dvorjan Napisano 3. oktober, 2022 Prijavi Napisano 3. oktober, 2022 pred 13 urami je Alex napisal: Imel sem kake štiri dcl črne pol mat (satin black) barve viška, pa sem se danes lotil barvanja zimskih platišč. Nekako mi bolj pašejo črna na rdečo strelo. Kar lepo. Bomo videli, kako bo na avtu izpadlo. Me pa čudi, da (skoraj) nihče ne da platišč pobarvat v zlato barvo. Tale rdeča in zlata vsekakor gresta skupaj, pa na tisti od Gelipterja bi znalo tudi zanimivo izpasti ... 1 Citiraj
Jest Napisano 3. oktober, 2022 Prijavi Napisano 3. oktober, 2022 pred 2 minutama je dvorjan napisal: Kar lepo. Bomo videli, kako bo na avtu izpadlo. Me pa čudi, da (skoraj) nihče ne da platišč pobarvat v zlato barvo. Tale rdeča in zlata vsekakor gresta skupaj, pa na tisti od Gelipterja bi znalo tudi zanimivo izpasti ... Bljak... zlate feltne ... Manjkajo potem se roza blescice na laku... blink blink? 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
dvorjan Napisano 3. oktober, 2022 Prijavi Napisano 3. oktober, 2022 Jah, vsakemu svoje ... Črne ima (skoraj) vsak, zlatih pač ne ... 1 Citiraj
Jest Napisano 3. oktober, 2022 Prijavi Napisano 3. oktober, 2022 Mogoce pa z razlogom ni toliko zlatih felten... Sej tudi roza medvedkov nima veliko ljudi na feltnah ... A so une od sestre še žive? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Deeyan Napisano 3. oktober, 2022 Prijavi Napisano 3. oktober, 2022 pred 13 minutami je dvorjan napisal: Kar lepo. Bomo videli, kako bo na avtu izpadlo. Me pa čudi, da (skoraj) nihče ne da platišč pobarvat v zlato barvo. Tale rdeča in zlata vsekakor gresta skupaj, pa na tisti od Gelipterja bi znalo tudi zanimivo izpasti ... Subaru varianta? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
dvorjan Napisano 3. oktober, 2022 Prijavi Napisano 3. oktober, 2022 (urejeno) pred 15 minutami je Jest napisal: Mogoce pa z razlogom ni toliko zlatih felten... Sej tudi roza medvedkov nima veliko ljudi na feltnah ... A so une od sestre še žive? Ej, pojma nimam, so šle z avtom. Verjetno so. Takih felten zlepa ne najdeš. 😃 Da bodo še ostali vedeli, o kakih platiščih je govora: Popravljeno 3. oktober, 2022 od dvorjan 2 1 2 Citiraj
Janez007 Napisano 3. oktober, 2022 Prijavi Napisano 3. oktober, 2022 (urejeno) pred 46 minutami je Scr3am napisal: Se dobro da nisi moj sosed Ha, ha, res smešno ... Veš kaj, zadevo bi rešil tako, da bi te povabil na pivo, pa še enga, pa še enega ... 😆 Popravljeno 3. oktober, 2022 od Janez007 3 Citiraj
dvorjan Napisano 3. oktober, 2022 Prijavi Napisano 3. oktober, 2022 @Janez007 ej, nekam svoh je ta pir, se vse skozi vidi ... 4 Citiraj
NevLado Napisano 3. oktober, 2022 Prijavi Napisano 3. oktober, 2022 Odprem vrata in... null 1 2 Citiraj
Slivka Napisano 3. oktober, 2022 Prijavi Napisano 3. oktober, 2022 pred 15 urami je Alex napisal: Imel sem kake štiri dcl črne pol mat (satin black) barve viška, pa sem se danes lotil barvanja zimskih platišč. Nekako mi bolj pašejo črna na rdečo strelo. Sm kmet an... ... Se pravi, sm lep kmet an s hribu doma, pa se na estetiko ne spoznam lih tanartabl, ma vseeno me zanima, kako bi pa izpadlo, če bi jih pobarval na tako rdečo, kot je avto? Ker zdaj so tiste široke črne obrobe, pa črna guma in še črni diški - saj je spodnji del kot od pogrebnega avta... Če bi diške pobarval v barvi avta, bi malo razbil vso to črnino. Pa še 19" bi prišle bolj do izraza... Mogoče, če kdo zna našopat sliko da se vidi, kako bi to izpadlo? 2 1 1 Citiraj
Alex Napisano 3. oktober, 2022 Prijavi Napisano 3. oktober, 2022 (urejeno) pred 1 uro je Slivka napisal: Sm kmet an... ... Se pravi, sm lep kmet an s hribu doma, pa se na estetiko ne spoznam lih tanartabl, ma vseeno me zanima, kako bi pa izpadlo, če bi jih pobarval na tako rdečo, kot je avto? Ker zdaj so tiste široke črne obrobe, pa črna guma in še črni diški - saj je spodnji del kot od pogrebnega avta... Če bi diške pobarval v barvi avta, bi malo razbil vso to črnino. Pa še 19" bi prišle bolj do izraza... Mogoče, če kdo zna našopat sliko da se vidi, kako bi to izpadlo? He, He, te gume niso trenutno montirane. Diski so normalni, svetli, klešče so pa že zlate barve. Tako, da ne bo vse črno. Popravljeno 3. oktober, 2022 od Alex 2 Citiraj
Brane Napisano 3. oktober, 2022 Prijavi Napisano 3. oktober, 2022 Nova mašina pa stare gume 2 Citiraj
Alex Napisano 3. oktober, 2022 Prijavi Napisano 3. oktober, 2022 pred 14 minutami je Brane napisal: Nova mašina pa stare gume To je od 6-ke.😉 1 Citiraj
Jest Napisano 4. oktober, 2022 Prijavi Napisano 4. oktober, 2022 Privoscil sem ji nove baterije ... Eno sem zamenjal v daljincu ker ze nekaj dni javlja, da slaba baterija... Drugo so pa zamenjali na servisu ... 3 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Gregster Napisano 4. oktober, 2022 Prijavi Napisano 4. oktober, 2022 In kakšna je cena akumulatorja z menjavo na servisu? Citiraj
Jest Napisano 4. oktober, 2022 Prijavi Napisano 4. oktober, 2022 Slabih 200€ ... 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Gregster Napisano 4. oktober, 2022 Prijavi Napisano 4. oktober, 2022 Kr drago. Sam tko je. Aku.ni poceni. Citiraj
NevLado Napisano 4. oktober, 2022 Prijavi Napisano 4. oktober, 2022 pred 18 minutami je Gregster napisal: Kr drago. Sam tko je. Aku.ni poceni. Tudi jaz sem dal nekaj čez 200 ampak ne vidim smisla v temu, da bi vgrajeval aftermarket (ki je 20 eur cenejši), če je ta zdržal 5 let Citiraj
Jest Napisano 4. oktober, 2022 Prijavi Napisano 4. oktober, 2022 Ta je kao original… je pa proizvajalec Exide… Prejsnji je bil pa japonski… Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
NevLado Napisano 4. oktober, 2022 Prijavi Napisano 4. oktober, 2022 pred 4 minutami je Jest napisal: Ta je kao original… je pa proizvajalec Exide… Prejsnji je bil pa japonski… Ja, tudi pri meni so vgradili exide na Interclassu. Verjetno celo istega, glede na to, da imava isti motor. Citiraj
Slivka Napisano 4. oktober, 2022 Prijavi Napisano 4. oktober, 2022 Ker jaz na njej ne naredim nič dobrega, sem jo odpeljal k Majesu v Interclass... 3 Citiraj
Gregster Napisano 4. oktober, 2022 Prijavi Napisano 4. oktober, 2022 pred 5 urami je NevLado napisal: Tudi jaz sem dal nekaj čez 200 ampak ne vidim smisla v temu, da bi vgrajeval aftermarket (ki je 20 eur cenejši), če je ta zdržal 5 let A po 5ih letih je biu fuč? To se vidi kako? Na zalaufa al kakšni so znaki? Men po 4h letih in pol še vse dela bp. Na servisu spomladi so rekli, da je še poln energije😄. Bom videl kaj bodo rekli tokrat. A da bi sam menjal pa ni debate? Citiraj
Jest Napisano 4. oktober, 2022 Prijavi Napisano 4. oktober, 2022 Meni se je obcasno pojavilo tole obvestilo spodaj na slikah, ko sem recimo dlje cakal v avtu z ugasnjenim motorjem ... Sicer je bilo potem spet en cajt mir... Sem pa opazil, da ce je avto dlje stal, da je prvic tezje obrnil motor... Tako, da sem ga preventivno zamenjal pred zimo... Mraz baterijo se dodatno utrudi... in rabi vec moci, da obrne mrzel motor ... 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jaka32 Napisano 5. oktober, 2022 Prijavi Napisano 5. oktober, 2022 Kdaj pa se menja akumulator? Imate kakšne znake, razen da "vergla" preden užge avto? Jaz imam še prvega notri, start-stop, avto je star 5 let. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.