dne 24. 10. 2020 ob 9:14 je Slivka napisal: Ne ravno navadil. Mi je pa počasi vseeno, če avto zgleda kot ciganski voz, ko je vse polomljeno in vse s knipingi privito nazaj... "Težave z vitlom" pa so nastale zaradi nepooblaščene predelave pooblaščenega servisa. Vitlo samo je sicer delalo, ampak so zaradi montaže vitla predelali avto tako, kot Mazda ni predvidela. In so bile težave potem zaradi teh predelav. No, ta pooblaščeni servis, ki je delal nepooblaščene predelave, je kasneje zaprl vrata (če verjamete ali ne, nisem jokal zaradi tega)... Da še ni avta, ki bi mi ustrezal? Kaj veš. Moda se obrača. Mogoče pa ravno zdaj na kakšni risalni deski nastaja kak spodoben, praktičen in uporaben enoprostorec in nas bo javno mnenje čez nekaj let prepričevalo, da je to tisto, kar moramo imeti za srečno življenje in da moramo takoj zamenjati avto z novim... Živi bili pa videli. Če ne, bom pa našo petko restavriral pa vozil naprej. Ker petko preklinjam samo v dveh primerih: ko moram zamenjati pregorelo žarnico in ko moram montirati snežne verige. Da boš verige lažje montiral si nabavi to https://www.spaccer.com/sl_SI/ lahko dobiš malenkost ceneje kakor je cena tukaj na netu. Popravljeno 28. oktober, 2020 od mazdaman Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
mazdaman Napisano 28. oktober, 2020 Prijavi Napisano 28. oktober, 2020 Izklopil start-stopPoslano z mojega SM-G986B z uporabo Tapatalk 3 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
mazdaman Napisano 28. oktober, 2020 Prijavi Napisano 28. oktober, 2020 Kaj pa eko standardi?Misliš da ene plastična kajla vpliva na eko standarde bolj kakor nenehno vklapljanje?Poslano z mojega SM-G986B z uporabo Tapatalk 1 2 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Bini Napisano 28. oktober, 2020 Prijavi Napisano 28. oktober, 2020 pred 20 minutami je mazdaman napisal: Misliš da ene plastična kajla vpliva na eko standarde bolj kakor nenehno vklapljanje? Poslano z mojega SM-G986B z uporabo Tapatalk Ma ne to ampak zaradi ful večje porabe..... Citiraj
mazdaman Napisano 28. oktober, 2020 Prijavi Napisano 28. oktober, 2020 Saj ne plačam jaz goriva Poslano z mojega SM-G986B z uporabo Tapatalk Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Alex Napisano 28. oktober, 2020 Prijavi Napisano 28. oktober, 2020 pred 47 minutami je dvorjan napisal: Natankal do čepa. 😃 A si delal presledke vmes. Če malo počakaš, gre baje še par litrov z lahkoto v rezervoar, ker iztisne gorivo zrak ven. Tako pravijo... Citiraj
50keda Napisano 28. oktober, 2020 Prijavi Napisano 28. oktober, 2020 22 minutes ago, Alex said: A si delal presledke vmes. Če malo počakaš, gre baje še par litrov z lahkoto v rezervoar, ker iztisne gorivo zrak ven. Tako pravijo... To je bolj od tega, ker se nafta tako peni. Evo še ena prednost bencinarj, ne rabiš čakat, da se pene poležejo Citiraj
Slivka Napisano 28. oktober, 2020 Prijavi Napisano 28. oktober, 2020 pred 5 urami je mazdaman napisal: Da boš verige lažje montiral si nabavi to https://www.spaccer.com/sl_SI/ lahko dobiš malenkost ceneje kakor je cena tukaj na netu. Za 1000€ dvig za slabe 4 cm... Hvala za ponudbo, ampak ne bi, hvala. Citiraj
mazdaman Napisano 28. oktober, 2020 Prijavi Napisano 28. oktober, 2020 Ja to je ceneje kot drug avto.Poslano z mojega SM-G986B z uporabo Tapatalk 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.