Hixxy Napisano 26. julij, 2023 Prijavi Napisano 26. julij, 2023 Oddal prijavo za točo najprej mi ni delovalo, da je kakšna bunka, sedaj na soncu se je pokazalo - ni pa kritično. 1 7 Citiraj
Haxballer Napisano 26. julij, 2023 Prijavi Napisano 26. julij, 2023 Jaz tudi ravno jutri peljem k cenilcu... 6 Citiraj
Haxballer Napisano 27. julij, 2023 Prijavi Napisano 27. julij, 2023 Avtoklepar ga je malo porisal (morda za brezveze), da ga kasneje peljem k cenilcu (Triglav). Ali pa bom avto peljal pod skener, ko me pokličejo s Triglava ... 2 5 Citiraj
Haxballer Napisano 27. julij, 2023 Prijavi Napisano 27. julij, 2023 Me kliče klepar, da je treba to vse preko spletnega obrazca urediti in te pokličejo oni na cenitev. Tako da smo zaman risali ... Spreminjajo pa na nekaj tednov ta postopek (pred 14 dnevi naj bi bilo drugače). 1 1 1 Citiraj
Scr3am Napisano 27. julij, 2023 Prijavi Napisano 27. julij, 2023 Sedaj imajo spletni obrazec zato, ker je bilo mega prijav. Vsaj tako mi je rekel moj agent. Jaz sem cakal mesec, da so me kontaktirali in imam naslednji teden cenitev. 2 Citiraj
Slivka Napisano 28. julij, 2023 Prijavi Napisano 28. julij, 2023 dne 27. 7. 2023 ob 9:28 je Haxballer napisal: Avtoklepar ga je malo porisal (morda za brezveze), da ga kasneje peljem k cenilcu (Triglav). Ali pa bom avto peljal pod skener, ko me pokličejo s Triglava ... Kot da bi dobil norice - povsod neke pikice... 2 Citiraj
jstdoma Napisano 3. avgust, 2023 Prijavi Napisano 3. avgust, 2023 Ni Mazda pa vseeno 😆 Ta zadnji cajt zamenjal zadnje diske in ploščice 5 Citiraj
Bini Napisano 3. avgust, 2023 Prijavi Napisano 3. avgust, 2023 Prijavil sem jo na 2.redni servis in vpoklic.....😉 3 Citiraj
Tilen5 Napisano 3. avgust, 2023 Prijavi Napisano 3. avgust, 2023 pred 4 minutami je Bini napisal: Prijavil sem jo na 2.redni servis in vpoklic.....😉 boga ,..kr prjavu jo je 1 2 Citiraj
Bini Napisano 4. avgust, 2023 Prijavi Napisano 4. avgust, 2023 pred 6 urami je Tilen5 napisal: boga ,..kr prjavu jo je Prav ji je.... 😁 1 Citiraj
MazdaBoy Napisano 4. avgust, 2023 Prijavi Napisano 4. avgust, 2023 pred 8 urami je Bini napisal: Prijavil sem jo na 2.redni servis in vpoklic.....😉 Naj ugibam, Selmar Celje? 1 Citiraj
Janez007 Napisano 9. avgust, 2023 Prijavi Napisano 9. avgust, 2023 (urejeno) 5 let star avto se že malo zavoha, zato sem ga včeraj osvežil z ozonom. Lansko leto mi je razložil avtoelektričar, kako z ozonom odpravlja smrad iz klimatskih naprav (dezinfekcija). Nekaj sem si zapomnil, nekaj pozabil. Včeraj je šlo pri meni doma takole: - zadnjih nekaj km sem se vozil brez prižgane klime - da se je posušil uparjalnik klime pod konzolo (mokrih površin ozon ne more dezinficirati, ker ne prodre do plesni, bakterij ) - odstranim tepihe, prtljažno korito, osvežilce, odprem predale, ... da ozon doseže vse površine - iztaknem kabinski filter - prižgem avto, ventilacijo nastavim na kroženje - v avto postavim generator ozona + sobni ventilator na zadnji sedež - da zrak po kabini močno kroži - avto zaprem in vključim generator + ventilator za 15 minut - generator izklopim, pustim pa prižgan ventilator za nadaljnjih 15 minut - na stežaj odprem vsa vrata in pustim 2 uri odprto - namestim nov kabinski filter POZOR: Ozon je nevaren za človeka, živali, rastline! V prostoru, kjer se dela ta postopek, zato ne sme biti prisotnih živih oseb, živali, rastlin! Po končanju, je treba prostor temeljito prezračiti .... Zaenkrat kaže OK, poseben vonj, kot da bi kabino našprical z varikino. 😄 Generator sem kupil na AliExpress. Čeprav ima CE oznako 🙃 (proizvajalec jamči, da je skladen z evropskimi direktivami o električni varnosti), že na prvi pogled ni skladen. 😥 Na napisni tablici (slabi etiketi, ki se bo nekoč odlepila sama od sebe) piše, da je nazivna napetost 220V, čeprav se v EU že 30 let uporablja 230V, poleg tega je kovinsko ohišje - neozemljeno, sklepam, ker vtič sploh nima ozemljitvenega kontakta (ni šuko) in je zato ta naprava, v kateri naj bi bile celo elektrode s 3.000 V napetosti, smrtno nevarna! Popravljeno 9. avgust, 2023 od Janez007 4 2 Citiraj
SpEkTr Napisano 9. avgust, 2023 Prijavi Napisano 9. avgust, 2023 A je kaj haska od tega? Se lahko še za kaj drugega uporablja to? Sent from my SM-G780F using Tapatalk Citiraj
NevLado Napisano 9. avgust, 2023 Prijavi Napisano 9. avgust, 2023 pred 1 minuto je SpEkTr napisal: A je kaj haska od tega? Se lahko še za kaj drugega uporablja to? Sent from my SM-G780F using Tapatalk Klet Citiraj
Janez007 Napisano 9. avgust, 2023 Prijavi Napisano 9. avgust, 2023 (urejeno) pred 7 minutami je SpEkTr napisal: A je kaj haska od tega? Se lahko še za kaj drugega uporablja to? Sent from my SM-G780F using Tapatalk Ja, smrdeči čevlji, obleka, plesnivi prostori, ... ko smrdi po plesni, bakterijah, ... dezinfekcija klime ... POZOR: Ozon je nevaren za človeka, živali, rastline Popravljeno 9. avgust, 2023 od Janez007 2 Citiraj
MarkoSolnir Napisano 10. avgust, 2023 Prijavi Napisano 10. avgust, 2023 Očistil sem jo od znotraj in od zunaj, jutri pa po enem letu prvič (kupljena novembra) peljem svojo trojkico na redni servis k lokalnemu mojstru. Malo so začele cvilit zavore pri nizki hitrosti (ustavljanju)... Sicer pa me je lepo ubogala 6 Citiraj
scania Napisano 15. avgust, 2023 Prijavi Napisano 15. avgust, 2023 (urejeno) Danes sem pa po enem mesecu raznih toyot hybridov prišel nazaj na mojo mazdo. Seveda takoj opral notri veni in do Lipnice na pijačo skočil. Po 5 letih mi je še zmeraj neizmerni užitek vožnja z mazdo, kot je bilo prvi dan. Tak sem vesel, da bi ji kar olje menjal pa čeprav je 800km od menjave. Popravljeno 15. avgust, 2023 od scania 2 6 Citiraj
Boss Napisano 15. avgust, 2023 Prijavi Napisano 15. avgust, 2023 pred 3 minutami je scania napisal: ... in do Lipnice na pojačo skočil. Torej kaj si pil, da te je pojačalo? 4 Citiraj
scania Napisano 15. avgust, 2023 Prijavi Napisano 15. avgust, 2023 pred 13 minutami je Boss napisal: Torej kaj si pil, da te je pojačalo? Opa opa, sem popravil. Ma veš kak to zgleda ko človek s prsti dinozavra piše na telefon 😂😂😂😂😂 Bil pa je radler in me je res tudi malo pojačalo 😂😂 4 Citiraj
Haxballer Napisano 18. avgust, 2023 Prijavi Napisano 18. avgust, 2023 Lokalni mehanik opravil mali servis na Mazdi 3, je bilo treba zamenjati tudi diske in ploščice zadaj, pa amortizer je spustil, tako da ga v torek peljem nazaj k mehaniku, ko bo prišla nova zaloga Bomo videli, koliko me bo vse skupaj prišlo... 3 Citiraj
Jest Napisano 21. avgust, 2023 Prijavi Napisano 21. avgust, 2023 Se enkrat podobna slika, kot v drugi temi... samo fokus je drugje ... 6 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
vzupan3 Napisano 21. avgust, 2023 Prijavi Napisano 21. avgust, 2023 On 7/20/2023 at 6:44 PM, Jest said: Fino si je prej pogledat kaksna navodila, kako se zadeve razdirajo ... in si potem vcasmes cas ... Ce nimas ravno dveh levih rok in si vsaj malo tehnicnega tipa... potem ne bi smelo biti problema ... Youtube je za to odlicen vir ... Jaz sem tudi v CX-5 sam zmontiral CarPlay modul... pa recimo DashCam... Slednjo sem zmotnrial tudi v CX-60, kjer pa je bilo malo tezje, ker je se prevec nov avto in ni prav veliko vodicev, kako se kaj razdre ... Ampak je vseeno slo ... Prosil bi za link za nabavo CarPlay modula... Citiraj
Jest Napisano 21. avgust, 2023 Prijavi Napisano 21. avgust, 2023 pred 17 minutami je vzupan3 napisal: Prosil bi za link za nabavo CarPlay modula... V tej temi je nekaj linkov 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano 21. avgust, 2023 Prijavi Napisano 21. avgust, 2023 Danes sem jo zavaroval in podaljšal prometno dovoljenje. Za enako zavarovanje pri isti zavarovalnico se mi je podražilo iz cca 340€ na 500€.....🥴 Pristojbina za uporabo cest je pa zaenkrat ostala na isti višini.👍😉 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.