MazdaBoy Napisano 3. avgust, 2022 Prijavi Napisano 3. avgust, 2022 pred 20 urami je Bini napisal: Evo ,rezerviran termin za 1.servis 👍 Kaj že? Na kolk to 15k, 20k? 😀 Citiraj
Jest Napisano 3. avgust, 2022 Prijavi Napisano 3. avgust, 2022 Verjetno 12 mesecev ... Se mi zdi, da jo je lani takle cas prevzel ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
MazdaBoy Napisano 3. avgust, 2022 Prijavi Napisano 3. avgust, 2022 Verjetno 12 mesecev ... Se mi zdi, da jo je lani takle cas prevzel ... Kaj gre hitro cajt, se obrne leto kot bi mignil Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citiraj
Bini Napisano 3. avgust, 2022 Prijavi Napisano 3. avgust, 2022 pred 48 minutami je MazdaBoy napisal: Kaj gre hitro cajt, se obrne leto kot bi mignil Sent from my iPhone using Tapatalk Ja, 20.8.bo stara 1.leto🎂 1 Citiraj
Slivka Napisano 3. avgust, 2022 Prijavi Napisano 3. avgust, 2022 Mogoče dlakocepim (konec koncev je na tem forumu veliko takih, torej nisem ne prvi ne zadnji), ampak na tortici, ki si jo prilepil, so tri svečke... 1 2 Citiraj
TBA Napisano 3. avgust, 2022 Prijavi Napisano 3. avgust, 2022 pred 42 minutami je Bini napisal: Ja, 20.8.bo stara 1.leto🎂 ow yea, bini da za rundo 2 Citiraj
Bini Napisano 3. avgust, 2022 Prijavi Napisano 3. avgust, 2022 pred 2 urama je Slivka napisal: Mogoče dlakocepim (konec koncev je na tem forumu veliko takih, torej nisem ne prvi ne zadnji), ampak na tortici, ki si jo prilepil, so tri svečke... Nič hudega sam, da je torta.... 😉 pred 2 urama je TBA napisal: ow yea, bini da za rundo Kje, kdaj? Citiraj
TBA Napisano 3. avgust, 2022 Prijavi Napisano 3. avgust, 2022 pred 30 minutami je Bini napisal: Kje, kdaj? To boš pa ti povedu :). Za kako kavo in pir sem prec za, sam da ne boš mislu da boš use ti plaču Citiraj
Bini Napisano 3. avgust, 2022 Prijavi Napisano 3. avgust, 2022 pred 25 minutami je TBA napisal: To boš pa ti povedu :). Za kako kavo in pir sem prec za, sam da ne boš mislu da boš use ti plaču Od kje iz Zasavja pa si? Citiraj
TBA Napisano 3. avgust, 2022 Prijavi Napisano 3. avgust, 2022 pred 25 minutami je Bini napisal: Od kje iz Zasavja pa si? Trbovlje Citiraj
Bini Napisano 3. avgust, 2022 Prijavi Napisano 3. avgust, 2022 pred 1 minuto je TBA napisal: Trbovlje Ko pridem tja se ob prvi priliki dobiva na pijači.... Če hočeš mi daš tel.št. na zs..... 👍 1 Citiraj
TBA Napisano 3. avgust, 2022 Prijavi Napisano 3. avgust, 2022 pred 1 minuto je Bini napisal: Ko pridem tja se ob prvi priliki dobiva na pijači.... Če hočeš mi daš tel.št. na zs..... 👍 Vrjetno bom js prej v tvojih koncih 1 Citiraj
Bini Napisano 3. avgust, 2022 Prijavi Napisano 3. avgust, 2022 dne 29. 7. 2022 ob 20:06 je Jaka32 napisal: Naredil nic, vas pa sprasujem, ce bi mogoce moral? Opazil sem namrec na zadnjih sipah tole "odstopanje" ki je tovarnisko, ali pa je dejansko odstopanje? Pri moji nekdanji trojki je takole kot je na sliki in je prav vidno, da je tovarniško narejeno tesnilo tako in ni nič narobe👍 Sliki;2x leva vrata 2x desna vrata 1 Citiraj
Bini Napisano 3. avgust, 2022 Prijavi Napisano 3. avgust, 2022 pred 13 minutami je TBA napisal: Vrjetno bom js prej v tvojih koncih Pokliči ko boš.... 😉 Citiraj
TBA Napisano 3. avgust, 2022 Prijavi Napisano 3. avgust, 2022 dne 29. 7. 2022 ob 20:06 je Jaka32 napisal: Naredil nic, vas pa sprasujem, ce bi mogoce moral? Opazil sem namrec na zadnjih sipah tole "odstopanje" ki je tovarnisko, ali pa je dejansko odstopanje? sem šel gledat svojo pa mam čist lepo na obeh straneh. pa ne porajtat k je usrana je sosed hoblu pa je ves prah nesl na avto. 1 Citiraj
Bini Napisano 3. avgust, 2022 Prijavi Napisano 3. avgust, 2022 Saj to hočem povedat,da je normalno tovarniško takole kot je na slikah ne vem pa zakaj je to tako narejeno,važno da ne pušča vode.....😊👍 Citiraj
TBA Napisano 4. avgust, 2022 Prijavi Napisano 4. avgust, 2022 pred 9 urami je Bini napisal: Saj to hočem povedat,da je normalno tovarniško takole kot je na slikah ne vem pa zakaj je to tako narejeno,važno da ne pušča vode.....😊👍 Mogoče zarad oblike vrat ali pa načina brizganja tesnil. Važno da tesni. No pa ni več prašna, ker sva se oprala 😎 2 1 Citiraj
Janez007 Napisano 4. avgust, 2022 Prijavi Napisano 4. avgust, 2022 (urejeno) pred 41 minutami je TBA napisal: Mogoče zarad oblike vrat ali pa načina brizganja tesnil. Važno da tesni. No pa ni več prašna, ker sva se oprala 😎 Če bi res tesnilo, bi bilo super. Pa žal ne, tudi spredaj ne, kjer so gumice ravne ... Se je že zgodilo, da stekel na prednjih vratih M3 2018 nisem mogel spustiti-dvigniti. Ali recimo, suho steklo spustiš in nato dvigneš mokro (znotraj je očitno vse mokro). Na Mazda servisu so mi dejali, da je to, da kdaj v mrazu ne morem spustiti stekla, normalno. 🙃 na sredini zakrivljena gumica zadnjih levih vrat 🤨 ravna gumica zadnjih desnih vrat Popravljeno 4. avgust, 2022 od Janez007 Citiraj
Bini Napisano 4. avgust, 2022 Prijavi Napisano 4. avgust, 2022 pred 19 minutami je Janez007 napisal: Če bi res tesnilo, bi bilo super. Pa žal ne, tudi spredaj ne, kjer so gumice ravne ... Se je že zgodilo, da stekel na prednjih vratih M3 2018 nisem mogel spustiti-dvigniti. Ali recimo, suho steklo spustiš in nato dvigneš mokro (znotraj je očitno vse mokro). Na Mazda servisu so mi dejali, da je to, da kdaj v mrazu ne morem spustiti stekla, normalno. 🙃 na sredini zakrivljena gumica zadnjih levih vrat 🤨 ravna gumica zadnjih desnih vrat Jp, to pa ni ok... 😟😪 Citiraj
Bini Napisano 4. avgust, 2022 Prijavi Napisano 4. avgust, 2022 Malo obrisal prah s pokrova motorja, nalil tekočino za šipe in vzel eno kapljico olja za test.... Lepo prede tale X motor.... 😂 Rezultati bodo jutri..... 🤔 VID_20220804_080903.mp4 6 Citiraj
Aless Napisano 4. avgust, 2022 Prijavi Napisano 4. avgust, 2022 Ej, samo ta štangica ki drži haubo, pa ni prav nič premium. Škoda da so pri Mazdi spet šparal, 5€ za 2amortizerčka.🙄 1 1 Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
Gelipter Napisano 4. avgust, 2022 Prijavi Napisano 4. avgust, 2022 pred 18 minutami je Aless napisal: Ej, samo ta štangica ki drži haubo, pa ni prav nič premium. Škoda da so pri Mazdi spet šparal, 5€ za 2amortizerčka.🙄 Ja res je. 😉bi se dalo kje nabavit 2x amortizerčka..za prvo havbo.po spletu...😁😆 Citiraj
Aless Napisano 4. avgust, 2022 Prijavi Napisano 4. avgust, 2022 @Gelipterverjetno se da dobit na Alixpres. No ja je pa res da imate šeo tolko nove Mazde da vam ni treba haube odpirat😉 2 2 Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
Slivka Napisano 4. avgust, 2022 Prijavi Napisano 4. avgust, 2022 Poskusi vprašat v podjetju Obkov iz Slovenske Bistrice. Naredijo po meri in želji. In, mimogrede, to niso amortizerji ampak plinske vzmeti. Po videzu zelo podobno, po načinu delovanja precej drugačno... 1 Citiraj
Jest Napisano 4. avgust, 2022 Prijavi Napisano 4. avgust, 2022 Für Mazda CX 30 CX30 2019 2022 Front Hood Bonnet Ändern Gas Streben Bars Schock Carbon Faser Frühjahr Dämpfer Lift unterstützt Absorber|Domstreben| - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Je pa za CX-30 drazje kot je bilo za sestico ali CX-5 ... ... Jaz sem nazadnje dal za CX-5 22,09€ pa brez postnine je bilo takrat ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.