Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Znoriš, taka gužva je, boljš vlak, avtobus, kolo, skiro, rolarji, peš,.....

Napisano
pred 4 minutami je Shrek napisal:

Kje to? Jaz včeraj in danes na busu. Nikjer gužve. 

Na busu sem bil nazadnje leta 2016, ko sem šel po saaba. Aja pa par izletov še:punk:

• Všeč 2
  • Haha 1
  • Začuden 1

N7rRRL1.jpg

Napisano (urejeno)

Že že, sam jaz sem za volanom 😁

Včeraj Konjice, danes Žužemberk. 

Popravljeno od Shrek
  • Všeč 2
  • Haha 1
  • Ljubim 1
Napisano
pred 13 minutami je Shrek napisal:

Že že, sam jaz sem za volanom 😁

Včeraj Konjice, danes Žužemberk. 

Nomago?

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 1 uro je Shrek napisal:

Kje to? Jaz včeraj in danes na busu. Nikjer gužve. 

Vikend, ni vozačev, dijakov, študentov 😛

Napisano
pred 7 urami je FuManchu napisal:

Na busu sem bil nazadnje leta 2016, ko sem šel po saaba. Aja pa par izletov še:punk:

Ja, k rabiš zračne linije slabih 6km z busom cca 45minut na dober dan, z avtom pa 15min za 15km po obvoznici, pol veš zakaj se na voziš z javnim prevozom. Raje si sposodim električnega, če je res nuja.

33112_1.png

Napisano
pred 6 minutami je Tilen5 napisal:

U 15min pridem jst skor že do Italije 🤣

A veš kam še vse v 45 minutah. 😎

33112_1.png

Napisano
pred 3 minutami je Boss napisal:

A veš kam še vse v 45 minutah. 😎

Mogoče prav nikamor, vse odvisno od situacije 😛

image.jpeg

Napisano (urejeno)

V soboto zamenjal sprednje ploščice, ki so bile milo rečeno že potrebne menjave (vem, da sem predolgo čakal).

IMG1.jpg

Jih je pa pobralo zato, ker so čeljusti zaradi rje na vodilih zaštekale:

IMG2.jpg

Sem zdaj vse lepo sčistil, menjal gumice in podmazal - pa da vidimo kako dolgo bo...

Popravljeno od x-layer

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Napisano
pred 25 minutami je Bini napisal:

Zdaj bo pa nekaj časa mir.... 👌😉

Res je... pri optiki ni bilo nič za delat. Vse bp. Tako, da sedaj z zagotovostjo lahko rečem, da oem Bridgeston-ke so jajc. 

Napisano
pred 13 minutami je Liuch napisal:

Res je... pri optiki ni bilo nič za delat. Vse bp. Tako, da sedaj z zagotovostjo lahko rečem, da oem Bridgeston-ke so jajc. 

Sedaj pa uživaj..... 👌😉

• Všeč 2
  • Hvala 1
Napisano (urejeno)

Kupil nove (rabljene) 17ke za zimo s pnevmatikam :). Stare so že kar konkretno rjaste. Pnevmatike sicer ne rabim in bojo šle v prodajo. Slučajno kdo potrebuje letne  225/55/17 sava uhp2 letnik 2020. Profila je se cca 5mm.

IMG_20230415_141259.jpg

Popravljeno od Scr3am
Napisano
dne 13. 4. 2023 ob 17:51 je MazdaBoy napisal:

Stavim 20€ da je ta tvoja bivša 😛

WWW.AVTO.NET

Mazda CX-30 X180 AT GT Plus SA, letnik:2020,23970 EUR :: www.Avto.net ::

WWW.AVTO.NET

Mazda CX-30 X186 GT Plus SO, letnik:2021,27940 EUR :: www.Avto.net ::

@Volume

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano
pred 3 urami je Scr3am napisal:

Kupil nove (rabljene) 17ke za zimo s pnevmatikam :). Stare so že kar konkretno rjaste. Pnevmatike sicer ne rabim in bojo šle v prodajo. Slučajno kdo potrebuje letne  225/55/17 sava uhp2 letnik 2020. Profila je se cca 5mm.

IMG_20230415_141259.jpg

Rabiš zimske, prodajam sava eskmo hp 2 225 55 r17

Napisano

Imam zimske. Pa ta dimenzija tudi ne pase na mojo mazdo oz. nima homologirano. Jaz imam zimske 215/50/17.

Napisano

Opral in zglancal 16 alu platišč. 12 16" in 4 17". Tri mazde in opel. Uf. 

• Všeč 2
  • Haha 1
  • Začuden 2
Napisano
pred 5 minutami je Shrek napisal:

Opral in zglancal 16 alu platišč. 12 16" in 4 17". Tri mazde in opel. Uf. 

Ma kaj.....to še 20 ni🤣🤣🤣 zares, nism nič fouš....

Zgleda pa pomoje čist hudo

Napisano

Tud noben ti ni fouš, ko greš gume 20" kupovat verjem😂

• Všeč 1
  • Haha 3

N7rRRL1.jpg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Brez da "tapneš" jedro ventilčka tudi pri navadni zračnici ne boš nič napumpal.   Vsakič ko tapneš ventil na UST, se v njem lahko drobna kapljica mlekca zasuši. Saj temu je namenjeno mleko, da se suši ko pihne skozi luknjico. In ko ene 2x 3x tako pumpaš se v jedru nabere toliko zasušenega, da nobeno tapkanje ne pomaga več. Ko odšraufaš jedro je to lepo zabito in zrak ne more iti skozi. Potem ga poizkušaš "predrkat" pod vodo, očistit strjeno mleko, pa ima še vedno polovičen pretok v primerjavi z novim. Brez rezervne zračnice se še vozim okol, rezervna jedra imam pa vedno s seboj.    Naša familija ima 3 wheelsete na šlaufih, 3wheelsete pa na mleku. Tisti s šlaufi so neproblematični. Pri enih od UST - jev se ventili bašejo stalno (na3 pumpanja), pri drugih pa ne, pa imajo vsi Mucoff ventilčke in enako mleko.   S pumpo, niti majhno niti malo večjo veliko ne boš naredil na tubeless velikega volumna. CO2, pa ne eno, ampak nekaj bombic.  Tubless je fajn ker lahko zaflikaš s črvom. Če rabiš tubeless razdirat pa tlačit zračnico noter, si ga na...l.
    • eksluzivno najdeno za forumaše 😁
    • Ravno to sem mislil napisat, da je dobro imet v nahrbtniku vedno kako rezervno zračnico in orodje za menjavo. In pumpo, majhno, seveda. 
    • Bi mu pasala tablica GO DEEYAN
    • Počakaj še kakšno leto, boš lahko po LUFTU letal z nekimi takimi zadevcami, hehe
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.