Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Danes sem se pripravil in vzel čas, da posodobim SD kartico z novim zemljevidom.  A glej ga zlomka. Kartica je bila posodobljena v celih 8 minutah😃 na CX-30 sem prej rabil vsaj 45 minut....  zdj mi je moja nova lubica še bolj všeč 😁😁😁

Napisano

Tudi jaz sem jih. Karavan je zakon.

Vse sem zvozil z njim. Od gnoja do drv, peska, cegla, apna in cementa. 

Tud pive za generator fešto:punk:

IMG_20230413_144019.jpg

• Všeč 2
  • Haha 2
  • Začuden 2
  • Ljubim 1

N7rRRL1.jpg

Napisano
Pred eno uro je FuManchu napisal:

Tudi jaz sem jih. Karavan je zakon.

Vse sem zvozil z njim. Od gnoja do drv, peska, cegla, apna in cementa. 

Tud pive za generator fešto:punk:

IMG_20230413_144019.jpg

Lumpi pivo iz Mercatorja, vas bo bolj slabo generiralo, Hoferjev pa ni kaj boljši. :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
Pravkar je Z M A J napisal:

Lumpi pivo iz Mercatorja, vas bo bolj slabo generiralo, Hoferjev pa ni kaj boljši. :)

Koliko denarja tolk muske.

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 4 urami je Volume napisal:

Danes sem se pripravil in vzel čas, da posodobim SD kartico z novim zemljevidom.  A glej ga zlomka. Kartica je bila posodobljena v celih 8 minutah😃 na CX-30 sem prej rabil vsaj 45 minut....  zdj mi je moja nova lubica še bolj všeč 😁😁😁

A si CX-30 v salonu pustu?

Napisano
pred 6 minutami je Volume napisal:

Tako je. Šla v račun.

Iz premium na ne premium🤣

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 40 minutami je Volume napisal:

Tako je. Šla v račun.

Stavim 20€ da je ta tvoja bivša 😛

WWW.AVTO.NET

Mazda CX-30 X180 AT GT Plus SA, letnik:2020,23970 EUR :: www.Avto.net ::

Napisano

Probaj millefiori milano. Poglej tukaj, če boš kaj našel zase.

WWW.NOTINO.SI

Samo originalne sveče, dišave za avto, aroma difuzorji Millefiori s popustom do 60 %, na notino.si - hitra dostava.

Napisano
pred 20 minutami je MazdaBoy napisal:

Stavim 20€ da je ta tvoja bivša 😛

WWW.AVTO.NET

Mazda CX-30 X180 AT GT Plus SA, letnik:2020,23970 EUR :: www.Avto.net ::

Na....pa si izgubil 20 evrčkov😂😂😂

Ne moja je bila Polymetal grey, pa X186 motor, 2021 letnik....

Napisano
pred 11 minutami je FuManchu napisal:

Te ni prepričala al?

Bolj nesojena lljubezen.....CX-5 je pa druga zgodba 😍

• Všeč 3
  • Haha 3
  • Zmeden 1
  • Ljubim 1
Napisano
pred 30 minutami je Volume napisal:

Bolj nesojena lljubezen.....CX-5 je pa druga zgodba 😍

Da ne bi kdo mislil, da je cx5 velik avto. V bistvu je le 15cm daljša (7,5 cm na vsaki strani) kot cx30. 😊

Napisano

Če se kakšna ženska vključi v debato, bo povedala, da tudi 7,5 cm na vsaki strani naredi razliko :D

Sej ne, važna je tehnika :P

• Haha 9
  • Začuden 1
  • Ljubim 1

Podpis.png

Napisano
pred 5 minutami je g.Wankel napisal:

Če se kakšna ženska vključi v debato, bo povedala, da tudi 7,5 cm na vsaki strani naredi razliko :D

Sej ne, važna je tehnika :P

Si mi lih z jezika vzel....vsak cm se pozna....tako ali drugače 😁😁😁

Napisano
pred 1 minuto je FuManchu napisal:

Za po Zokilandu bi moral si mx-5 nabaviti:bravo:

Za po Zokilandu je zame samo še vlak opcija :)

Podpis.png

Napisano
pred 2 minutama je g.Wankel napisal:

Za po Zokilandu je zame samo še vlak opcija :)

A se ne da več z avtom vozit al?

N7rRRL1.jpg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Brez da "tapneš" jedro ventilčka tudi pri navadni zračnici ne boš nič napumpal.   Vsakič ko tapneš ventil na UST, se v njem lahko drobna kapljica mlekca zasuši. Saj temu je namenjeno mleko, da se suši ko pihne skozi luknjico. In ko ene 2x 3x tako pumpaš se v jedru nabere toliko zasušenega, da nobeno tapkanje ne pomaga več. Ko odšraufaš jedro je to lepo zabito in zrak ne more iti skozi. Potem ga poizkušaš "predrkat" pod vodo, očistit strjeno mleko, pa ima še vedno polovičen pretok v primerjavi z novim. Brez rezervne zračnice se še vozim okol, rezervna jedra imam pa vedno s seboj.    Naša familija ima 3 wheelsete na šlaufih, 3wheelsete pa na mleku. Tisti s šlaufi so neproblematični. Pri enih od UST - jev se ventili bašejo stalno (na3 pumpanja), pri drugih pa ne, pa imajo vsi Mucoff ventilčke in enako mleko.   S pumpo, niti majhno niti malo večjo veliko ne boš naredil na tubeless velikega volumna. CO2, pa ne eno, ampak nekaj bombic.  Tubless je fajn ker lahko zaflikaš s črvom. Če rabiš tubeless razdirat pa tlačit zračnico noter, si ga na...l.
    • eksluzivno najdeno za forumaše 😁
    • Ravno to sem mislil napisat, da je dobro imet v nahrbtniku vedno kako rezervno zračnico in orodje za menjavo. In pumpo, majhno, seveda. 
    • Bi mu pasala tablica GO DEEYAN
    • Počakaj še kakšno leto, boš lahko po LUFTU letal z nekimi takimi zadevcami, hehe
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.