Baby Viper Napisano 19. junij, 2013 Prijavi Napisano 19. junij, 2013 Mojo mazdico je pa tolk zebl, da sm ji kr streho nataknu in se odpelu proti morju Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 19. junij, 2013 Prijavi Napisano 19. junij, 2013 Pri SIGAS-u zamenjal neko LPG cevko in se veselo vozim dalje. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
g.Wankel Napisano 19. junij, 2013 Prijavi Napisano 19. junij, 2013 Zamenjal, oz. gledal pri menjavi sve?ke, ki so bile precej zarostane. Ne vem kdaj so bile nazadnje menjane. Hotel doliti olje, ker sem mislil da pije, pa ubistvu ?e pol leta sploh ni kej preve? spila, pa smo jo precej terali No zakonec pa ?e oprana. ?ista kot solza Lepo je met novo barvo Citiraj
Deeyan Napisano 19. junij, 2013 Prijavi Napisano 19. junij, 2013 Ja,itak,Slivka je mislo da bom on insekticid noter po?il slivka je pomoje razumu, da si pri teh km prvic zamenju olje Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Mraušk Mčk Napisano 21. junij, 2013 Prijavi Napisano 21. junij, 2013 Opral mazdo. Prvi? letos . Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
jures Napisano 21. junij, 2013 Avtor Prijavi Napisano 21. junij, 2013 Opral mazdo. Prvi? letos . Pa glih zdaj, ko je treba vodo ?parat A pol krenete? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Mraušk Mčk Napisano 21. junij, 2013 Prijavi Napisano 21. junij, 2013 Pa glih zdaj, ko je treba vodo ?parat A pol krenete? V leto?njem monsunskem obdobju mi pa? ni bilo potrebno prat Ja jutri odrinemo. Hvalabogu, po vseh teh dohtarjih ta teden se bo prileglo. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Strela Napisano 21. junij, 2013 Prijavi Napisano 21. junij, 2013 slivka je pomoje razumu, da si pri teh km prvic zamenju olje Ja,hehhe,smo insektidic na vsake 10kkm menjal . Ne,pri tej je bilo dejansko olje menjano na vsake 10kkm ali celo prej. Jaz bom kar na 10ki ostal. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 21. junij, 2013 Prijavi Napisano 21. junij, 2013 Preparkiral,da nam ne pobere vse trave. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
AmpeR Napisano 21. junij, 2013 Prijavi Napisano 21. junij, 2013 Pot do mojega letali??a je polna blata in mazdico vso posral. Aja pa ?e moje RC letalo sem totalno razbil ... Citiraj
dpicul Napisano 21. junij, 2013 Prijavi Napisano 21. junij, 2013 sej ni bilo de?ja ?e lep cajt? Citiraj
Z M A J Napisano 21. junij, 2013 Prijavi Napisano 21. junij, 2013 Med drugim sem jo opral, da se sveti kot nova. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
AmpeR Napisano 21. junij, 2013 Prijavi Napisano 21. junij, 2013 sej ni bilo de?ja ?e lep cajt? Ne more? verjet, kras in ?e vedno blatne lu?e... Citiraj
Tomozuki Napisano 22. junij, 2013 Prijavi Napisano 22. junij, 2013 To brco ti bo zamerila . Evo, klima ?e dela. Kriva je bla pa radkapa Citiraj
Deeyan Napisano 22. junij, 2013 Prijavi Napisano 22. junij, 2013 Obe pokril pred nevarnostjo to?e Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
KAALman Napisano 25. junij, 2013 Prijavi Napisano 25. junij, 2013 pobarval zavorne ?eljusti na ?rno Citiraj LP KAALman
Z M A J Napisano 25. junij, 2013 Prijavi Napisano 25. junij, 2013 To?il LPG. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Srachko Napisano 25. junij, 2013 Prijavi Napisano 25. junij, 2013 Prvi? (po nekaj dneh lastni?tva) spucal stekla, armaturko in notranjost + malce posesal prah Hkrati obudil spomine na to, kako neudobno je ?i??enje notranje strani zadnje ?ipe pri 4-vratnem vozilu. Citiraj Plin je za kuhanje, elektrika je za razsvetljavo, diesel je za oranje, bencin... bencin pa je za vozit.
KAALman Napisano 28. junij, 2013 Prijavi Napisano 28. junij, 2013 vgradil komfort blinker modul!!!!!!!!!!! to je goli luksuz, ki ga opazi? ?ele ko ga nima? Citiraj LP KAALman
Deeyan Napisano 28. junij, 2013 Prijavi Napisano 28. junij, 2013 3-jko posesal in zmetal ven vso fr?tekarijo (woofer, kablovje...) Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
iceman22 Napisano 1. julij, 2013 Prijavi Napisano 1. julij, 2013 Gospodsko pranje avta..metulcek pa to.. Citiraj www.trziskisladoled.si
Z M A J Napisano 5. julij, 2013 Prijavi Napisano 5. julij, 2013 V?eraj jo malo hitreje peljal iz Logarske ?ez GG in v Kamnik, pa malo "posmodil" zavore. Dans pa jo opral in naredu 6 slikc, ki jih lahko vidite v predstavitvi ?lanov. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 5. julij, 2013 Prijavi Napisano 5. julij, 2013 Na 3-jki zamenju motorno olje in filter Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
g.Wankel Napisano 6. julij, 2013 Prijavi Napisano 6. julij, 2013 Opral sem jo za na randi, ampak itak bo spet vsak usrana Pa olje pregledal, ni? ve? ga ne pije Mogo?e je kej prehlajena oz. to bi pomenilo da je zdej ?e zdrava! Citiraj
Slivka Napisano 6. julij, 2013 Prijavi Napisano 6. julij, 2013 Peljal sem jo na "sprehod" v gozd. Spotoma sva nazaj grede privlekla 4 metre polen za kurjavo pozimi. Ker sva se imela tako fino, sva "sprehod" ?e enkrat ponovila... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.