Bini Napisano 13. april Prijavi Napisano 13. april Se bojim, da bo morala za manj it od hiše.... 😉 Je pa praktično ravno vlaufan motor... 👌 1 Citiraj
Gregor Muc-Up Napisano 14. april Prijavi Napisano 14. april Vikedn projekt na naši Mazdi. Kljub starosti (13 let) iz razdalje dveh metrov zgleda super Dela: - temeljito čiščenje platišč (bleedign čistilo + čopič); - dekontaminacija laka z odstranjevalcev zračne rje in pozneje še s plastelinom; - grobo poliranje (Soft99 Cutting = rdeča); - pena za pnevmatike Sonax; Naslendja faza: - še dve stopnji poliranja; - zaščita s premazom Soff99 - Fuso; Nekaj slikic. Prijejtno nedeljo vsem skupaj. 11 1 Citiraj
Bini Napisano 14. april Prijavi Napisano 14. april pred 6 urami je Gregor Muc-Up napisal: Vikedn projekt na naši Mazdi. Kljub starosti (13 let) iz razdalje dveh metrov zgleda super Dela: - temeljito čiščenje platišč (bleedign čistilo + čopič); - dekontaminacija laka z odstranjevalcev zračne rje in pozneje še s plastelinom; - grobo poliranje (Soft99 Cutting = rdeča); - pena za pnevmatike Sonax; Naslendja faza: - še dve stopnji poliranja; - zaščita s premazom Soff99 - Fuso; Nekaj slikic. Prijejtno nedeljo vsem skupaj. Bravo, malo je takih...👌 😉 1 1 Citiraj
NevLado Napisano 15. april Prijavi Napisano 15. april dne 12. 4. 2024 ob 23:40 je AmpeR napisal: Žal zaradi takih in drugačnih zadev.... je padla odločitev, da Mazda cx3 Takumi G120 l2017 nekaj čez 73000km bo morala it od hiše😟. Škoda, da stoji parkirana v garaži. Baje, da benzinci kar drzijo ceno. Kolko bi bla na hitro vredna? A ste prvi lastnik? 15000 je pomoje realno da začneš pa potem kaj še spustiš, odvisno od ohranjenosti in ekstra gum in tega. Ne gledat avto.net, ker je dobesedno poskus dobičkanja. 1 Citiraj
Stroker Napisano 15. april Prijavi Napisano 15. april Zimska obutev dol... in letna gor... 11 Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
Slivka Napisano 15. april Prijavi Napisano 15. april Dal verige nazaj v keson. Za vsak slučaj... 1 1 Citiraj
Boss Napisano 15. april Prijavi Napisano 15. april Limuzina je za pogledat res top pa kako je lepo k ni unih nagravžnih sank gor. 💗 2 Citiraj
Bini Napisano 15. april Prijavi Napisano 15. april pred 39 minutami je Boss napisal: Limuzina je za pogledat res top pa kako je lepo k ni unih nagravžnih sank gor. 💗 Pa kako si lahk kupo karavana, da te te sanke tako motijo... 🫤🥴😉 1 2 Citiraj
Boss Napisano 15. april Prijavi Napisano 15. april Pravkar je Bini napisal: Pa kako si lahk kupo karavana, da te te sanke tako motijo... 🫤🥴😉 Sej, sam se tud sprašujem. Mazda je itak postopoma zjebala vse kupce. Pri šestki najprej to, da so ukinili 5 vratno pol je šlo pa vse nizbrdo, zdaj bi pa sam še SUV-e delal. Zadnji info - trojka bo šla tud v zgodovino in je v naslednji generaciji ne bo več 2 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 15. april Prijavi Napisano 15. april Ko sem še uporabljal mazdo za resno terensko vožnjo (ledno plezanje je bilo stvar za kar sem živel), so me sani dostikrat reševale da se nisem zvrnil na ledu, ko sem vstopal/izstopal. 3 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
NevLado Napisano 16. april Prijavi Napisano 16. april Prepozn sm pogruntou, ma dejansko bi dons meu priliko da se servisni interval poklopi s kilometri, z eno ničlo vmes 3 Citiraj
SpEkTr Napisano 16. april Prijavi Napisano 16. april Oj, a je komu zadnji brisalec spuščal kake čudne zvoke že? Pa ne guma, ker brisalec je dvignjen. Tam na osi se sliši. Je kdo že podiral zadnji brisalec? 1 Citiraj
Matick Napisano 17. april Prijavi Napisano 17. april Menjov gume, smo spet na lepem izgledu 😁 6 Citiraj
Bini Napisano 17. april Prijavi Napisano 17. april Joj, pol leta si trpel in proč gledal... 🫣😉 1 3 Citiraj
Matick Napisano 17. april Prijavi Napisano 17. april Sploh ne, tudi na srebrnih 16" ma svojo privlacnost 😂 3 Citiraj
Bini Napisano 18. april Prijavi Napisano 18. april pred 12 urami je Matick napisal: Sploh ne, tudi na srebrnih 16" ma svojo privlacnost 😂 No saj je vredu tudi na 16tkah😊 ampak punca na dolgih nogah je tudi boljš za pogledat.... 😉 2 4 Citiraj
scania Napisano 19. april Prijavi Napisano 19. april dne 16. 4. 2024 ob 13:55 je NevLado napisal: Prepozn sm pogruntou, ma dejansko bi dons meu priliko da se servisni interval poklopi s kilometri, z eno ničlo vmes V enem mesecu si naredil 6500km? Lepo ti grejo kilometri, jo je pravi užitek vozit a? 1 Citiraj
Jest Napisano 19. april Prijavi Napisano 19. april Drugi servis: ✔️ 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
NevLado Napisano 19. april Prijavi Napisano 19. april pred 20 minutami je scania napisal: V enem mesecu si naredil 6500km? Lepo ti grejo kilometri, jo je pravi užitek vozit a? 20 februarja sem bil na servisu torej jutri mi obrne na 2 meseca po pričakovanjih, cca 3k na mesec, poleti malo manj, ker sem na morju, pa bo cca 30kkm letno 3krat na teden DT-LJ, moja je šla parkrat službeno v MB, pa v biotermah sva bla pri vas na dopustu, pa zdej parkrat že na morje, in se obrača... če bi imel priliko, bi kupil novo, točno takšno, in jo vozil dokler bi šla, res mi ni žal niti centa sploh bo pa jeseni končno tudi prtljažnik v uporabi, ker pričakujeva 8 2 Citiraj
dvorjan Napisano 19. april Prijavi Napisano 19. april pred 8 minutami je Jest napisal: Drugi servis: ✔️ So servisi kaj dražji kot za CX-5? pred 1 minuto je NevLado napisal: sploh bo pa jeseni končno tudi prtljažnik v uporabi, ker pričakujeva Čestitke! Pa saj lahko SkyActiv-G 2.5 lahko voziš do 500.000 km, če podvozje prej ne zgnije. 😃 3 1 Citiraj
Jest Napisano 19. april Prijavi Napisano 19. april pred 2 urama je dvorjan napisal: So servisi kaj dražji kot za CX-5? Nevem... nazadnje sem bil s CX-5 na servisu 1. 7. 2022 ... takrat je bila cena 210,76€ ... Sedaj pri CX-60 je bilo 348,52€ ... So pa postavke podobne.. edino sedaj je bil se kabincki filter, ki ga na zadnjem servisu pri CX-5 ni bilo ... Ta je okoli 50€ (45,39€ brez davka) ... pa zavorno olje okoli 10€ ... Ostalo pa je inflacija ... 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
dvorjan Napisano 20. april Prijavi Napisano 20. april A kakšne postavke pregled in test elektro zadev pa še niso izumili? Citiraj
Jest Napisano 20. april Prijavi Napisano 20. april pred 40 minutami je dvorjan napisal: A kakšne postavke pregled in test elektro zadev pa še niso izumili? Posebej ni specificirano… Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
godlike Napisano 23. april Prijavi Napisano 23. april (urejeno) dne 18. 9. 2023 ob 12:44 je godlike napisal: Bo kdo imel, če ne bom oddal v zbirnem centru. To ima potem 6L, dovolj za komplet menjavo. Danes sem končno uspel to podariti naprej. 🙂 Popravljeno 23. april od godlike 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.