Janez007 Napisano 23. oktober, 2022 Prijavi Napisano 23. oktober, 2022 pred 2 minutama je SpEkTr napisal: pred 1 uro je Janez007 napisal: Saj je bilo samo vprašanje časa (spremljam še druge forume). Štartaš na G194? Glede gum sem imel na Corsi 10 let stare letne Continentalke z dovolj profila in ni bilo nobenih razpok, za vroč asfalt so bile po občutku še čisto OK. Potem sem kar celo leto vozil zimske, tistih počasnih 10.000 km /leto. Mjah, če bi ostal na Mazdi bi ciljal na to ja. Spremembe so potrebne, da človek ne zakrni. 🙂 V katero smer pa razmišljaš? Menda tudi VW, BMW, Audi, itd. niso več tisto, kar so bili včasih. Vse več plastike, zaostreni "okoljski" standardi, zmanjševanje stroškov, je naredilo svoje. 😏 Moram priznati, da so Mazde bencinarji meni spet povrnili zaupanje v to znamko in sem zaenkrat zelo zadovoljen. Zadnje čase torej samo tankam bencin in redni servisi. Če bo tako, bom kar ostal pri Mazdi, ker mi je všeč notranja in zunanja oblika, lega na cesti in enostaven neproblematičen motor. 🙂 6 3 Citiraj
SpEkTr Napisano 23. oktober, 2022 Prijavi Napisano 23. oktober, 2022 Ja, saj je meni tudi oblikovno všečen avto mazda. Res pa da je to že tretja šestica, pa sem se že malo nažrl. Imam težavo, če želim še pk vlečt, mora bit avto to sposoben, z novimi hibridi je pa kar tko tko.. 2 Citiraj
Bini Napisano 26. oktober, 2022 Prijavi Napisano 26. oktober, 2022 Sem posodobil zemljevide na CX-30😉 2 Citiraj
Alex Napisano 26. oktober, 2022 Prijavi Napisano 26. oktober, 2022 (urejeno) pred 9 minutami je Bini napisal: Sem posodobil zemljevide na CX-30😉 A so novi? Na kakšen način si to naredil? Popravljeno 26. oktober, 2022 od Alex Citiraj
Jest Napisano 26. oktober, 2022 Prijavi Napisano 26. oktober, 2022 pred 2 urama je Alex napisal: A so novi? Na kakšen način si to naredil? Mazda MAZDA.WELCOME.NAVIEXTRAS.COM Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano 26. oktober, 2022 Prijavi Napisano 26. oktober, 2022 (urejeno) pred 2 urama je Alex napisal: A so novi? Na kakšen način si to naredil? Ja tam nekje od junija, ko sem dobil obvestilo od Mazde, takrat smo vsi o tem pisali.Točno tako kot je opisano pri postu od @Jest-a, potekala je pa posodobitev 1uro 7min,eni so tukaj pisali, da tudi do 2uri.... 😉👍ti imaš verjetno že novo karto! Posodabljaš jo pa lahko do 5 let. 👍 Popravljeno 26. oktober, 2022 od Bini 1 Citiraj
Volume Napisano 26. oktober, 2022 Prijavi Napisano 26. oktober, 2022 Meni je bila prejšnja posodobitev boljša, ta mi dosti krat kiksne, vsaj po LJ in okolica. Včasih me pa kar preseneti in mi ,ko je kje delo na cesti in nove omejitve, kar zazna in napiše... Je pa stvar strežnika da bremza in počasi nalaga. Mislim, da sem bral, da so omejili hitrost al kako že.... 1 Citiraj
Bini Napisano 31. oktober, 2022 Prijavi Napisano 31. oktober, 2022 Natočil "bencin" po novi ceni... 😊😂 1 Citiraj
curko Napisano 2. november, 2022 Prijavi Napisano 2. november, 2022 Natankal ponovno svojo staro strelco pa razmisljal ce bi presedlal na bencinarja pri trenutnih cenah gorivPoslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk 4 Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
Bini Napisano 2. november, 2022 Prijavi Napisano 2. november, 2022 pred 2 urama je curko napisal: Natankal ponovno svojo staro strelco pa razmisljal ce bi presedlal na bencinarja pri trenutnih cenah goriv Poslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk Dobro si razmišljal, če gledaš kot optimist..... 😊👍 2 Citiraj
Bini Napisano 2. november, 2022 Prijavi Napisano 2. november, 2022 Sem premazal vse gumice okoli vrat in prednje havbe😊 4 Citiraj
godlike Napisano 2. november, 2022 Prijavi Napisano 2. november, 2022 Naročil se na menjavo šipe v Mursko. Po ne vem kolko poskusih in zapletih ob raznoraznih servisih pri Ferku se raje peljem 60km stran na uradni servis. 4 1 Citiraj
Bini Napisano 2. november, 2022 Prijavi Napisano 2. november, 2022 Ja kaj ga pa serjejo... 🤔😟 Citiraj
TBA Napisano 2. november, 2022 Prijavi Napisano 2. november, 2022 Čakam na vrsto za menjavo štirih gumic... 1 Citiraj
Alex Napisano 2. november, 2022 Prijavi Napisano 2. november, 2022 pred 3 minutami je TBA napisal: Čakam na vrsto za menjavo štirih gumic... Ja, bo potrebno počasi nadeti zimske gume... baje, da zima že trka na vrata. 😊 Citiraj
TBA Napisano 2. november, 2022 Prijavi Napisano 2. november, 2022 Pravkar je Alex napisal: Ja, bo potrebno počasi nadeti zimske gume... baje, da zima že trka na vrata. 😊 Še ni sile...sam k znajo bit pol še daljše vrste pa k mam glih dopust sem se odločil da popoldne kako uro al pa dve prezivim pri vulkanizerju. 1 Citiraj
scania Napisano 2. november, 2022 Prijavi Napisano 2. november, 2022 Jaz sem preobul zimsko obutev kar na vseh štirih avtih, tako da smo pripravljeni na zamete 🙂 3 Citiraj
TBA Napisano 2. november, 2022 Prijavi Napisano 2. november, 2022 Lestos neki napovedujejo da bo sneg sele konc januarja. Zna jih pa novembra kaj presenetit 4 Citiraj
Tilen5 Napisano 2. november, 2022 Prijavi Napisano 2. november, 2022 (urejeno) Kaka zima ? Kje trka ? Sej je vreme kot poleti/pomladi. Zadnjič sem bral da bo toplejša zima z veliko dežja. O snegu ne duha ne sluha,..toliko o mrzli zimi 😑 Bomo pa videli če bo dars pripravljen na sneg če bo kaj presenetilo 🤪 Popravljeno 2. november, 2022 od TiEn 1 Citiraj
Gregster Napisano 2. november, 2022 Prijavi Napisano 2. november, 2022 Aha. In kdaj so dejansko bli pripravljeni? Sicer pravijo že, da so😁 1 1 Citiraj
Alex Napisano 2. november, 2022 Prijavi Napisano 2. november, 2022 Evola, italijančki se že pripravljajo. 😊 https://www.ilmeteo.it/notizie/meteo-neve-in-arrivo-tra-poco-cadr-a-quote-pi-basse-del-previsto-aggiornamenti-e-zone-coinvolte-145755 2 1 Citiraj
godlike Napisano 2. november, 2022 Prijavi Napisano 2. november, 2022 pred 3 urami je Bini napisal: Ja kaj ga pa serjejo... 🤔😟 Povem zadnji primer. Menjaval sem luč. Odpeljem avto. Naslednje jutro do avta in vidim 1cm ris. Letim v soboto tja. Seveda prej poslikam km na števcu. Pokažem prodajalcu, poslika in pravi da bi se moralo dat uredit. Vodja servisa me v ponedeljek naštarta kaj se je meni zgodilo. Da naj pripeljem. Hoče pulirat. Zatrjuje, da je to bla mačka ponoči. Da ima takih padalcev polno. Da sva primerjala ob prevzemu obe luči, kar nisva.... Ker vidi da sem "v luftu" mi ponudi, da nekaj urediva. Pa pravim naj mi da ročko menjalnika ugodno. Čez par dni mi javi ceno -15%. Pa javim da ričakujem 25% ali več. In pove da, da take marže nima in da je to največ kaj mi lahko da: 5% na navadnih 10% (ki da lahko vsakemu). No jezno kupim ročko iz Anglije. Pa se vozim ponoči in gledam kaj dolga luč tak v asfalt sveti, da se prav odbija. Doma pogledam. Hjaa žarnica je imela 2 od 3 zobov zataknjenih. To sem si uredil sam. To je 1, še kaki 2 mam vsaj brez da pomislim. 1 Citiraj
SeekK Napisano 4. november, 2022 Prijavi Napisano 4. november, 2022 Včeraj sem jo preobul.. Prej/potem nullnull 6 Citiraj
Bini Napisano 4. november, 2022 Prijavi Napisano 4. november, 2022 pred 20 minutami je SeekK napisal: Včeraj sem jo preobul.. Prej/potem nullnull Zgoraj TOP, spodaj maaaalo manj... 😉 1 Citiraj
MazdaBoy Napisano 4. november, 2022 Prijavi Napisano 4. november, 2022 pred 4 minutami je Bini napisal: Zgoraj TOP, spodaj maaaalo manj... 😉 Meni tudi zgoraj bolj všeč, kot spodnja 😊 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.