Fantje, Toyota je zakon.
Se hecam. Popolnega avtomobila itak ni. RAV4 hibrid je povsem soliden, sam sem precej zadovoljen z njim, marsikaj pa bi res lahko bilo boljše.
Pred letom dni sem tole na blogu napisal, pa kaj veliko ne bi spremenil.
Če sedajle v minuti iz glave na hitro napišem, kaj je najbolj moteče:
- premajhni sedeži, relativno malo prostora spredaj (glede na zunanjost bi pričakoval več prostora spredaj)
- avtomatika za dolge luči ni vredna pol kurca, luči sicer niso slabe
- neosvetljena stikala v vratih (okna, zaklepanje, ogledala)
- slaba zvočna izolacija.
Pa mogoče še v minuti, kaj mi je res všeč:
- Toyotin hibridni sklop - res pravo morje odličnih idej in zanesljivo delovanje, vse skupaj umirja voznika
- poraba
Precej slabosti Toyote se rešiš, če vzameš Lexus NX. To je praktično bratec dvojček (razen po zunanjosti :-)) RAV4.
Ker je tole Mazda forum, mirne duše lahko napišem, da ima Mazda veliko boljšo notranjost. Ostalo pa - vsak ima nekaj plusov in minusov. Oba sta pri meni imela znake rjavenja na podvozju. Ne vem, ali so avti sedaj res vse slabši. Nekaj časa se je kakovost dvigovala, v zadnjih letih pa imam občutek, da je spet vse bolj podvrženo rjavenju.
Če ima kdo kakšno vprašanje glede RAV4, pa z veseljem odgovorim.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.