SpEkTr Napisano 23. december, 2022 Prijavi Napisano 23. december, 2022 Pretegnil sem ji kosti na AC.. V okviru zgornje še dovoljene meje seveda Sent from my SM-G780F using Tapatalk 2 1 Citiraj
NevLado Napisano 23. december, 2022 Prijavi Napisano 23. december, 2022 Petrol XL pranje - tisto, ki je bilo džabe za 1000 točk. Res vidiš mikro drajsice po bokih 2 1 1 Citiraj
NevLado Napisano 23. december, 2022 Prijavi Napisano 23. december, 2022 Res sem doživu že svašta v tem lajfu... ampak pridem iz trgovine, štartam avto in vidim tale flek.. Zdej mogoče je to ratalo že ponoči pa zjutraj nisem bil pozoren, ker še ni bilo sonca, ampak imam sliko od predvčeraj pri 88888km in ni tega fleka. In to je iz notranje strani lol? null 3 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 23. december, 2022 Prijavi Napisano 23. december, 2022 Počeno? Jaz imam z notranje strani eno dlako notri Sent from my SM-G780F using Tapatalk 4 Citiraj
NevLado Napisano 23. december, 2022 Prijavi Napisano 23. december, 2022 pred 1 minuto je SpEkTr napisal: Počeno? Jaz imam z notranje strani eno dlako notri Sent from my SM-G780F using Tapatalk Kaj je to sploh zaen material? Sliči na nek slab pleksi. 2 Citiraj
Bini Napisano 23. december, 2022 Prijavi Napisano 23. december, 2022 Pravkar je NevLado napisal: Kaj je to sploh zaen material? Sliči na nek slab pleksi. Ja res je,če z nohktom porajsaš bo ris....☹️ 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 23. december, 2022 Prijavi Napisano 23. december, 2022 Kaj je to sploh zaen material? Sliči na nek slab pleksi.Karkol je, je zelo občutljivo na praske. Sent from my SM-G780F using Tapatalk 1 Citiraj
Alex Napisano 23. december, 2022 Prijavi Napisano 23. december, 2022 pred 1 minuto je Bini napisal: Ja res je,če z nohktom porajsaš bo ris....☹️ To je najbrž prozoren polikarbonat (brizgano). Citiraj
dvorjan Napisano 24. december, 2022 Prijavi Napisano 24. december, 2022 Ker so ravno prazniki, sem danes avto: - posesal - namazal vsa tesnila vrat - preveril nivo motornega olja Do 2023 bo. 😃 2 Citiraj
Bini Napisano 24. december, 2022 Prijavi Napisano 24. december, 2022 pred 15 minutami je dvorjan napisal: Ker so ravno prazniki, sem danes avto: - posesal - namazal vsa tesnila vrat - preveril nivo motornega olja Do 2023 bo. 😃 Ziher bo....😆👍 1 Citiraj
Deeyan Napisano 24. december, 2022 Prijavi Napisano 24. december, 2022 Mal igranja 😁 1 3 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Bini Napisano 24. december, 2022 Prijavi Napisano 24. december, 2022 pred 5 minutami je Deeyan napisal: Mal igranja 😁 Dober zgleda ampak je nekako bolj na francoza.....😁👍 Citiraj
Deeyan Napisano 24. december, 2022 Prijavi Napisano 24. december, 2022 pred 2 urama je Bini napisal: Dober zgleda ampak je nekako bolj na francoza.....😁👍 Al pa VW 😂 1 2 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Bini Napisano 25. december, 2022 Prijavi Napisano 25. december, 2022 pred 7 urami je Deeyan napisal: Al pa VW 😂 Zaradi barve sem mislil (7deseta leta).....😆 Citiraj
Denlub Napisano 25. december, 2022 Prijavi Napisano 25. december, 2022 pred 18 urami je Deeyan napisal: Al pa VW 😂 Ko ponoči srečam te vw-je mi zgleda kot da se mi kak toaster nasproti pelje🤣 1 5 Citiraj
FuManchu Napisano 25. december, 2022 Prijavi Napisano 25. december, 2022 pred 11 minutami je Denlub napisal: Ko ponoči srečam te vw-je mi zgleda kot da se mi kak toaster nasproti pelje🤣 Ma za nikamor ne zgleda tole 3 Citiraj
Deeyan Napisano 25. december, 2022 Prijavi Napisano 25. december, 2022 Men je tut pri vwjih kr neki, na Mazdi mi je pa 🔝 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
FuManchu Napisano 25. december, 2022 Prijavi Napisano 25. december, 2022 A to majo tud Mazde zdej? 1 Citiraj
Alex Napisano 25. december, 2022 Prijavi Napisano 25. december, 2022 Pred eno uro je FuManchu napisal: A to majo tud Mazde zdej? Ne, nimajo, hvala bogu. Te okrancljane in svetleče havbe ala novoletne jelke, spredaj in zadaj so mi nekaj najbolj grdega, kar so v zadnjih letih dali na avte. V tem pa prednjači reno megan. 3 Citiraj
Bini Napisano 25. december, 2022 Prijavi Napisano 25. december, 2022 pred 3 urami je Deeyan napisal: Men je tut pri vwjih kr neki, na Mazdi mi je pa 🔝 Tole meni dobro zgleda 👌 je kot jaguar na preži.... 1 2 Citiraj
Alex Napisano 25. december, 2022 Prijavi Napisano 25. december, 2022 pred 2 urama je Bini napisal: Tole meni dobro zgleda 👌 je kot jaguar na preži.... Saj, že ko so samo luči prižgane izgleda recimo 6-ka spredaj kot prežeči tiger. Mislim, da je bil to tudi namen mazde in oblikovalcev. 😊 1 Citiraj
Boss Napisano 25. december, 2022 Prijavi Napisano 25. december, 2022 Prežeči tiger, skriti zmaj? 1 2 Citiraj
skritikrt Napisano 28. december, 2022 Prijavi Napisano 28. december, 2022 Sem Mazdo nazadnje pral 5 tednov nazaj,pa je bil že čas🙄...po PS-u kolesa+koloteki,komplet vse z "štrajfiksom",snow foam,spet pošteno z štrajfiksom,metoda ene kante z 6 rokavicami,spet orng z štrajfiksom in pobrisano-"fertig". Zaenkrat samo zunaj,k sem pozno začel (z nočne😧)...pa mi je že začelo postajati hladno😬...moker "k cucek"😅...sem pa orng spral tudi podvozje z Karcher podaljškom in majhno kotno šobo...ne vem,če so po Lj. že kaj solili...ma-ziher je ziher🤔 https://karcher-prodaja.com/hobi-program/dodatna-oprema/dodatna-oprema-za-visokotlacne-cistilnike/1-stopenjski-podaljsek-razprsilne-cevi-2643-240.html?___SID=U https://karcher-prodaja.com/hobi-program/dodatna-oprema/dodatna-oprema-za-visokotlacne-cistilnike/kratka-cev-z-brezstopenjsko-regulacijo-tlaka.html Super za nedostopna mesta podvozja,obes itd.👍 Jutri pa še znotraj in mogoče operem še forda...je letos kar fajn za pranje doma,k ni minusa😀 8 Citiraj
MazdaBoy Napisano 28. december, 2022 Prijavi Napisano 28. december, 2022 pred 43 minutami je skritikrt napisal: Sem Mazdo nazadnje pral 5 tednov nazaj,pa je bil že čas🙄...po PS-u kolesa+koloteki,komplet vse z "štrajfiksom",snow foam,spet pošteno z štrajfiksom,metoda ene kante z 6 rokavicami,spet orng z štrajfiksom in pobrisano-"fertig". Zaenkrat samo zunaj,k sem pozno začel (z nočne😧)...pa mi je že začelo postajati hladno😬...moker "k cucek"😅...sem pa orng spral tudi podvozje z Karcher podaljškom in majhno kotno šobo...ne vem,če so po Lj. že kaj solili...ma-ziher je ziher🤔 https://karcher-prodaja.com/hobi-program/dodatna-oprema/dodatna-oprema-za-visokotlacne-cistilnike/1-stopenjski-podaljsek-razprsilne-cevi-2643-240.html?___SID=U https://karcher-prodaja.com/hobi-program/dodatna-oprema/dodatna-oprema-za-visokotlacne-cistilnike/kratka-cev-z-brezstopenjsko-regulacijo-tlaka.html Super za nedostopna mesta podvozja,obes itd.👍 Jutri pa še znotraj in mogoče operem še forda...je letos kar fajn za pranje doma,k ni minusa😀 Madonca se šajna, bo treba očala gor dat 😊😆 2 Citiraj
curko Napisano 29. december, 2022 Prijavi Napisano 29. december, 2022 Potegnil odbijac dol da sem balast ven dobil. Zdaj pa novega narocil potem pa nazaj na cesto Poslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk 6 Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.