Baby Viper Napisano 12. november, 2012 Prijavi Napisano 12. november, 2012 Nalo?u sm jo s 17kami..tip ki mi je gume prodal je kr debelo gledu kam zginjajo gume Mal mankal, da me ni ?e obto?u spremembe zakonov fizke, ker je njemu baje komi uspel stla?t vse 4 v civica Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
dravni Napisano 12. november, 2012 Prijavi Napisano 12. november, 2012 No meni je pa ratal polomit anteno. Citiraj Pust'te me, da mi je doollgčaaaassss!!!
Tomozuki Napisano 13. november, 2012 Prijavi Napisano 13. november, 2012 Nove 15 colske radkape ima Citiraj
Boss Napisano 13. november, 2012 Prijavi Napisano 13. november, 2012 Sexy ** **k lepotica v croksih Citiraj
g.Wankel Napisano 13. november, 2012 Prijavi Napisano 13. november, 2012 Te ratkape so pa najlep?e med ratkapami Sem jih imel v 3 verzije na Kalosu, ene sem ?e pajsnu v ?rno Druga? pa, sem se spravil pucat odto?ne kanale zadi za streho, pa zgleda da niti ni kej zama?eno, bom vseeno ?e bolj spucal ko se bo ?istilo avto, ker imam vseeno ob?utek da notri voda na mestih stoji in rosi notranjost... ?e ne se bom pa v Avstralijo preselu...de? je men fajn samo za spanje... Citiraj
jures Napisano 13. november, 2012 Avtor Prijavi Napisano 13. november, 2012 Vrnil sem ji desni prag. Anze ga je super zrihtu Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jstdoma Napisano 13. november, 2012 Prijavi Napisano 13. november, 2012 Namest ?irokih letnih, dal gor mal o?je zimske Pa na?i ovinki so pobral profil v dveh letih na letnih Treba spomlad nove Citiraj
LabiGT Napisano 15. november, 2012 Prijavi Napisano 15. november, 2012 obe mazdi sem "ojacal" v prtljaznem delu za ca. 2kg (kok tehtajo verige) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
mazdaman Napisano 16. november, 2012 Prijavi Napisano 16. november, 2012 obe mazdi sem "ojacal" v prtljaznem delu za ca. 2kg (kok tehtajo verige) To je zato da ti pri tamali rit ven ne leti? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Deeyan Napisano 16. november, 2012 Prijavi Napisano 16. november, 2012 naro?u gumice za zavorne ?eljusti Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 16. november, 2012 Prijavi Napisano 16. november, 2012 Sprehodil jo do cca. 180kmh po ?tevcu, da se mi na fertig ne poleni. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tomozuki Napisano 17. november, 2012 Prijavi Napisano 17. november, 2012 Sprehodil jo do cca. 180kmh po ?tevcu, da se mi na fertig ne poleni. To na glas ne govori, ker te lahko Loj-Zi gleda Sicer se to meni tudi dostikrat zgodi, ko se sprehajam po AC... Citiraj
Baby Viper Napisano 17. november, 2012 Prijavi Napisano 17. november, 2012 Divjaki Js se ?e zdj nism prepri?u, ?e sploh kater od mojih nakupovalnih vozi?kov premore 180 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
jures Napisano 17. november, 2012 Avtor Prijavi Napisano 17. november, 2012 To na glas ne govori, ker te lahko Loj-Zi gleda Sicer se to meni tudi dostikrat zgodi, ko se sprehajam po AC... pol pa spet ?ebula Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 17. november, 2012 Prijavi Napisano 17. november, 2012 Meni se 180kmh na ?tevcu res ne zdi hitrost za obglavit ?loveka, ?e so razmere temu primerne. Danes opral stroja, mater je lepa Zmayda. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 17. november, 2012 Prijavi Napisano 17. november, 2012 Na CEZO sm fliknu zimske Kleberce, sproti sm jih pa testiru 280km Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Dejan Pavlovic Napisano 19. november, 2012 Prijavi Napisano 19. november, 2012 - Dal zimski komlet na avto - pero scentriral feltne - naredu optiko - menjal bencin filter - menjal zra?ni fiter - menjal oljni filter - menjal olje - menjal olje sklopke - menjal bremz olje - vodni sistem prpravil na zimo - menjal dihtungo pokrova ma?ina pa ?e par stvari.. skratka, avto je ful zadovoln:) nakonc pa ?e testna vo?nja z tam do 180 km/h po nekih poljskih cestah okoli lo?kega potoka:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Još šta Napisano 20. november, 2012 Prijavi Napisano 20. november, 2012 lepo Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
sHine Napisano 20. november, 2012 Prijavi Napisano 20. november, 2012 - Dal zimski komlet na avto- pero scentriral feltne- naredu optiko- menjal bencin filter- menjal zra?ni fiter- menjal oljni filter- menjal olje- menjal olje sklopke- menjal bremz olje- vodni sistem prpravil na zimo- menjal dihtungo pokrova ma?ina pa ?e par stvari.. skratka, avto je ful zadovoln:) nakonc pa ?e testna vo?nja z tam do 180 km/h po nekih poljskih cestah okoli lo?kega potoka:) Pol si biu u na?ih krajih Citiraj
Dejan Pavlovic Napisano 20. november, 2012 Prijavi Napisano 20. november, 2012 Pol si biu u na?ih krajih a res.? iz kje pa si?.. ker moj kolega.. moj mehankar je iz malga loga Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
sHine Napisano 20. november, 2012 Prijavi Napisano 20. november, 2012 Sosednja vas Retje a ta tvoj kolega je mogo? Bernard? Citiraj
Dejan Pavlovic Napisano 20. november, 2012 Prijavi Napisano 20. november, 2012 Sosednja vas Retje a ta tvoj kolega je mogo? Bernard? Kok je mejhn svet:).. pozdrav ga.. in re? da ga wankl tud:).. Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Baby Viper Napisano 23. november, 2012 Prijavi Napisano 23. november, 2012 Slika pove vse + poln tank LPGja.. V jamralnik bi pa lahko zdj napisu, da je z dodatnimi 70kg te?e ?e ve?ja nepremi?nina kot ponavad Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 23. november, 2012 Prijavi Napisano 23. november, 2012 V jamralnik bi pa lahko zdj napisu, da je z dodatnimi 70kg te?e ?e ve?ja nepremi?nina kot ponavad a si ratu bajs? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.