Alex Napisano 17. december, 2022 Prijavi Napisano 17. december, 2022 pred 10 minutami je Janez007 napisal: Pa ti sploh ne razumeš, brezupen primer ... 🙃 Tudi sam bi si želel, da je svet pošten, popoln, da je vse idealno in da je vse, kar je napisano ali ti kdo reče, res. A ni tako. Zato, če verjameš 10% kar vidiš okoli sebe ali slišiš že v redu. 😊 Malo nas je, ki smo pošteni in govorimo samo resnico. 😉 1 2 Citiraj
Shrek Napisano 17. december, 2022 Prijavi Napisano 17. december, 2022 Kdo se oglaša glede poštenja... 2 Citiraj
Jest Napisano 17. december, 2022 Prijavi Napisano 17. december, 2022 pred 1 uro je Alex napisal: Lepo, da zaupaš vsemu, kar ti pomolijo pred nos. Tej računi so podobno relevantni, kot zapisi o porabi. 😊 in informacije o cepivih ane? Pomoje imas ti zelo tezko zivljenje, ker nikomur prv nic ne vrejames ali zaupas… Pomoje se samemu sebi ne zaupas 😜 1 1 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Tilen5 Napisano 17. december, 2022 Prijavi Napisano 17. december, 2022 Ojoj kam je šla tema... 1 Citiraj
FuManchu Napisano 17. december, 2022 Prijavi Napisano 17. december, 2022 pred 6 minutami je TiEn napisal: Ojoj kam je šla tema... Tam kjer sonce ne posije 1 1 Citiraj
Janez007 Napisano 17. december, 2022 Prijavi Napisano 17. december, 2022 (urejeno) pred 5 urami je Alex napisal: Tudi sam bi si želel, da je svet pošten, popoln, da je vse idealno in da je vse, kar je napisano ali ti kdo reče, res. A ni tako. Zato, če verjameš 10% kar vidiš okoli sebe ali slišiš že v redu. 😊 Malo nas je, ki smo pošteni in govorimo samo resnico. 😉 Ko kupuješ avto ugotavljaš njegovo dejansko stanje, in sicer na podlagi tehničnega pregleda in preizkusa avta, razpoložljivih dokumentov in izjav lastnika. Če se na dokumente in njihovo vsebino ne spoznaš, je res vseeno, ali jih pogledaš ali ne. V tem smislu razumem tvoje stališče do dokumentov. 😲 😀 (če ne ločiš med originalom in ponaredkom). Popravljeno 17. december, 2022 od Janez007 Citiraj
Alex Napisano 17. december, 2022 Prijavi Napisano 17. december, 2022 pred 35 minutami je Janez007 napisal: Ko kupuješ avto ugotavljaš njegovo dejansko stanje, in sicer na podlagi tehničnega pregleda in preizkusa avta, razpoložljivih dokumentov in izjav lastnika. Če se na dokumente in njihovo vsebino ne spoznaš, je res vseeno, ali jih pogledaš ali ne. V tem smislu razumem tvoje stališče do dokumentov. 😲 😀 (če ne ločiš med originalom in ponaredkom). Jaz najbolj verjamem svojemu občutku ali pa strokovnjaku, ki avto pregleda. Ko sem sam kupil 6-ko v Nemčiji, je Marko poslal tipa, ki se spozna na avte gor v Nemčijo. Pregledal je detaljno cel avto, meni pa je poslal okoli 30 slik vsakega detajla avta. Tako sem zaupal, čeprav sam avta nisem videl, da je v redu. In res je bil v redu. Imel sem tudi izpisek iz servisov, a si kaj dosti z njimi nisem mogel pomagati. 2 Citiraj
Boss Napisano 17. december, 2022 Prijavi Napisano 17. december, 2022 Hipotetično vprašanje: enaka avtomobila s podobno kilometrino in ohranjenostjo. Tud serviser potrdi, da sta oba ok. ampak 1. avto ima servisno zgodovino in popise servisov ter menjav 2. avto nima nič, ne podatkov servisne, ne menjav delov ipd. Kateri avto na koncu izbereš? 2 Citiraj
Alex Napisano 17. december, 2022 Prijavi Napisano 17. december, 2022 pred 37 minutami je Boss napisal: Hipotetično vprašanje: enaka avtomobila s podobno kilometrino in ohranjenostjo. Tud serviser potrdi, da sta oba ok. ampak 1. avto ima servisno zgodovino in popise servisov ter menjav 2. avto nima nič, ne podatkov servisne, ne menjav delov ipd. Kateri avto na koncu izbereš? Tistega, ki ima kak#no malenkost, ki me pritegne bolj.Vedno zaupam mojemu šestemu čutu. 1 1 Citiraj
Janez007 Napisano 17. december, 2022 Prijavi Napisano 17. december, 2022 Pred eno uro je Alex napisal: Tistega, ki ima kak#no malenkost, ki me pritegne bolj.Vedno zaupam mojemu šestemu čutu. Kaj pa če te ta tvoj šesti čut vara, tako kot na primer pri političnih voditeljih? 😃 4 Citiraj
Alex Napisano 17. december, 2022 Prijavi Napisano 17. december, 2022 pred 27 minutami je Janez007 napisal: Kaj pa če te ta tvoj šesti čut vara, tako kot na primer pri političnih voditeljih? 😃 Mah, pri političnih voditeljih je tako, da volim tiste, za katere vem, da bodo razjezili več ljudi. 🤗 V bistvu mi je pa čisto vseeno, kdo je na oblasti. Meni se isto piše. Če pa večina odloči tako, kot je, pa naj. Na zadnjih volitvah sploh nisem šel volit. Kar se pa tiče mojega šestega čuta, so moji znanci in moja familija vedno začudeni, kako ugasnem (predvidim) pravilbo stvari. Recimo zadnji ojačevalec za kitaro sem kupi pred kratkim l "na slepo" v Nemčiji. Preko njihove "bolhe". Ojačevalca nisem ne videl, ne slišal, kupil sem ga le na podlagi dopisov prodajalca. Ocenil sem, da je pošten v izjavah. Vseeno se gre tu za par jurjev €. 😊 In nisem se zmotil. Ojačevalec je prispel v dveh dneh, celo zaščiten v dodatnem kovčku, vrednim 300€. Zraven mi je dal nove lampe, kable... Pa tega v oglasu in dopisih ni omenil. Ojačevalec pa dela v nulo. Prišparal sem kar precej denarja in moj šesti čut je zopet deloval. Prav tako pri prvi mazdi 6 leta 2006, kot tudi tej ta zadnji. 3 Citiraj
Bini Napisano 18. december, 2022 Prijavi Napisano 18. december, 2022 Opral sem jo soli.....😉👍 5 Citiraj
MazdaBoy Napisano 19. december, 2022 Prijavi Napisano 19. december, 2022 pred 9 urami je Bini napisal: Opral sem jo soli.....😉👍 Ne jo preveč gloncat, da je ne boš znucal 😛😆 1 Citiraj
Bini Napisano 19. december, 2022 Prijavi Napisano 19. december, 2022 pred 9 minutami je MazdaBoy napisal: Ne jo preveč gloncat, da je ne boš znucal 😛😆 Ni strahu,imam machine grey barvo,ki ima še dodaten sloj laka tako,da jo lahko parkrat več operem kot ostali.....😂🤣😉 1 Citiraj
Slivka Napisano 19. december, 2022 Prijavi Napisano 19. december, 2022 @Bini, teoretično imaš prav. Ampak sodobni laki so na vodni osnovi. in če ga preveč namakaš... 2 Citiraj
Bini Napisano 19. december, 2022 Prijavi Napisano 19. december, 2022 pred 11 minutami je Slivka napisal: @Bini, teoretično imaš prav. Ampak sodobni laki so na vodni osnovi. in če ga preveč namakaš... Ja,namakam ga še tudi.....😆😂🤣🙈 1 3 Citiraj
godlike Napisano 19. december, 2022 Prijavi Napisano 19. december, 2022 pred 3 urami je Bini napisal: Ja,namakam ga še tudi.....😆😂🤣🙈 Samo ne ga preveč namakat, ker je na vodni osnovi in se bo znucal 🤣 1 Citiraj
Bini Napisano 19. december, 2022 Prijavi Napisano 19. december, 2022 pred 11 minutami je godlike napisal: Samo ne ga preveč namakat, ker je na vodni osnovi in se bo znucal 🤣 Brez skrbi je "premium".... 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 19. december, 2022 Prijavi Napisano 19. december, 2022 Sam pazi ko se bo poklopil nazaj, da se ne zatakne 🤣 2 1 Citiraj
godlike Napisano 19. december, 2022 Prijavi Napisano 19. december, 2022 Da se vrnemo na smisel teme 😉 Sem šel ven in uredi, tako da lahko postam na to temo. Stare: Nova: Dol vzeto: Gor nareto: 7 Citiraj
Boss Napisano 19. december, 2022 Prijavi Napisano 19. december, 2022 iiii, ke lepo ni kej, super da maš zdej urejeno. 1 Citiraj
Bini Napisano 19. december, 2022 Prijavi Napisano 19. december, 2022 pred 5 urami je godlike napisal: Da se vrnemo na smisel teme 😉 Sem šel ven in uredi, tako da lahko postam na to temo. Stare: Nova: Dol vzeto: Gor nareto: Kje so ti to uredili....🤔😉 1 Citiraj
Scr3am Napisano 19. december, 2022 Prijavi Napisano 19. december, 2022 Zakaj si to menjal ? 1 Citiraj
Jest Napisano 19. december, 2022 Prijavi Napisano 19. december, 2022 Saj je oisal o tem tukaj >> Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
godlike Napisano 20. december, 2022 Prijavi Napisano 20. december, 2022 pred 9 urami je Bini napisal: Kje so ti to uredili....🤔😉 To je uredil najboljši serviser.🙃 Ki tudi kdaj kaj zaj..., se posipa s pepelom in mu je žal. Pred novimi posegi razišče po internetu kako narediti. Pa daleč najcenejšo uro ima. 1 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.