Alex Napisano 30. september, 2022 Prijavi Napisano 30. september, 2022 pred 4 minutami je Janez007 napisal: Že veš, kam boš 5 let vozil te nove konje servisirat? BTC. Prvi servis imam zastonj. A so v redu mehaniki tam? Mislim, vsaj povprečni, ker v Kopru je bolj revno vse skupaj. Citiraj
Slivka Napisano 30. september, 2022 Prijavi Napisano 30. september, 2022 Mehaniki so. Sploh, če avto dobi v roke Jure. Škoda samo, da ni več Majesa tam. Zato bom jaz zamenjal servis in peljal v Interclass... Citiraj
Janez007 Napisano 30. september, 2022 Prijavi Napisano 30. september, 2022 Jureta sem danes videl šravfati že ob 7h zjutraj. Meni je BTC ugoden zaradi lokacije. Tudi z osebjem sem imel do sedaj dobre izkušnje. 🙂 Sta pa za dober odnos potrebna 2. 😄 Citiraj
Alex Napisano 30. september, 2022 Prijavi Napisano 30. september, 2022 pred 1 minuto je Janez007 napisal: Jureta sem danes videl šravfati že ob 7h zjutraj. Meni je BTC ugoden zaradi lokacije. Tudi z osebjem sem imel do sedaj dobre izkušnje. 🙂 Sta pa za dober odnos potrebna 2. 😄 Se pravi, da se bom z lahkoto spoprijateljil z njim glede na to, da nisem problematičen in se prilagodim vsakemu. Tudi meni je BTC spotoma med Koprom in nakupovalnim centrom,kjer bova z ženo prebila čas, medtem, ko bo Jure šraufal mojo premiumko. 🤗 2 2 Citiraj
SpEkTr Napisano 30. september, 2022 Prijavi Napisano 30. september, 2022 Jure je drugače super ja. Ne vem pa če je v interclassu tudi kakšen Jure 1 Citiraj
Slivka Napisano 30. september, 2022 Prijavi Napisano 30. september, 2022 Bo že Marijan našel kakšnega 'Jureta' tam... 1 1 Citiraj
Janez007 Napisano 30. september, 2022 Prijavi Napisano 30. september, 2022 (urejeno) pred 58 minutami je Alex napisal: Se pravi, da se bom z lahkoto spoprijateljil z njim glede na to, da nisem problematičen in se prilagodim vsakemu. Tudi meni je BTC spotoma med Koprom in nakupovalnim centrom,kjer bova z ženo prebila čas, medtem, ko bo Jure šraufal mojo premiumko. 🤗 Ne pozabi na fante, da se po šihtu odžejajo, pa bo vse 👌😃 SIcer pa, zamenjat olje in filtre, znam še jaz. Jureta boš rabil čez 30 let, ko bo imela tvoja Mazdica že 300.000 km in se bodo začele pojavljati prve težave. 😄 pred 37 minutami je Slivka napisal: Bo že Marijan našel kakšnega 'Jureta' tam... Približno tako, kot boš pri Pelkotu našel šravfati Pelka. 😅 Popravljeno 30. september, 2022 od Janez007 1 Citiraj
Shrek Napisano 30. september, 2022 Prijavi Napisano 30. september, 2022 pred 43 minutami je Alex napisal: Se pravi, da se bom z lahkoto spoprijateljil z njim glede na to, da nisem problematičen in se prilagodim vsakemu. Tudi meni je BTC spotoma med Koprom in nakupovalnim centrom,kjer bova z ženo prebila čas, medtem, ko bo Jure šraufal mojo premiumko. 🤗 Prilagodljiv... Z zarečenem kruhom... 3 Citiraj
Bini Napisano 30. september, 2022 Prijavi Napisano 30. september, 2022 (urejeno) Zakaj je že Majes Jure šel iz BTC-ja na Interclass?🤔 Popravljeno 30. september, 2022 od Bini 1 Citiraj
Boss Napisano 30. september, 2022 Prijavi Napisano 30. september, 2022 Kdo je Majes in kdo je Jure in kdo je Majes Jure? Je to ena oseba ali sta to dve in kdo je Marjan...? Zona somraka.... 5 Citiraj
SpEkTr Napisano 2. oktober, 2022 Prijavi Napisano 2. oktober, 2022 Tudi možno. Nad 1500 se odpre glavna, večja. Ne bi bilo slabo vržti eno oko na ta malo loputo. Za ropota tako votlo, se pa ob mrzlem motorju tudi v prostem teku lepo sliši, če udeneš obrate Citiraj
Bini Napisano 2. oktober, 2022 Prijavi Napisano 2. oktober, 2022 Včeraj opral, danes pa posesal in notri zglancal in premazal um.usnje z žaubo, da bo dlje sijalo.... 😊😉👍 4 Citiraj
FuManchu Napisano 2. oktober, 2022 Prijavi Napisano 2. oktober, 2022 Imaš usnjeno notranjost? Citiraj
Bini Napisano 2. oktober, 2022 Prijavi Napisano 2. oktober, 2022 pred 1 uro je FuManchu napisal: Imaš usnjeno notranjost? Sedeže nimam👍 Citiraj
Alex Napisano 2. oktober, 2022 Prijavi Napisano 2. oktober, 2022 pred 13 minutami je Bini napisal: Sedeže nimam👍 Hvala bogu. Vsaj poleti lepo sediš v njih. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 2. oktober, 2022 Prijavi Napisano 2. oktober, 2022 Usnje namazal s preparatom na fotki in se sveti kot novo, volan prav tako in prestavno ročico, njeno usnje. 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Janez007 Napisano 2. oktober, 2022 Prijavi Napisano 2. oktober, 2022 Dolil tekočino za vetrobransko steklo, namazal tečaje vrat, namazal tesnilne gume okoli vrat, odišavil notranjost. Pral in sesal nisem, ker je nedelja in nočem motiti sosedov, tako kot (brezobzirno) oni mene. 😉 3 2 Citiraj
curko Napisano 2. oktober, 2022 Prijavi Napisano 2. oktober, 2022 S hcerko skp oprala staro sestico notri zunaj dolila hladilno in vse ostale tekocine. Veselje ko lahko zopet malo "sofira v avtu"Poslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk 6 1 Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
Scr3am Napisano 2. oktober, 2022 Prijavi Napisano 2. oktober, 2022 pred 43 minutami je Janez007 napisal: Dolil tekočino za vetrobransko steklo, namazal tečaje vrat, namazal tesnilne gume okoli vrat, odišavil notranjost. Pral in sesal nisem, ker je nedelja in nočem motiti sosedov, tako kot (brezobzirno) oni mene. 😉 A vap pa sesalec te motita? 1 Citiraj
Janez007 Napisano 2. oktober, 2022 Prijavi Napisano 2. oktober, 2022 (urejeno) pred 18 minutami je Scr3am napisal: A vap pa sesalec te motita? Kadar ju sam uporabljam, ne, kadar pa v nedeljo ali praznikih sosedi, pa zelo. Na terasi počivam, si za kuliso naštimam lepo glasbo, potem začne sosed nažigat z industrijskim sesalcem ali vapom. Za popenit. 😃 Popravljeno 2. oktober, 2022 od Janez007 1 3 1 Citiraj
sportman333 Napisano 2. oktober, 2022 Prijavi Napisano 2. oktober, 2022 pred 2 urama je Janez007 napisal: Dolil tekočino za vetrobransko steklo, namazal tečaje vrat, namazal tesnilne gume okoli vrat, odišavil notranjost. Pral in sesal nisem, ker je nedelja in nočem motiti sosedov, tako kot (brezobzirno) oni mene. 😉 Ti si potem idealen sosed, takih je malo😉👍 2 2 1 Citiraj
Alex Napisano 2. oktober, 2022 Prijavi Napisano 2. oktober, 2022 Imel sem kake štiri dcl črne pol mat (satin black) barve viška, pa sem se danes lotil barvanja zimskih platišč. Nekako mi bolj pašejo črna na rdečo strelo. 4 1 1 Citiraj
Deeyan Napisano 3. oktober, 2022 Prijavi Napisano 3. oktober, 2022 pred 12 urami je Alex napisal: Imel sem kake štiri dcl črne pol mat (satin black) barve viška, pa sem se danes lotil barvanja zimskih platišč. Nekako mi bolj pašejo črna na rdečo strelo. črno/rdeča kombinacija je top 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Scr3am Napisano 3. oktober, 2022 Prijavi Napisano 3. oktober, 2022 pred 16 urami je Janez007 napisal: Kadar ju sam uporabljam, ne, kadar pa v nedeljo ali praznikih sosedi, pa zelo. Na terasi počivam, si za kuliso naštimam lepo glasbo, potem začne sosed nažigat z industrijskim sesalcem ali vapom. Za popenit. 😃 Se dobro da nisi moj sosed 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.