Ha, ha, bi te zdržalo, brez skrbi. 😄😄
Ko bo bolj toplo, se pripelji k nam na obalo, pa bomo našli kako luštno progo. Si pa moram čim prej nabaviti ščitnike za komolce in kolena, saj ta vedno nastradajo, ko se skipam v kak graben. 😊
790€. 😊 Zeb so res bolj toge a za mojo kilažo 75 kg pretrde. Ponavadi jih imajo suhci "odprte" do konca, kar pa ni moj cilj. Na forumih pravijo, da so ZEB za bolj "krepke" može. 😊
kar se vzmetenja tiče je vse mal bol zabrisano rata. eni gledajo kok ma hoda, drugi geometrijo,....
gledajo pa večinoma kok ma zadn feder hoda.
Levo je ubistvu do it all bike tko da odvisno od opreme in kolesarja.
kar se tiče geometrije bi bil enduro, glede vzmetenja mi pa meji na AM/enduro neki podobnga kot crafty R ali RR, nekateri pravjo da je enduro ker ma 150/160. Če pa pogledaš crafty XR ima pa 170mm vilce in bi reku da enduro ker se s tem spremeni tudi geometrija.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.