Slivka Napisano 6. avgust, 2022 Prijavi Napisano 6. avgust, 2022 Joda to zmore. In naj bo Sila z njim... 2 Citiraj
Joda Napisano 7. avgust, 2022 Prijavi Napisano 7. avgust, 2022 Bini hvala za dobrodošlico, ostalim pa za obilo humorja. S CX30 sem v dobrem letu prevozil kakih 10.000 km, nekaj z AT in nekaj z MT. Privat pa ne vozim nemških premium jajc ampak japonska jajca, če nekateri avtom sedaj tako pravite. Bi pa z veseljem imel premium nemca. 😀 2 1 Citiraj
Janez007 Napisano 7. avgust, 2022 Prijavi Napisano 7. avgust, 2022 (urejeno) Pred eno uro je Joda napisal: Bini hvala za dobrodošlico, ostalim pa za obilo humorja. S CX30 sem v dobrem letu prevozil kakih 10.000 km, nekaj z AT in nekaj z MT. Privat pa ne vozim nemških premium jajc ampak japonska jajca, če nekateri avtom sedaj tako pravite. Bi pa z veseljem imel premium nemca. 😀 @Joda, daj kaj povej o razlikah med tema dvema CX-30, kateri motorji, oprema, kilometri, dobre in slabe izkušnje, itd. 🙂 Popravljeno 7. avgust, 2022 od Janez007 1 Citiraj
Alex Napisano 7. avgust, 2022 Prijavi Napisano 7. avgust, 2022 (urejeno) pred 1 uro je Joda napisal: Bini hvala za dobrodošlico, ostalim pa za obilo humorja. S CX30 sem v dobrem letu prevozil kakih 10.000 km, nekaj z AT in nekaj z MT. Privat pa ne vozim nemških premium jajc ampak japonska jajca, če nekateri avtom sedaj tako pravite. Bi pa z veseljem imel premium nemca. 😀 . 😉 V bistvu se bolj malo voziš, če si v letu dni z obema variantama (v kar dvomim) res prevozil le 10Kkm. Najbrž bolj doma sanjaš o nemških prestižnih jajcih. Mimogrede, sedaj ko sem bil na dopustu, so večinoma šlepali z večnimi službami razne mercedese, pa bmw je bil zraven, pa volvo. Videli smo pa audija, ki je gorel na italijanski avtocesti. Aja, v st. Tropezu so ravno nalagali Ferrarija na kamion. Kako je trokiral in dimil, ko ga je šofer peljal na kamion. Popravljeno 7. avgust, 2022 od Alex Citiraj
Tilen5 Napisano 7. avgust, 2022 Prijavi Napisano 7. avgust, 2022 (urejeno) Alex že vsa užaljen, ko mu nekdo kaj reče čez cx-30, ne bo dolgo ko se bo rabil nazaj hladiti Popravljeno 7. avgust, 2022 od TiEn 1 1 1 Citiraj
Alex Napisano 7. avgust, 2022 Prijavi Napisano 7. avgust, 2022 Pa ne bom ja užaljen od vsakega, ki zaluta po nesreči na ta forum. 😉 1 Citiraj
Bini Napisano 8. avgust, 2022 Prijavi Napisano 8. avgust, 2022 Bo moral @Jest malo počistiti dvojne, trojne račune, ki so namenjeni za provociranje tistih, ki so jim pač trn u peti.... 😟 1 Citiraj
scania Napisano 8. avgust, 2022 Prijavi Napisano 8. avgust, 2022 Poraba na relaciji Ptuj Crikvenica po omejitvah. Zato je g motor zakon 🙂🙂🙂🙂 4 1 Citiraj
Bini Napisano 8. avgust, 2022 Prijavi Napisano 8. avgust, 2022 pred 22 minutami je scania napisal: Poraba na relaciji Ptuj Crikvenica po omejitvah. Zato je g motor zakon 🙂🙂🙂🙂 Evo to je relevantna poraba glede na način vožnje po omejitvah, super... 👌 Citiraj
scania Napisano 8. avgust, 2022 Prijavi Napisano 8. avgust, 2022 (urejeno) pred 4 minutami je Bini napisal: Evo to je relevantna poraba glede na način vožnje po omejitvah, super... 👌 Tocno tako, s predvidevanjem in cimbolj tekoco voznjo (brez rektalnih zapikavanj, kar obožujejo bmw fahrerji, sem prejsnji teden glih razmisljal da mora bit ogromno bmw voznikov gejev 🙃🙃🙃🙃). Bi pa res enkrat rad sprobal x186 motor na moj stil voznje, po moje bi enako turo zvozil s porabo 5 Popravljeno 8. avgust, 2022 od scania 2 1 Citiraj
NevLado Napisano 8. avgust, 2022 Prijavi Napisano 8. avgust, 2022 pred 2 urama je Bini napisal: Evo to je relevantna poraba glede na način vožnje po omejitvah, super... 👌 Ja, pa še celo pot se voziš “dol”. Jaz sem tudi včeraj Prispel blizu crikvenice…pa nisem resiteral števca, je pa padlo na 8.4 Za moje pojme je to super poraba 3 1 Citiraj
Bini Napisano 8. avgust, 2022 Prijavi Napisano 8. avgust, 2022 pred 2 urama je scania napisal: Tocno tako, s predvidevanjem in cimbolj tekoco voznjo (brez rektalnih zapikavanj, kar obožujejo bmw fahrerji, sem prejsnji teden glih razmisljal da mora bit ogromno bmw voznikov gejev 🙃🙃🙃🙃). Bi pa res enkrat rad sprobal x186 motor na moj stil voznje, po moje bi enako turo zvozil s porabo 5 Ja, vprašanje koliko bi še šlo dol glede na to, da je že to bolj kot ne na podnu... 🤔Pri M3 g122 napram sedanji cx30 X186 je povprečje nižje na podobnih relacijah cca 0.2-03 na 100.s tem, da ima še malo več zračnega upora..... 😉 2 Citiraj
Aless Napisano 8. avgust, 2022 Prijavi Napisano 8. avgust, 2022 pred 21 urami je Alex napisal: . 😉 V bistvu se bolj malo voziš, če si v letu dni z obema variantama (v kar dvomim) res prevozil le 10Kkm. Najbrž bolj doma sanjaš o nemških prestižnih jajcih. Mimogrede, sedaj ko sem bil na dopustu, so večinoma šlepali z večnimi službami razne mercedese, pa bmw je bil zraven, pa volvo. Videli smo pa audija, ki je gorel na italijanski avtocesti. Aja, v st. Tropezu so ravno nalagali Ferrarija na kamion. Kako je trokiral in dimil, ko ga je šofer peljal na kamion. Samo fak mi je hud ta Ferrari👌 ČE bi imel denar bi bil v moji garaži, pa mi je vseeno če ni zanesljiv, če maš tak avto imaš tudi za asistenco in popravila.😜 1 1 Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
Slivka Napisano 8. avgust, 2022 Prijavi Napisano 8. avgust, 2022 pred 5 urami je scania napisal: Tocno tako, s predvidevanjem in cimbolj tekoco voznjo (brez rektalnih zapikavanj, kar obožujejo bmw fahrerji, sem prejsnji teden glih razmisljal da mora bit ogromno bmw voznikov gejev 🙃🙃🙃🙃). Bi pa res enkrat rad sprobal x186 motor na moj stil voznje, po moje bi enako turo zvozil s porabo 5 Kaj bi bilo šele, če bi vozil X198 - bi prišel že do negativne porabe... 3 Citiraj
Alex Napisano 8. avgust, 2022 Prijavi Napisano 8. avgust, 2022 pred 8 minutami je Slivka napisal: Kaj bi bilo šele, če bi vozil X198 - bi prišel že do negativne porabe... X198?? A je to kak motor, ki ga mi ostali še ne poznamo? 🤔 2 Citiraj
Aless Napisano 9. avgust, 2022 Prijavi Napisano 9. avgust, 2022 Danes je dobila Super Premium pranje. Zdaj je tudi moja Mazda Super Premium. 😉😎🤪 5 1 Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
dvorjan Napisano 9. avgust, 2022 Prijavi Napisano 9. avgust, 2022 pred 23 urami je Alex napisal: X198?? A je to kak motor, ki ga mi ostali še ne poznamo? 🤔 Ja, nadgradnja za letnik 2024 ... 2 Citiraj
Bini Napisano 9. avgust, 2022 Prijavi Napisano 9. avgust, 2022 Pred eno uro je Aless napisal: Danes je dobila Super Premium pranje. Zdaj je tudi moja Mazda Super Premium. 😉😎🤪 Zasluženo.... 😉👍 Citiraj
Alex Napisano 9. avgust, 2022 Prijavi Napisano 9. avgust, 2022 Pred eno uro je Aless napisal: Danes je dobila Super Premium pranje. Zdaj je tudi moja Mazda Super Premium. 😉😎🤪 Lahko vam, ki vam je dovoljeno pranje avtov. Moji dve mazdi sta umazani kot že dolgo ne. V bistvu še nikoli. Tudi,če se odpraviš v kako ekspres ročno avtopralnico je zaradi suše in prahu v zraku drugi dan enako. 😬 1 1 Citiraj
TBA Napisano 9. avgust, 2022 Prijavi Napisano 9. avgust, 2022 (urejeno) pred 15 minutami je Alex napisal: Lahko vam, ki vam je dovoljeno pranje avtov. Moji dve mazdi sta umazani kot že dolgo ne. V bistvu še nikoli. Tudi,če se odpraviš v kako ekspres ročno avtopralnico je zaradi suše in prahu v zraku drugi dan enako. 😬 te čist zastopim. do včeraj je bla moja še kokr tolk ok za pogledat, pa je ponoč padlo par kapel dežja in dans zgleda k da bi jo ptiči z drisko posral. Popravljeno 9. avgust, 2022 od TBA 1 1 Citiraj
Jest Napisano 9. avgust, 2022 Prijavi Napisano 9. avgust, 2022 Saj se je fajn vozit... ane... Gres do Ljubljane... v pralnico... gremo na eno pivo... pol pa nazaj 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
TBA Napisano 9. avgust, 2022 Prijavi Napisano 9. avgust, 2022 pred 14 minutami je Jest napisal: Saj se je fajn vozit... ane... Gres do Ljubljane... v pralnico... gremo na eno pivo... pol pa nazaj js mam pralnico 2min stran . Lahk se pa kamot kje dobimo pa kako rečemo in pohvalmo kak fajn avto ma Alex 1 Citiraj
Alex Napisano 9. avgust, 2022 Prijavi Napisano 9. avgust, 2022 pred 1 uro je TBA napisal: js mam pralnico 2min stran . Lahk se pa kamot kje dobimo pa kako rečemo in pohvalmo kak fajn avto ma Alex Katerega? 6-ko i cx30? 😊 2 Citiraj
Jest Napisano 9. avgust, 2022 Prijavi Napisano 9. avgust, 2022 Ker pa je tvoj? CX-30 si rekel, da bo zenin, ce se prav spomnim... ali da da ga bo zena vozila? Sestko pa vozi sin... ali? 1 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
TBA Napisano 9. avgust, 2022 Prijavi Napisano 9. avgust, 2022 Pred eno uro je Alex napisal: Katerega? 6-ko i cx30? 😊 Odvisno kater je nate pisan pa s kero prideš . pred 58 minutami je Jest napisal: Ker pa je tvoj? CX-30 si rekel, da bo zenin, ce se prav spomnim... ali da da ga bo zena vozila? Sestko pa vozi sin... ali? Če je CX30 pisan na lepšo polovico in Alex pride z CX 30 pol pohvalmo kak fajn okus pa avto ma žena . 2 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.