Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 5 minutami je sportman333 napisal:

lepila pa kot da bi bila oznaka vsaj 10kg težka :)

Res je. Kot, da bi kak vajenec lepil te znake gor. Gre pa res hitro in lahko dol. 

Napisano (urejeno)
Pred eno uro je Alex napisal:

Danes je odšel na "počivanje" grd napis skayactiv na levi strani avta. Za odstranitev sem uporabil kar plastično "špatulo" za kitanje. 🤗

IMG_20210520_091748.jpg

IMG_20210520_091844.jpg

IMG_20210520_091922.jpg

IMG_20210520_125938.jpg

js mam pa tut za tole neki drugega v planu :D

Popravljeno od Deeyan
Napisano
pred 17 minutami je Deeyan napisal:

js mam pa tut za tole neki drugega v planu :D

🤔🤔 Kak drugi napis? 

Napisano
3 hours ago, Janez007 said:

Že že, samo ne samo rajcat ... 😉 Torej kaj si si zaželel poservisirat, poleg olja in filtrov? 🙂 Kakšna taka informacija, namig lahko reši koga nepotrebnih stroškov ... mislil sem predvsem na to, da si s takimi informacijami medsebojno pomagamo.

Računov od materijalov ne bom zdej iskal pa cen prepiseval, ceo servisa ko mi naredim pa lahko napišem

redni servis
pas alternatorja + koleščke z ležajem novo
podložke injektorjev
olje menjalnika
sito oljne črpale

Drugače kaj je priporočljivo delati pri določenih kilometrih imaš za to temo kjer je vse napisano notr. V forumu tehnične težave

image.jpeg

Napisano
pred 1 uro je Janez007 napisal:

avto je lep, a tole s sanmi mi ni všeč, celo bolje, da bi ostale svetle, kot da je mešano ... linija se ne zaključi ...

slika.png.fe85cd0dfc3bbab7c2836f3ef85aa468.png

Ja res je ,kot kaki ročaji od mreže za u štarcuno.....😆😂🤣

Napisano
Pravkar je Bini napisal:

Ja res je ,kot kaki ročaji od mreže za u štarcuno.....😆😂🤣

Samo so pa opazne. Celo poštar je pohvalil te moje  šekaste sanke... pa soseda tudi. 

V bistvu skoraj vsi. Je pa opazna moja 6- ka  že od daleč, ko vidiš te sanke preko streh drugih avtov. 

V bistvu, če govorimo resno, bi prišlo v poštev edino to, da se sanke nekako snamejo dol in potem, da se pobarvajo v mat črno barvo kot se zahoče  s kompresorjem. Ta plasti dip gre prehitro dol, če bi kaj vozil na strehi. Ampak, resnici na ljubo, mi cele črne sanke izpadejo ful čudno. 🤔

Napisano

Jaz bi jih ravno obratno,spredaj in zadaj črno in sredina nespremenjena pa še obribale se nebi!😊

Najrajše bi pa imel kot je tovarniško.👍

Napisano
pred 2 minutama je Bini napisal:

Jaz bi jih ravno obratno,spredaj in zadaj črno in sredina nespremenjena pa še obribale se nebi!😊

Najrajše bi pa imel kot je tovarniško.👍

Ah, potem bi bilo šele smešno.🤪 Sem se žrtvoval za vas, da vidite ostali, da ni v redu, da so sanke cele črne ali šekaste in da se ne zastonj martrate s tem. Ampak kdor ne proba, ta ne ve. 🤗

Napisano
Pred eno uro je Alex napisal:

🤔🤔 Kak drugi napis? 

Ista znacka nazaj, sam drugacna barvna kombinacija 🙂

Napisano
pred 3 urami je Alex napisal:

Danes je odšel na "počivanje" grd napis skayactiv na levi strani avta. Za odstranitev sem uporabil kar plastično "špatulo" za kitanje. 🤗

IMG_20210520_091748.jpg

IMG_20210520_091844.jpg

IMG_20210520_091922.jpg

IMG_20210520_125938.jpg

A to je leva stran?

Napisano
pred 25 minutami je Gregster napisal:

A to je leva stran?

Ja... Druga leva, stran. 🤣

Napisano
pred 11 minutami je Alex napisal:

Ja... Druga leva, stran. 🤣

Aaa, tvoja leva😉

Napisano

Danes sem malo osvežil usnje na volanu z posebno barvo za usnje. Tudi Gelipterju sem  posodil to žaubo, da je očedil volan na svoji benzinarke. Da,tudi na benzinarkah deluje.🤗 Uporabil sem pa tole sredstvo. Usnju povrne črno barvo in prekrije rahlo na"eto usnje. 

IMG_20210520_124040.jpg

• Všeč 1
  • Zmeden 1

Napisano

Danes sem izvedel da je za pokanje Oz škripanje nekje spredaj, kriva spodnja roka Oz obe njih.. Hm cena sitnica

• Všeč 2
  • Hvala 1
Napisano

Ko sem nazadnje  tankal poln tank sem  mimogrede vlil vanj liqui moly dpf reg. Se je že takoj na prvi regeneraciji poznalo. Iz prejšnjih 16-18 km se je skrajšala pot regeneracije na 12 km. In pa prej regeneracija na vsakih 200 km, sedaj se je interval povečal na 230. Pohvalno. 

550.jpeg

Napisano
pred 4 minutami je Gregster napisal:

Ahh, kupi bencinarja pa bo prišparano👍

Ja, in potem me bo bolela roka od menjavanja do Ljubljane. 😊

• Haha 3
  • Jezen 1

Napisano
pred 35 minutami je Alex napisal:

Ja, in potem me bo bolela roka od menjavanja do Ljubljane. 😊

Na si se že zašil... zdej ti bodo pa še avtomatika predlagali.

33112_1.png

Napisano
pred 57 minutami je Boss napisal:

Na si se že zašil... zdej ti bodo pa še avtomatika predlagali.

Ja, in to 120 konjskega benzinskega avtomatika. Ni boljše kombinacije. Potem bi res moral odšraufati dol sanke zaradi manjšega zračnega upora. 🤔

Napisano
pred 49 minutami je Alex napisal:

Ja, in to 120 konjskega benzinskega avtomatika. Ni boljše kombinacije. Potem bi res moral odšraufati dol sanke zaradi manjšega zračnega upora. 🤔

Ne bo treba,saj bi ga mapiral na 170 KM pri Tunercu! 😂

Napisano (urejeno)

2.5 scat pelje vse 2.0 dizle pa recte kar hocte. Ze 2.5 170hp iz 2 gen. jih pelje scat kaj sele tretja generacija. Jest imam se zmontiran pedal box in ga imam na eco, kaj sele ce ga dam na sport ali sport +. To rajs sploh ne nastavljam, ker sploh nemors normalno vozit ker premocno vlece.  Se ne zajebavam.

Popravljeno od Scr3am
  • Všeč 1
  • Haha 1
  • Zmeden 1
Napisano
pred 3 minutami je Scr3am napisal:

2.5 scat pelje vse 2.0 dizle pa recte kar hocte. Ze 2.5 170hp iz 2 gen. jih pelje scat kaj sele tretja generacija. Jest imam se zmontiran pedal box in ga imam na eco, kaj sele ce ga dam na sport ali sport +. To rajs sploh ne nastavljam, ker sploh nemors normalno vozit ker prevec mocno vlece. Se ne zajebavam.

2.0 dizle mogoče. Mi ostali imamo 2,2.😉

Napisano

Preveri po podatkih pa bow videl :). Za 2.2 pa nevem, ampak kakorkoli je to dalec od nepremicnine. Sem prej imel 1.8 in tisto je nepremicnina. 2.5 in pa pedal box pa dalec od tega :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.