Z M A J Napisano 2. junij, 2013 Prijavi Napisano 2. junij, 2013 ?e jo ima? samo tu, je to zelo dobro za ta letnik 6-ke. Danes sem nasedel na nekem ultra visokem robniku, no mal sem pobrusil podvozje. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mi_c_ho Napisano 3. junij, 2013 Prijavi Napisano 3. junij, 2013 Niste edini s to te?avo. Sem ?tudiral, ?e bi se dalo zamenjat samo to pal?ko? Citiraj
Tomozuki Napisano 3. junij, 2013 Prijavi Napisano 3. junij, 2013 ?e jo ima? samo tu, je to zelo dobro za ta letnik 6-ke. Danes sem nasedel na nekem ultra visokem robniku, no mal sem pobrusil podvozje. Obrobe in notranje dele vrat so mi letos porihtali Sicer pa sem jaz tudi nagnjen k nasedanju, zato si ne bi ?el ni?at avta. Sicer se pa to "pal?ko" da menjat ja. Na Kozmosu so mi jo ponujali za 40?, ?e me spomin ne vara. Ampak verjetno bom zadevo sam saniral. Citiraj
KAALman Napisano 3. junij, 2013 Prijavi Napisano 3. junij, 2013 na tej pal?ki mam jaz na letniku 2008 ?e tudi zametke... ko me bo melo, bom pobrusil in pobarval, saj te to ni neka znanost teh par kvadratnih cm... Citiraj LP KAALman
Z M A J Napisano 7. junij, 2013 Prijavi Napisano 7. junij, 2013 Menjal akumulator na 6-ki, pri nakupu uporabil eno izmed ?tevilnih ugodnosti na?ega kluba. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
dpicul Napisano 9. junij, 2013 Prijavi Napisano 9. junij, 2013 Opral mojega zunaj-noter, potem ?e od ?ene isto. Kaj pomaga, sva ?la na en hiter popoldanski vzpon na Sabotin, se usedeva v avto-de? Citiraj
KAALman Napisano 9. junij, 2013 Prijavi Napisano 9. junij, 2013 Pustil avto na miru cel dan :-) Pustil avto na miru cel dan :-) Citiraj LP KAALman
qwerty Napisano 9. junij, 2013 Prijavi Napisano 9. junij, 2013 Nism lih dans ampak ja je blo pa dva dni nazaj in je se kr lep kaalman lahk potrdi 6 ur poliranja celga avta pa popravljanja pikic od kamenckov pa smirglal havbo pa spet poliral pa nasledn dan se enkrat celo havbo ker je bla cela flekasta ko sm premal poliral cez smirglanje je blo pa vredno da se metalik barva seveti Citiraj If in doubt, flat out...
Deeyan Napisano 9. junij, 2013 Prijavi Napisano 9. junij, 2013 js pa u?er f-a glancu ko norc Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 11. junij, 2013 Prijavi Napisano 11. junij, 2013 Zjutraj za sabo puscal crne oblake dima in drekace. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 11. junij, 2013 Prijavi Napisano 11. junij, 2013 Zjutraj za sabo puscal crne oblake dima in drekace. A so ti obro?ki ?li pa ti zdej kadi? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 12. junij, 2013 Prijavi Napisano 12. junij, 2013 A so ti obro?ki ?li pa ti zdej kadi? Ko zahtevam z desno nogo dobim 2X, prvo v hrbet, drugo pa zavajanje za mano voze?ih.Klasika turbo bencinarjev, ko ga natera? VSAK kadi ?RNO, po olju je modre barve, tega pa ni . Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Još šta Napisano 14. junij, 2013 Prijavi Napisano 14. junij, 2013 Jst nic...ji je pa Dr.P. zamenjal olje in filtre...aja pa lezaj Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
twins Napisano 15. junij, 2013 Prijavi Napisano 15. junij, 2013 dans sm ga generalno spuco, od zuni in znotri, kr mi ga ucir prijatelca posvinjala no, zdej se ?ajna kot nov *blink* *blink* Citiraj
Z M A J Napisano 15. junij, 2013 Prijavi Napisano 15. junij, 2013 Postavil jo v dru?bo ostalih Mazdic, na avto?ovu v KR, pred Tu?em. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mr.hary Napisano 15. junij, 2013 Prijavi Napisano 15. junij, 2013 dans sm ga generalno spuco, od zuni in znotri, kr mi ga ucir prijatelca posvinjala no, zdej se ?ajna kot nov *blink* *blink* Mora? pod njo (prijateljico) kak?no za??ito nastavit. Citiraj
Z M A J Napisano 17. junij, 2013 Prijavi Napisano 17. junij, 2013 Pravkar se vrnil z opti?ne nastavitve podvozja pri Avto Kadunc - Grosuplje. Strokovna in zelo prijazna ekipa, cena pa le 25?. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Strela Napisano 18. junij, 2013 Prijavi Napisano 18. junij, 2013 85.000kmsicer olje naj ne bi bilo "ta pravo" ampak meni se zdi da motor lepo prede in glede na porabo mu verjetno sploh pa?e . Citiraj
Slivka Napisano 18. junij, 2013 Prijavi Napisano 18. junij, 2013 Ni toliko vpra?anje, kako motor prede, ampak koliko ?asa bo lepo predel... Citiraj
Strela Napisano 18. junij, 2013 Prijavi Napisano 18. junij, 2013 Ni toliko vpra?anje, kako motor prede, ampak koliko ?asa bo lepo predel... Ja,prodajalec je tako rekel, "ta pravo". Zakaj pa ti tako meni? da naj ne bi dolgo predel? Pol bi pomoje ?e kje na na?ih in tujih forumih bilo mo?no zaslediti da je 2.0i bencic tak ali druga?en poginil zaradi 5w40 olja.http://www.oil4motor.com/en/cars-oil/MAZDA...))-(2002-2007)/ Citiraj
Strela Napisano 18. junij, 2013 Prijavi Napisano 18. junij, 2013 Ja,prodajalec je tako rekel, "ta pravo". Zakaj pa ti tako meni? da naj ne bi dolgo predel? Pol bi pomoje ?e kje na na?ih in tujih forumih bilo mo?no zaslediti da je 2.0i bencic tak ali druga?en poginil zaradi 5w40 olja.http://www.oil4motor.com/en/cars-oil/MAZDA...))-(2002-2007)/ Ona fla?ka poleg pa je ?istilo za insekte in ne gre v motor . Citiraj
Tomozuki Napisano 18. junij, 2013 Prijavi Napisano 18. junij, 2013 Danes sem jo brcnil v prednjo radkapo, ker mi klima ne dela Pa ?e pri hkratnem zaviranju in zavijanju v ostro desno bremze ?kripajo ko pri kombajnu. Citiraj
Strela Napisano 19. junij, 2013 Prijavi Napisano 19. junij, 2013 Danes sem jo brcnil v prednjo radkapo, ker mi klima ne dela Pa ?e pri hkratnem zaviranju in zavijanju v ostro desno bremze ?kripajo ko pri kombajnu. To brco ti bo zamerila . Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 19. junij, 2013 Prijavi Napisano 19. junij, 2013 85.000kmsicer olje naj ne bi bilo "ta pravo" ampak meni se zdi da motor lepo prede in glede na porabo mu verjetno sploh pa?e . To olje js zlivam v sakerja ?e 50 kkm in nobenih problemov, kuri pa ga tudi ne. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Strela Napisano 19. junij, 2013 Prijavi Napisano 19. junij, 2013 To olje js zlivam v sakerja ?e 50 kkm in nobenih problemov, kuri pa ga tudi ne. Ja,itak,Slivka je mislo da bom on insekticid noter po?il Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.