scania Napisano 26. avgust, 2021 Prijavi Napisano 26. avgust, 2021 Naredili 4-ti servis pri Selmarju Celje na kolegovi mazdi 3 g122. Kot vedno pri Selmarju tako kot mora bit, vse pohvale. 2 1 Citiraj
Bini Napisano 26. avgust, 2021 Prijavi Napisano 26. avgust, 2021 pred 3 urami je Gregster napisal: Zelo lepa in ja, barva ji sede. Se barva imenuje isto kot pri prejšnji trojki? Pa pazi, da ostane gor, da ne boš preveč zdrgnil😜. Pa veliko varnih km. Barva se imenuje isto in tudi enaka je.....😉 3 1 Citiraj
Deeyan Napisano 28. avgust, 2021 Prijavi Napisano 28. avgust, 2021 (urejeno) Tacas, ko sm bil na dopustu jo je doma cakalo neki novega 😊 Popravljeno 29. avgust, 2021 od Deeyan 5 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Alex Napisano 28. avgust, 2021 Prijavi Napisano 28. avgust, 2021 pred 5 minutami je Deeyan napisal: Tacas, ko sm bil na dopustu jo je doma cakalo neki novega 😊 Nov Lip? 😊 1 Citiraj
Deeyan Napisano 28. avgust, 2021 Prijavi Napisano 28. avgust, 2021 (urejeno) pred 16 minutami je Alex napisal: Nov Lip? 😊 Yes, yes 😊 pa pranje 😁 Popravljeno 28. avgust, 2021 od Deeyan 2 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Tilen5 Napisano 29. avgust, 2021 Prijavi Napisano 29. avgust, 2021 (urejeno) Hotel sem spustit levo luc dol pa sm vrtel in vrtel pa nic ni blo...a se komu sanja kako to nrdis pr mazdi 2014 xenon? Na teh dveh kolesckih sem poskusal Popravljeno 29. avgust, 2021 od TiEn Citiraj
Brane Napisano 29. avgust, 2021 Prijavi Napisano 29. avgust, 2021 Šušlja se da Avtoplus zapira servis in prodajo Mazde v Kopru in odpira Mercedes benz, zato ker z Mazdami ni kaj preveč dobička-se ne kvarijo 1 1 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 29. avgust, 2021 Prijavi Napisano 29. avgust, 2021 Ni preveč dobička, ker ni neka znamka s hudim tržnim deležom prodaje. Mogoče to 2 1 Citiraj
Alex Napisano 29. avgust, 2021 Prijavi Napisano 29. avgust, 2021 pred 1 minuto je Brane napisal: Šušlja se da Avtoplus zapira servis in prodajo Mazde v Kopru in odpira Mercedes benz, zato ker z Mazdami ni kaj preveč dobička-se ne kvarijo Res je. To se govori že pol leta,da so prevzeli mercedes. Lepo bi bilo, da bi mazdo dobil kak resen in dober servis na obali. Da bi se lahko zanesel na njih. Avtoplus je sedaj cento mestieri, mille mizerie. (delamo sto del ,a smo reveži) 😊 1 Citiraj
Boss Napisano 29. avgust, 2021 Prijavi Napisano 29. avgust, 2021 To je pač to... posledice krčenja palete pomenijo tudi krčenje prodaje. Če marketinški oddelek pri Mazdi tega ne razume je to posledica. Men je bilo samo to čudaško, da ti rečejo, da se Mazda 6 ne prodaja. A bejš, a da pa je model zunaj kar 9 let s samo več ali manj kozmetičnimi popravki in izboljšavami verjetno ni nič krivo? o čem govorim: Mazda 6 (prva generacija GG) 2002-2008 oziroma 6 let Mazda 6 (druga generacija GH) 2007-2012 5 let Mazda 6 (tretja generacija GJ/GL) 2012-še vedno v proizvodnji trenutno 9 let 2 Citiraj
Alex Napisano 29. avgust, 2021 Prijavi Napisano 29. avgust, 2021 pred 12 minutami je Boss napisal: To je pač to... posledice krčenja palete pomenijo tudi krčenje prodaje. Če marketinški oddelek pri Mazdi tega ne razume je to posledica. Men je bilo samo to čudaško, da ti rečejo, da se Mazda 6 ne prodaja. A bejš, a da pa je model zunaj kar 9 let s samo več ali manj kozmetičnimi popravki in izboljšavami verjetno ni nič krivo? o čem govorim: Mazda 6 (prva generacija GG) 2002-2008 oziroma 6 let Mazda 6 (druga generacija GH) 2007-2012 5 let Mazda 6 (tretja generacija GJ/GL) 2012-še vedno v proizvodnji trenutno 9 let Kot sem bral, se bo mazda v bodoče vrgla predvsem na suv-e. Mogoče bodo dali na trg leta 2023 nek nadomestek za Mazdo 6,ki pa to ne bo, saj ciljajo na visoki premium model, ki bo konkuriral bmw-ju, Mercedesu in audiju. Verjetno tudi s ceno. 1 Citiraj
Deeyan Napisano 29. avgust, 2021 Prijavi Napisano 29. avgust, 2021 pred 26 minutami je Alex napisal: Mogoče bodo dali na trg leta 2023 nek nadomestek za Mazdo 6,ki pa to ne bo, saj ciljajo na visoki premium model, ki bo konkuriral bmw-ju, Mercedesu in audiju. Verjetno tudi s ceno. Upm, da se nebojo s tem zaklal 😬 1 1 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 29. avgust, 2021 Prijavi Napisano 29. avgust, 2021 pred 37 minutami je Alex napisal: Kot sem bral, se bo mazda v bodoče vrgla predvsem na suv-e. Mogoče bodo dali na trg leta 2023 nek nadomestek za Mazdo 6,ki pa to ne bo, saj ciljajo na visoki premium model, ki bo konkuriral bmw-ju, Mercedesu in audiju. Verjetno tudi s ceno. Ne vem zakaj ampak jaz imam slab filing, da naslednji moj avto ne bo več Mazda. 😭 Slabo tole kaže in prodaja stagnira. 2 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 29. avgust, 2021 Prijavi Napisano 29. avgust, 2021 Sem ravno hotel napisati to Trenutno ni nekega pametnega modela, ki bi me premamil. Pa mogoče sem tudi malo naveličan. Bomo videli 1 Citiraj
Deeyan Napisano 29. avgust, 2021 Prijavi Napisano 29. avgust, 2021 pred 5 minutami je Boss napisal: Ne vem zakaj ampak jaz imam slab filing, da naslednji moj avto ne bo več Mazda. 😭 Slabo tole kaže in prodaja stagnira. Alfi se je iato zgodil, ker so predolg vlekl en model, ke pa res, da je tam blo tut dost modelov manj na izbiro, pa se zdej je tak 2 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 29. avgust, 2021 Prijavi Napisano 29. avgust, 2021 Sej več ali manj se je vsem to zgodilo, ki so krčili paleto ali pa zamujali z modeli. Alfa, Lancia, SAAB, Rover, pa cel kup ameriških. Tisti, ki širijo paleto tudi z modeli, ki bodo maloserijski (KIA, Hyundai) in tisti, ki vzdržujejo pestrost izbire (Audi, VW, BMW, Mercedes, Škoda, Peugeot, Toyota) teh težav nimajo. Razlika med Mazdo in Toyoto je samo v tem, da ko pride v salon kupec in si zaželi poslovno limuzino sigurno ne bo vzel pri Mazdi CX-5 ampak bo šel tja, kjer to imajo. Isti kupec pa bo pri Toyoti našel tisto kar išče. Mazda bo kupca zgubila, Toyota pa pridobila. 5 Citiraj
Alex Napisano 29. avgust, 2021 Prijavi Napisano 29. avgust, 2021 (urejeno) pred 38 minutami je Boss napisal: Sej več ali manj se je vsem to zgodilo, ki so krčili paleto ali pa zamujali z modeli. Alfa, Lancia, SAAB, Rover, pa cel kup ameriških. Tisti, ki širijo paleto tudi z modeli, ki bodo maloserijski (KIA, Hyundai) in tisti, ki vzdržujejo pestrost izbire (Audi, VW, BMW, Mercedes, Škoda, Peugeot, Toyota) teh težav nimajo. Razlika med Mazdo in Toyoto je samo v tem, da ko pride v salon kupec in si zaželi poslovno limuzino sigurno ne bo vzel pri Mazdi CX-5 ampak bo šel tja, kjer to imajo. Isti kupec pa bo pri Toyoti našel tisto kar išče. Mazda bo kupca zgubila, Toyota pa pridobila. Mogoče pa bo vzel to novonastajajočo hibridno premium mazdo s šestimi cilindri in pogonom zadaj. Imela naj bi 350 HP in 340 Nm navora. Podvozje baje razvijajo skupaj z lexusom. 🤔 Mogoče pa bo to prava raketa z dobrim zvokom. Pa, še benzinar za povrh. Popravljeno 29. avgust, 2021 od Alex 1 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 29. avgust, 2021 Prijavi Napisano 29. avgust, 2021 Moj naslednji avto tudi ne bo več mazda, lastna odločitev 1 Citiraj
Bini Napisano 29. avgust, 2021 Prijavi Napisano 29. avgust, 2021 (urejeno) Ne vem kaj vam je saj sta CX30 in CX5 super za vozit i prostora je dovolj,preizkusite ju ! Popravljeno 29. avgust, 2021 od Bini 1 1 Citiraj
Boss Napisano 30. avgust, 2021 Prijavi Napisano 30. avgust, 2021 Če bi hotel kombi bi si Traffica kupil. 🤪 Ne resno, kakšno je to sploh vprašanje. Človek kupi tisto kar mu je všeč ne pa tisto kar mu vsilijo na osnovi nekih trendov. 2 1 Citiraj
Alex Napisano 30. avgust, 2021 Prijavi Napisano 30. avgust, 2021 Jaz pa bi se odločil tudi za suv. Ampak takšen, da se ga vozi kot M 6karavan (športno) Mora biti lep, z močnim motorjem, po možnosti hibrid in vsaj kolikor toliko velik prtlkažnik. Mogoče pa bo takšen novi cx 50?🤔 1 Citiraj
Boss Napisano 30. avgust, 2021 Prijavi Napisano 30. avgust, 2021 pred 8 minutami je Alex napisal: Mogoče pa bo takšen novi cx 50?🤔 Renault Traffic je tud lep al pa Ford Tranzit. 😂 Veliko prostora, visoko sedenje, preglednost, dizel, navor, sanke na strehi, da se ju dobit v rdeči barvi. 😜 1 1 Citiraj
Alex Napisano 30. avgust, 2021 Prijavi Napisano 30. avgust, 2021 pred 7 minutami je Boss napisal: Renault Traffic je tud lep al pa Ford Tranzit. 😂 Veliko prostora, visoko sedenje, preglednost, dizel, navor, sanke na strehi, da se ju dobit v rdeči barvi. 😜 Ne, moj naslednji avti bo definitivno benzinar+ hybrid. Ali pa celo elektrika. 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 30. avgust, 2021 Prijavi Napisano 30. avgust, 2021 1 minute ago, Alex said: Ne, moj naslednji avti bo definitivno benzinar+ hybrid. Ali pa celo elektrika. Toyooootaaaaa... Ravno danes sem vozil za camry-jem, ni slaba. Ampak me ni potegnilo spet tok, da bi jo imel, mora pa bit najbrž kar v redu zadeva. 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.