NevLado Napisano 26. junij Prijavi Napisano 26. junij dne 22. 6. 2024 ob 20:23 je Shrek napisal: No, pa je 13 letnik šestica zrihtana. 100€ je blo obnova in montaža roke, ter optika. Pa bo mir za neki cajta... a je zažela pokat na luknah edit: začela Citiraj
Shrek Napisano 27. junij Prijavi Napisano 27. junij Ne sam po luknah, ampak po naših normalnih cestah... 1 1 Citiraj
Freak Napisano 29. junij Prijavi Napisano 29. junij Bom tukaj vprašal. So tepihi za avto enako veliki za limuzino in karavana? Gre se za mazdo6, letnik 2009. Gledring ima na strani samo za karavana, samo dvomim, da je potniški prostor kaj drugačen med karavanom in sedanom oz 5.vratno verzijo. Citiraj
Shrek Napisano 29. junij Prijavi Napisano 29. junij HB 08 in karavan 09 imata iste. Imam oba avta doma. Verjetno je tudi limuzina ista... 1 Citiraj
Slivka Napisano 29. junij Prijavi Napisano 29. junij Malo počistil rjo po podvozju in premazal z nekaj kemikalijami, da ji malo podaljšam življenjsko dobo... 3 2 Citiraj
Bini Napisano 29. junij Prijavi Napisano 29. junij pred 1 uro je Slivka napisal: Malo počistil rjo po podvozju in premazal z nekaj kemikalijami, da ji malo podaljšam življenjsko dobo... Velik si upaš.... Citiraj
Scr3am Napisano 29. junij Prijavi Napisano 29. junij pred 9 urami je Shrek napisal: HB 08 in karavan 09 imata iste. Imam oba avta doma. Verjetno je tudi limuzina ista... isto je ja. 1 Citiraj
FuManchu Napisano 29. junij Prijavi Napisano 29. junij pred 22 minutami je Bini napisal: Velik si upaš.... The more you look the worse it gets 🤣 Citiraj
Slivka Napisano 30. junij Prijavi Napisano 30. junij pred 10 urami je FuManchu napisal: Test your airbag here Sem upal, da se bo našel kdo, ker bi potem njegova zavarovalnica pokrila še "gozdarska dela" in podobno... V nekaj letih ni bilo nikogar. Pa sem potem malo sam... Citiraj
Slivka Napisano 30. junij Prijavi Napisano 30. junij pred 10 urami je FuManchu napisal: The more you look the worse it gets 🤣 Ma, ni take hude sile. Jaz ne vozim na Tri Krone, tako da ni neke hude rjavine... Mislim, saj od začetka sem tudi jaz vozil v Tri Krone po dvakrat na leto pa več kot so sprejali tisto olje, bolj je rjavelo. In me je mož prepričeval, da so Mazde nagnjene k rjavenju. Potem je en model v Čepovanu štalo predelal v delavnico in septembra leta 2018 sem peljal k njemu na protikorozijsko zaščito. Sicer je računal 140€, kar je bilo precej več, kot pri Treh kronah, ampak pri Treh kronah sem bil dvakrat na leto, BTjka pa vedno bolj rejnata. Tu sem plačal pa enkrat. In glej ga zlomka, od takrat naprej Mazda ni več nagnjena k rjavenju... Sem bil malo po Novem letu spet pri tem modelu, da bi on spet malo pogledal podvozje. Pa je postavil termin kot da sem v bolnici: november 2026. In še najraje vidi, če peljem kam drugam, ker ima preveč dela... 2 1 Citiraj
Agerg Napisano 30. junij Prijavi Napisano 30. junij Kaj torej priporočate, da se preventivno naredi na podvozju, če bi rad Mazdo 6 letnik 2019 še imel nekaj časa brez večjega rjavenja? Pri Meganu sem opazil, da je karoserija prav lepo rjavela tam, kjer so bile zaščitne folije nalepljene, zato mi to ni več všeč, ker ima paradoksalni učinek. Enako pri raznih plastičnih obrobah avtov, ki so neka kvazi off-road izvedba. Najraje tam zadaj za tisto plastiko rjavi vse skupaj, pa še vidiš ne. Zdaj pri Mazdi, ki je že 5 let stara, ni nikakršnih znakov rjavenja zunaj, za podvozje sem pa pripravljen kaj narediti, če imate kakšen prakičen nasvet. Citiraj
Janez007 Napisano 30. junij Prijavi Napisano 30. junij Ko je 10-12 let stara, prodat in kupit mlajšo. 2 1 1 Citiraj
FuManchu Napisano 30. junij Prijavi Napisano 30. junij Pa to na tehničnem nič ne vidijo, da je recimo zadnji most kot švicarski sir? 1 Citiraj
godlike Napisano 30. junij Prijavi Napisano 30. junij Ko se je začelo posedat, so nas začeli opozarjat. Citiraj
Agerg Napisano 30. junij Prijavi Napisano 30. junij (urejeno) pred 15 urami je Janez007 napisal: Ko je 10-12 let stara, prodat in kupit mlajšo. Vsaj na 15 let starosti sem štartal. Vse skupaj je verjetno povezano tudi s količino prevoženih kilometrov pozimi in slanimi cestami. Bomo videli... Popravljeno 1. julij od Agerg 2 Citiraj
NevLado Napisano 1. julij Prijavi Napisano 1. julij pred 20 urami je Agerg napisal: Kaj torej priporočate, da se preventivno naredi na podvozju, če bi rad Mazdo 6 letnik 2019 še imel nekaj časa brez večjega rjavenja? Pri Meganu sem opazil, da je karoserija prav lepo rjavela tam, kjer so bile zaščitne folije nalepljene, zato mi to ni več všeč, ker ima paradoksalni učinek. Enako pri raznih plastičnih obrobah avtov, ki so neka kvazi off-road izvedba. Najraje tam zadaj za tisto plastiko rjavi vse skupaj, pa še vidiš ne. Zdaj pri Mazdi, ki je že 5 let stara, ni nikakršnih znakov rjavenja zunaj, za podvozje sem pa pripravljen kaj narediti, če imate kakšen prakičen nasvet. tri krone + met avto zunaj pod nadstreškom ostalo pa samo vozi 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 4. julij Prijavi Napisano 4. julij Končno dal zrihtati volan. Usput mi je pa zamenjal še stranice sedežev, ki so bile zguljene oz. celo z luknjo. 12 2 Citiraj
Janez007 Napisano 5. julij Prijavi Napisano 5. julij (urejeno) pred 20 urami je g.Wankel napisal: Končno dal zrihtati volan. Usput mi je pa zamenjal še stranice sedežev, ki so bile zguljene oz. celo z luknjo. Super. Kdo, kje se nahaja ta mojster? Je staro usnje odstranil? Popravljeno 5. julij od Janez007 Citiraj
Janez007 Napisano 6. julij Prijavi Napisano 6. julij Če koga zanima -prvič kupuje na Autodoc, lahko v aplikaciji uporabi kodo AC25386132, kupon za 10 €. 1 Citiraj
Scr3am Napisano 6. julij Prijavi Napisano 6. julij (urejeno) Ravno vceraj narocil na autodocu za 120€. Zadnji diski in ploscice + drobni material in vsi filtri. Iz ebaya pa za 80€ obe zadnji celjusti. Klasicni mazdini prijemi al kako bi se reklo Popravljeno 6. julij od Scr3am 3 Citiraj
astor Napisano 7. julij Prijavi Napisano 7. julij dne 4. 7. 2024 ob 19:21 je g.Wankel napisal: Končno dal zrihtati volan. Usput mi je pa zamenjal še stranice sedežev, ki so bile zguljene oz. celo z luknjo. Če ni skrivnost bi te prosil da mi javiš koliko te je to prišlo in kdo je ta mojstr (jaz imam podobno težavo z volanom, je že malo znucan). Hvala in LP Citiraj
NevLado Napisano 7. julij Prijavi Napisano 7. julij dne 6. 7. 2024 ob 9:57 je Scr3am napisal: Ravno vceraj narocil na autodocu za 120€. Zadnji diski in ploscice + drobni material in vsi filtri. Iz ebaya pa za 80€ obe zadnji celjusti. Klasicni mazdini prijemi al kako bi se reklo Drugič kar napiši, nas ima ogromno kodo Pa vedno naroči iz mobilne aplikacije, so druge cene kot na računalniku 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.